AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni de yanında göturürsen söylerim😄 bilinen yerleri saymayalim şimdi...
Saat kaçta!
😂🤣 randevu tamam da saati kaldı
Bu arada ben bilinmeyen yerleri görmek istiyorum.
İşte elimde öyle bir yer var ama tek gitmeye tırsıyorum tabii kış da geliyor artık seneye yaza belki...
İstanbul'da bilinmeyen bir yer 🤔hemde Tek gidilemiyecek kadar ürkütücü bir yer !!! Sakın bana Riva, Ağva , şile, deme.
Yok değil. Erkek için ürkütücü değildir ama ben kadın olduğum için tek giremem içeri diye düşünüyorum. Oraya kadar gidip geri dönersem diye de gittiğim yok😂
Neresi? Merak ettim.
Söylemem 😄 ben gidemeyeceğim yere kimse de gitmesin
Bakir bir yermi orası?
Değil aslında İstanbul'un göbeğinde ama ben tek giremem diye düşünüyorum işte
Anadolu yakasında mı yoksa Avrupa Yakası'nda mı?
Fatih
Tarihi bir mekan mı?
Çok bilinen bir yer değil gibi fakat belki de gitmişsindir, ben çok olmadı keşfedeli ama hala gidemedim...
Yerini ismini söylersen gidip gitmediğimi söyleyebilirim.
Magnaura sarayı
Hiç duymadım ve gitmesine de!
Sizinde varsa böyle keşfedilmemiş ya da kesin git diyeceğiniz bir yer alayım rotayı?
Söylediğin yere YouTube dan baktım gizli kalmış tarihi bir saray ve anladığım kadarıylada turizm Bakanlığına bağlı değil ama yakından görmek isterdim. Ben İstanbul'da yeni sayılırım benim daha çok tavsiyeye ihtiyacım var.
O zaman yeniyseniz önce bilinen yerleri bitirin. Çok yer var zaten... En son İslam medeniyetleri müzesine gittim Çamlıca da, çok güzeldi tavsiye ederim... Balat gitmedim daha yine semt olarak ünü çok hoş değil diye ilk fırsatta orayı düşünüyorum... Bu yaz Beykoz gezdim daha çok... Adalar da yine aynı şekilde ve tabi Sarıyer... Bir yerden başlayın zaten kolay değil hemen her yeri gezmek...
Beni gezdirir misin 😁 iyi bir rehbere benziyorsun.
Seviyorum İstanbul benim aşkım ama daha Adalar gitmedim yine tek gidemem diye, sadece uzaktan seyrediyorum şimdilik. Rotayı verdim gerisi sizde 😄 Topkapı sarayından başlayin bence Yerebatan da öyle yeni halini görmedim daha eskiden gitmiştim. Es geçmeyin güzellikleri 😄
Adalara ben gittim. Sen beni o gizli sarayı gezdir bende seni adaları gezdirmeyim. Adalar bana çok yakın😁
Adalar bana uzak olduğundan değil, tek gidilmez diye diye oturuyorum🤣
Arkadaşlarının ayakları yok mu? Niye onlarla gitmiyorsun?
Herkesle her yere gidilmez diyeyim kısaca ayrıca denk gelmek filan mesele, ben kafama esince çıkıyorum kimseyi bekleyemem😄 Google map ve ben yetiyor...
Kaç yaşında bu kanıya vardın?
Hep böyleydi, kimseyi aramam bir yere giderken, vakit uygun olsun yeter. Her yaz bir rota ayarlıyorum artık...
Yalnız mı seyahat ediyorsun?
Yani her zaman bir bekçi bulunmuyor yanımda...😄 Bu dediğim yer semt olarak sorun olmaz ama içeri giremem diye düşünüyorum🤣
İçeri girenler sağ çıkmıyor mu?
Bilmem 😂 denemedim ama yok tabii öyle bir şey. Topkapı vs olsa giderim ama gördün fotoları, biraz çekiniyorum ya da tedbir diyelim...
Kafana bere gözüne güneş gözlüğü maskeyide tak altına kot giydim mi rahat rahat gezersin kimse senin kadın olduğunu anlamaz. Amaç gezmek görmek ise bir çok yolu var.
Yapamak istediğini yap erteleme zaman kısa daha sonra her şey için çok geç olabilir.
Bere mi? Ben yazın geziyorum ayrıca türbanlıyım 😄 geç olmaz illa bir gün giderim birini bulur acelesi yok. Bir ayağım çukurda değil...
Anladım.
Topkapı Sarayı’na bir türlü gidemedim merak ediyorum.
Çok güzel adamlar nerde yaşıyomuş diyosun böyle istanbulun bütün manzarası bi oradan en iyi şekilde anlatılır kesinlikle görmeden ölme
@frenchgirl16 inşallah 😊
Sultan Ahmet ayasofya eminönü karaköy galata kulesi Beyoğlu istiklal caddesi Ortaköy
Beyoğlunun ara sokakları
Sultan Ahmet, Eyüp, Galata, Eminönü..
Yeni baraj olabilir mesela.
Pierre Loti tepesi
Galata Kulesi
Galata kulesi bence