Tatil & Seyahat Bir günlüğüne Ankara'ya geldim. Neler yapabilirim? mudsada Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu günlüğüne Ankara 'ya geldim yarın döneceğim toplantılar bitti şimdi ne yapmamı önerirsiniz kafa dağıtmak için Güncellemeler+1 yıl akşam Bir günlüğüne Ankara'ya geldim. Neler yapabilirim? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. AnıtkabirKuğulu ParkAta kule Buraları gezebilirsin 0 0 Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Anıtkabir'i ziyaret et Atakuleye çık Kızılay da takıl vakit geçer zaten 0 5 Yorumla mudsada +1 yıl kızılay olabilir teşekkür Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Eğer biliyorsan oraları bahçeli de güzel.. rica ederim Yorumla mudsada +1 yıl Hiç bilmiyorum navigasyona göre bakacak artık Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Kolay gelsin. İyi gezmeler Yorumla mudsada +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl anıtkabire gitmediysen oraya git gittiysen kızılayda boş boş gez başka bişey yapılmaz Ankara'da 0 1 Yorumla mudsada +1 yıl teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buraları gezebilirsin
Anıtkabir'i ziyaret et Atakuleye çık Kızılay da takıl vakit geçer zaten
kızılay olabilir teşekkür
Eğer biliyorsan oraları bahçeli de güzel.. rica ederim
Hiç bilmiyorum navigasyona göre bakacak artık
Kolay gelsin. İyi gezmeler
Teşekkürler
anıtkabire gitmediysen oraya git gittiysen kızılayda boş boş gez başka bişey yapılmaz Ankara'da
teşekkürler