Imkanim var ve kararsizim 🙄
Evet, isterdim
Hayır, istemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Imkanim var ve kararsizim 🙄
Hangi ülke olduğuna bağlı. Burası olmasın da neresi olursa olsun kafası çok sağlıklı gelmiyor bana. Orada ne katabilirim kendime ve çevreme? Ne kadar sürdürülebilir ve gerçek? Değerlendirilmesi gereken çok şey var
Yurtdışını tecrübe etmiş birisiyim. Orası daha berbat ve acımasız ( Tüm Avrupa şehirlerini gördüm diyebilirim uzun seneler ). Orada paran varsa ve müslüman degilsen sen ikinci sınıf insansın... (-nazam kılmana falan gerek yok, müslüman olman yeterli onlar icin)
Açıkçası istemezdim Almanya'da yaşayıp da ülkesini gelip aylarca kalan insanlar da biliyorum bence yurt dışını bu kadar da abartmayın Evet şu andaki durum iyi değil yurt dışı cazip geliyor Ama yurt dışına gidip rezil olan insanlarla biliyorum.
Cevap
55Cevap
Evet isterim tabi ki
ben yarı alman vatandaşıyım neden orada yaşıcam soğuktan ölmek içinmi yine biz ormana yakınız odun yakıyoruz şehir merkezinde ablamların gazı yok elektriğide idareli harcamak zoruhdalar Türkiyeye gelince ağrı haplarını burdan alıyoruz babam yakın gözlüğünü burdan aldı annem dişlerini burada yaptırdı almanyada bir diş 1500 eurodan başlıyor MR için 3 ay sıra bekledim almanyada sonuçlarına bakan uzman değil familien arz yani aile doktoru anlamadı bile canım benim ülkem cennet arık burada çalışıp yaşıcam
Ben devamli gidip geliyorum yurtdisina. Turkiyeyi her zaman ozluyorum. Uzun donemli Turkiye disinda yasamak istemiyorum.
Bircok arkadas yurtdisinda yasamak istiyorum diyor ama. Yazanlarin buyuk bir bolumu yurtdisinda ya psikolojileri bozulur ya da sagliklari. Para yoksa yurtdisi kabusa olabilir.
Ben zaten yurtdışındayım gelmenizi tavsiye ederim
Hangi ulkedesiniz
🥰 karar verirsem benimde gidecegim ulke.
Kac yildir ordasiniz
Buyuk ihtimalle kucuk yasta gittiniz 13 yasinda okul dolayisiyla vatandaslik aldiniz.
Benim durum gidersem farkli olur tabi yas ilerledi fransizca zor bir dil 🥴
Anladim canim 😊
Zaten yurt disinda yasiyorum, bundan yaklasik 20 sene once bir firsat yakaladim ve degerlendirdim. Halimden, yasamimdan, durumumdan gayet memnunum da ne olursa olsun Turkiye yi degil ama İstanbul u paso ozluyorum...
Tük toplumundaki baskı ve yargılardan kurtulmak için evet isterdim. Sonuçta burada taktığımız bir küpenin bile lafı olabiliyor. Özgürlük adına isterdim
Yurtdışındayım zaten.. doğma büyüme🙃
Türkiyede yaşamayı çok isterdim😶
Hangi ulke canim
Karar verirsem benimde gidecegim ulke. Ama dili cok zor
yok hain deilim. Ben memleketimin toprağına denizine suyuna ezanına hastayım, kahvehanede oturan ve beni kesen 70 lik çaycı dayıya aşığım.
Hmm ohaaa nazlı nazlı nazli :))))) delikanlı varken olgun seviyoruz galibaaa
Sadece Belli süre yaşamak isterim gittiğim ülkelere göre İstanbul’u aslında Türkiye’yi çok sevdiğimi anladım.
Hangi ülkede yaşama ihtimalin var zaten karar vermişsin sen 👍
Hangi ülke
Bu önemli
Bosna Hersek olur
Ama İngiltere olmaz
Almanya belki...
Ingilterenin allah belasini versin 2 sene yasadim ama 20 seneye bedeldi. Karar verirsem fransa olacak
Yaşıyorum zaten ve evet. Türkiye'ye tatile bile gelinmez artık.
Hangi ulke?
Bu sene izine gelen tum alamancilar sikayetciydi
Abd. Şeriatçilere gelir ve vergi vereceğime ölürüm daha iyi. Hatunumla gelecek birisi bakar başımı belaya sokar ben de öyle alttan alan biri değilim gider doğrarım. Hiç gerek yok.
Haklisinn
Maalesef. Bakalım seneye Zafer partisi ile her şey değişebilir. Aksi takdirde İran'ın başına gelen şeriat devrimi şimdi Türkiye'nin de başına gelecek.
Irandan daha beter olacagiz
Ben de öyle hissediyorum
İstemem ülkemin doğası, yemek kültürü vs seviyorum.
Yurt dışına çıkmadığım işin kıyaslamak zor tabi ama yine de kalmaktan yanayım.
Gidecem ülkeye bağlı suriye ise niye gideyim ağa
Avrupa ulkeleri
Hımmmm ispanya ingiltere isveç danimarka yok diyemem şimdi bak aklımı karistirdin benimde
Evet isterim ama tamamen değilde en azından iyi bir hayat elde edene kadar
Olabilir, imkanın kapasitesine ve seçeneklere bağlı
Sevdiklerimi götürebilirsem yaşamak isterdim.
Evet isterdim Azerbaycan veya Almanya'da yaşamak isterdim
Kesinlikle isterdim her zaman istediğim bir şey zaten.
İmkanım var inşallah üniversiten sonra da gideceğim
Yaşam standardınin yüksek oluşu, kanunlara saygı insan hayatına verilen değer bunlar etken faktörler
Ben de bu konuda kararsızım. Bir tarafım gitmek, bir tarafım da ülkemde kalmak istiyor
İnsanlar geçici vatan kalıcıdır
Asla vatanımı terk etmem..
Ekonomi uçuyor daha fazla uçmasını beklemeye gerek yok
İstemezdim diyenin akli melekeleri yerinde değildir
Ben imkansızlıklar yasamaya gelmiştim ama sen 1 saniye bile bekleme git
Ekonomi çöp her şey ateş pahası 5 yıldır bilgasayarım olmadı
Değerlendirebileceğin bir vasfın varsa git diğer türlü orada da sürünürsün
Keşke gidebilsem :/
Yabancilik cekmekten korkuyorum
hiç düşünmeden giderdim
Hayır istemezdim.
Evet isterdim birlikte gidip yaşayabiliriz