Evet güzel ülkemin güzel insanları yaşadığınız yer neresi ve en sevdiğiniz özelliği ne 🤔
#mekân44

Evet güzel ülkemin güzel insanları yaşadığınız yer neresi ve en sevdiğiniz özelliği ne 🤔
#mekân44
Arabayla 20 dakikadan başlayıp 1 buçuk saate kadar mesafesi değişen bir çok plajı ve koyları var, 20 km ileşehir merkezi var dolayısıyla orada alışveriş için seçenek daha fazla ben kasabada yaşıyorum ama zamanında "Marmara'nın Parisi" denen bi kasaba. Gölcük'e hoş geldiniz. Burası da çok güzel yine elimin altında her şey var market fırın giyim mağazaları telefoncu elektrikçi o bu şu hiç bi eksik yok. Dediğim gibi şehir merkezinde seçenek daha çok sadece. Ama sevmem büyükşehirleri kalabalık, trafik ayrı ızdırap
Manisada yaşıyorum. Sevmediğim yönleri insan yapısı biraz saygısız. Ben de bu konuda saygısızım. Konu şu; kaldırımda yürürken arkamdan gelene, arabaların yayalara ve avmlerde arkadan ve önden gelene yol verilmemesi. Sevdiğim yönü; köylerinde misafirperverlik. Ama köylerdeki ve şehirdeki yaşlıların çağdaş olmayıp açık giyinen kızlara ve dövmelere önyargıyla ve dedikoduyla yaklaşmaları. Ve apartmandaki komşuların dedikodu yapmaları. Ve özel hayat olsun her konuda soru sormalarını sevmiyorum. Ama belediyecilik anlayışı iyi. Pek çok projeler üretildi ve altyapı sorunlarının %35'i çözüldü. Şehiriçi dolmuşlarda ise bazı şoförlerin kurallara aykırı davranmalarını sevmiyorum. Bir de her nerede olursa olsun vatandaşların birbirlerine bakmaları gıcık geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Bir gün bir yere gidiyordum. Merhaba merhaba olduğum yaşlı bir komşu amca var. Bana sabah sabah nereye gidiyorsun dedi. O an ağzımdan çıkan söz şu; sanane len. O da bu çocuk da efelendi dedi. Zaten üst komşu 50 yaşlarında. Her haftasonu anneme giderken nereye gidiyorsun dedi. Ben de cevap veriyorum ama sorması gıcık geliyor. Ben böyle yapmam ama. Herkes umurumda değil. Ölene dua, hastalanana dua o kadar. Elimden bir sey gelmez. Bazen benim yapım da şöyle; her sey yolunda giderken insanlara samimi olmam ve her istediklerini yapmam. Sinirli olunca ise tam tersi olmam. Bir gün her sey yolunda gidiyordu. O gün o ust kattaki komşuya tel nomu verdim. Beni geçen pazar aradı. Nerdesin dedi. Ben de dısardayım dedim. O da bakkala göndercektim seni dedi. Aslında şu konuda kesin bir karar veriyorum, herkesin hiçbir istediğini yapmayı merhaba merhaba ilişkisi o kadar olacak.
Cevap
10Cevap
Denizi, gezilecek bol yeri olması, ticaretin ve sanatın baş şehri.
Anıtkabir olması
Konak kordon u Kemeraltı çarşısını ayrı seviyorum. Denizi, kumrusunu seviyorum.
Fethiyeliyim Fethiye'de yaşıyorum. Doğal güzellikleri meşhur
Tatil köyü olarak kullanılabilecek mütevazi bir il..
Kültürel yapısı insanı denizi iklimi laik çağdaş oluşu :)
Hangi birini sayayım ki şimdi 35❤️
Boğaz köprüsü , kuz kulesi, galata kulesi, ve benn
😂😂 dimi ama 😂 teşekkür ederim tabiki bu işin espirisiydi İstanbulun her yeri ayrı güzel
Tm peki öyle olsun belkide sen olduğun için İstanbul böyle güzeldir 🙋
Aynen öyle çok haklısın 😊😊
Seviyorum çünkü burada doğup için ailem akrabalarim burada olduğu için başka şehirde yasayamazdım
# burada doğup büyüdüğüm için #
Yani öyle yapsada çok zorluk çeker
Metrobüsü djsjdjs
Yok
evet
Eleştirip tartışılmaz demek de moda oldu 🤣🤣 aynen ok.
Kız kulesi kule kalmadı ama yıkmışlar onuda
Tvlere çıktı kulesini yıkmışlar tadilat yaparken
Yolları ve kaldırımları çok geniş
İzmir demek yeterli bence. Seviyorum..
Tantuni
Plakayı yersin
Denizi
İstanbul 😂
Tüm 80 ilden daha güzel olması
Dünya üzerindeki en kaliteli fındığa sahip olması
Giresun
Metropol olması