Bu yerlerin icin de hangisi size göre fikirlerini merak ediyorum karadeniz gezisi yapmayı düşünüyorum
Trabzon
Rize
Giresun
Samsun
Ordu
Sinop
Artvin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yerlerin icin de hangisi size göre fikirlerini merak ediyorum karadeniz gezisi yapmayı düşünüyorum
Samsun'a en son çocukken gitmiştim. Unutmuşum ama gelişmiş bir yer olduğunu duymuş idim. Giresun, gelişmiş bir yer değil ama Mavi Göl'ü ve Kalesi giden herkesin bence gitmesi gereken bir yer. Kalenin manzarası güzel. Trabzon da fotoğraflarda gördüğüm kadarı ile gelişmiş. Sadece gezi ile gittiğim için pek gezemedim. Nereye götürdülerse oraya gittim.
Ordu'ya gelecek olursam kendi memleketim olduğu için iyi biliyorum. Ben, üniversiteye başladığımdan beri iyi geliştirdiler ki ben şu an mezunum. 2014'te başlamıştım.
Burada gezilecek yerler :
*Boztepe
*Yason Burnu ve Kilisesi (Tarihî ve efsaneye konu olan bir yer)
*Ulugöl
*Hoynat Adası
*Ünye Kalesi (Tarihî yapı)
*Yoroz Tepesi (Güzel çıkıyor oradaki fotoğraflar)
*Kurul Kayalıkları (Antik Çağ'dan kalma)
*Taşbaşı Kilisesi (Rumlardan kalma)
*Çambaşı Yaylası' nda Kuzey Yıldızı dizisinin çekilmiş olduğu evler var.
Aklıma şimdilik geçenler bunlar.
Rize nasıl
Bir Ayder'i biliyorum orada
Cevap
5Cevap
Trabzon
Samsun gelişmiş ancak gezme acısından bir Trabzon değil, Ordu sakin ve gezilmesi gereken bir il kesinlikle. Trabzon 1. Sırada olsun.
Çünkü Samsunluyum Samsun gerçekten en sevdiğim şehirlerden biri memleketim çok güzel bir yer gezecek çok fazla yer var Bandırma vapuru müzeler
yani Trabzon da yaşıyorum ama güzellik anlamında Trabzon-rize nin kırsal kesimleri diyorum. gelişmişlik anlamında ise samsun
Doğal... En güzeli Artvin ama ben Karadeniz sevmem.
Coğrafyası güzel
E KARABÜK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?