Hiç tatilde değilmişim gibi kendimi iki haftalığına Anadolu tatiline çıkarttım 😌 devamında Akdeniz'e mi insem Karadeniz yaylalarında mı gezinsem bilemedim. Başka bir plan yapayım en iyisi 🥴
Baya severim. Aslında biraz kötü gibi görünsede avantajlı tarafları çok. İnsanlarsan uzaksın kafanı cidden baya dinleyebiliyorsun. Bu cidden çok iyi oluyor. Yakın zamanda tek yolculuk yaptığım için bunun hazzını biliyorum.
Merhaba, bir Ankara'ya da uğrayın geziyorken diyesim geldi :) ben şehirlerarası yolculuk yapmayalı uzun zaman oldu ama genelde sıkılıyordum yani sürekli oturmak, kendi başına kalmak çok kötü bence. O yüzden sevmem pek. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
2021 de ilk defa tatile çıktım, artık her sene mutlaka tek başıma bir yere gitmeliyim diye karar verdim. Zaten merak ediyordum bazı şehirleri, yanımda biri olsa belki daha iyi olabilirdi ama tek başıma da olmak iyiydi.
Evet hastasiyim ama otobüsle değil. Ya motorla ya da uçakla. Günübirlik İstanbul Ankara Bursa Çanakkale çok gitmisligim var. Arada çılgınlıklar yapiyorum, bir sonraki gün izinliysem ya da yıllık iznim varsa.