Allah yolunu kolay etsin. Bu gün baya biyük macera atlattım. Spor olsun diye ormandan polenezköye gideyim dedim. Bir yeri geçtim, bir sürü köpek yuvası gördüm ama köpek yoktu. Meğer belediye topladıkları bütün köpekleri oraya salıyormuş , biraz ileri gidince onlarcası karşıma geldi. Biri saldırmaya kalktı, Allahtan geri çekildi, biraz daha ileri gittim ki aboğğğ en az iki katı. İleri gidemiyorum, geri gelemiyorum. Allahtan bir araba geçti z, yolun ortasına gelip zorla durdum. Sağolsun otobüs durağına kadar bıraktı. çok resimler çektim ama🙂
Hayır. Gömlek giyeceksem yanımda veya gittiğim yerde kesinlikle ütü olması lazım. Eh ütü her zaman yanında taşınan bişey olmayınca üç beş ay önce çözümü buldum. A101 den bugar üfleyen kırışık düzenleyici aldım. Çok iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kulaklık ve içinde her şey olan bi çanta
Telefon tabi ki
Tilifonsuz olmaz. ben tilifon, şarj ve kulaklık ama kullaklık illa olmalı, onlar olsun yeter.🙂
Telefonsuz olmuyor yaa haklısın ben bugün film izledim kulaklık can kurtarıyor
Allah yolunu kolay etsin.
Bu gün baya biyük macera atlattım. Spor olsun diye ormandan polenezköye gideyim dedim. Bir yeri geçtim, bir sürü köpek yuvası gördüm ama köpek yoktu. Meğer belediye topladıkları bütün köpekleri oraya salıyormuş , biraz ileri gidince onlarcası karşıma geldi. Biri saldırmaya kalktı, Allahtan geri çekildi, biraz daha ileri gittim ki aboğğğ en az iki katı. İleri gidemiyorum, geri gelemiyorum. Allahtan bir araba geçti z, yolun ortasına gelip zorla durdum. Sağolsun otobüs durağına kadar bıraktı. çok resimler çektim ama🙂
Oofff felaketten dönmüşsün
Geçmiş olsun
Teşekkürler sağolasın 🙂
Sen döndün mü?
Evet. Yürüyorum...
Maşallah.
Elbiseler, buharlı el ütüsü, fön, bir tskim ufak tefek lazım seyler
Hııımmm takım elbise tercih ediyor olmalısınız
Hayır. Gömlek giyeceksem yanımda veya gittiğim yerde kesinlikle ütü olması lazım. Eh ütü her zaman yanında taşınan bişey olmayınca üç beş ay önce çözümü buldum. A101 den bugar üfleyen kırışık düzenleyici aldım. Çok iyi
👍
Tabletim, kulaklığım, cüzdanım ve arabam ama bir tek bir şey eksik oda inşaallah olursa hiçbir eksiğim olmayacak
O nedir
Oda bende saklı 😊
Pekii
Neyse söyleyeyim bari 😂 ömrüm diyeceğim kadın göynümün sultanı olan 😂
E söyle tabii gizli saklı olmasını gerektirir bir şey değil ki. Allah gönlüne göre versin 👍🖐️
Amin tskr ederim sizede
Benim duam kabul edildi çoktan 🧿💙 darısı başına
Benimd duam kabul edildi sadece arada mesafe var 😂
Ooo Allah kavuştursun 🙏
Tskr ederim
Tabi en başta cep telefonum, kulaklık, şarj aleti, powerbank, kişisel bakım malzemeleri, ayna, makyaj malzemeleri, ıslak mendil, selpak, saç tokası.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Bana devamlı müzik kaynağı teşkil edecek her şey, müzik ordularım ⭐ 😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Benim de kesinlikle bu uclu.. baska seyler olmasa da olur
Telefon kulaklık ıslak mendil şarj cihazı nakit para ve kırlent
Diş fırçası, telefon ve aksesuarlari, yedek giyecek, parfüm
Çanta, şarj cihazı, kulaklık, su, diş fırçası, traş makinesi.
Kesinlikle kulaklık, hassas mide için peynirli kraker/kolonya ikilisi, bürünebileceğim şalımsı bir örtü.
Örtü kesinlikle çok lazım
Kulaklığım, şarjım, telefonum, çantam, birkaç makyaj malzemem.. o kadar
Tabiki de Telefonum Şarj aleti Ama ihtiyaç olarak su Muhakkak yanımda olur 😊
En önemli ihtiyaç, WC. Onu çözmediğimde hep problem
Sohbeti sağlam arkadaş
Ay ben sakızsız yapamam
Şarj aleti powarbank kulaklık abur cubur
Cep telefonu kesinlikle
Araba tuttuğu için genelde poşet oluyor
Poverbank sarz aleti agri kesici kulaklik
Telefon, yiyecek bişeyler, yastık
Oltalarim vede takım. cantam.:)
Vazelin, kulaklık, telefon
bilet.
Artık bilet vermiyorlar 🙂
çıktısını alıyorum yanıma ben yine de.
Pekii
Hemen hemen aynı:)
Farklı olan bir şey var mı?
Sigara, su, tespihim, telefonum, aux..
Su bazende atıştırmalık
Para. Parasız sokağa bile çıkmam.
Cüzdan anahtar telefon
Powerbank , bi tane kitap ve çikolata :)
Saydıkların
Seninkiyle aynı
Yol arkadaşı.
Telefon sarj aleti kulaklik yiyecek ve icecek
Kulaklik
ağrı kesici