Tatil & Seyahat Ölmeden önce yapmak istediğiniz bir şey var mı? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kapadokya’da balon turu mu 🎈😍🤎Bir de Norveç kuzey ışıklarına gitmek sanırım.. Var bi hayalimiz ahah 🌸 Ölmeden önce yapmak istediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Aşkı yaşamak 0 0 Yorumla
Demirbey542 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İmkanım olursa yoksullara ev almak onlari giyindirmek ve ogluma hayati boyunca hic yasamadhi bir hayati yastmak. 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Kendim karavami. kendim. yapmak ve kalan zamanlarimi onda geçirmek 0 3 Yorumla Rosse_ +1 yıl Cok güzel bi hayal olur inşallah Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Ölmez kalmaz isem. emeklilige 2 yıl kalincaa başlıyorum yapmaya Yorumla Rosse_ +1 yıl Ooo cok iyi Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir daire alsam yeter bu kiralar bu gidişle ödenmeyecek hale gelecek 0 0 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Venezia ya gitmek, Afrika da temiz içme suyu için kuyu açtırmak, ümreye gitmek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evettt içimde tuttuklarımı söylemek istiyorum o kişiye karşı 0 2 Yorumla Rosse_ +1 yıl Söyle gitsin o zaman😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok isterdim ama çok zor. Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok var hangisini diyim 0 4 Yorumla Rosse_ +1 yıl En çok istediğin mesela Yorumla Derinhayel +1 yıl İş bulmak Yorumla Rosse_ +1 yıl Bulursun umarım😌 Yorumla Derinhayel +1 yıl İnşallah amin teşekkür ederim🙂 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Ölmeden önce safariye çıkmak istiyorum.. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 421 cevap paylaştı. dğrudurr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşkı yaşamak
İmkanım olursa yoksullara ev almak onlari giyindirmek ve ogluma hayati boyunca hic yasamadhi bir hayati yastmak.
Mahmut tuncerle halay çekmek
Kendim karavami. kendim. yapmak ve kalan zamanlarimi onda geçirmek
Cok güzel bi hayal olur inşallah
Ölmez kalmaz isem. emeklilige 2 yıl kalincaa başlıyorum yapmaya
Ooo cok iyi
Bir daire alsam yeter bu kiralar bu gidişle ödenmeyecek hale gelecek
Venezia ya gitmek, Afrika da temiz içme suyu için kuyu açtırmak, ümreye gitmek.
Evettt içimde tuttuklarımı söylemek istiyorum o kişiye karşı
Söyle gitsin o zaman😅
Çok isterdim ama çok zor.
Çok var hangisini diyim
En çok istediğin mesela
İş bulmak
Bulursun umarım😌
İnşallah amin teşekkür ederim🙂
Öyle ölümüne isteğim bişey yok
Güzel Bi fantazim var evet 😋😂
Ülkemin her şehrini gezmek..
Ölmeden önce safariye çıkmak istiyorum..
Evet böyle bir listem var
Dünyayı gezmek : )
Dunyayı gezmek
İnşallah 🌸
dğrudurr