5 yıldızlı otel de her şey dahil 22 gün tatil fiyatı uçak bileti de içinde olmak üzere 599 💶 iyice Avrupa ın bir BİM'i ya da bi milyoncusu olmadık mı, peki sizler burada markette tatil satılsa alır mısınız?
Almanya'nın ucuzluk marketi Lidl Türkiye tatili satıyor, bu konuda görüşleriniz nedir?
bu yeni birsey değil, nasil prospektolarda avantajlı imdirim oluyorsa senelerdir kısıtlı kota farklı Ülkelere böyle ucuz yakın tarihte Tatil pazarliyorlar. Sirf Ülkemizle sınırlı değil. Tamam Ülke ekonomisinde sorunlar var ama her Algıya da atlamayın bunun Türkiyenin şuanki durumu ila alakası yok ayrıca sınırlı kotalı Müşteri çekme fırsatı.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu Almanya da yeni değil ki yıllardır marketlerin çoğundaki alışveriş broşürlerin en arka kısmında indirimli tatil reklamları olur. Türkiye olur yunanistan olur, italya da bir tatil konsepti olur yeni bir şey değil yani. Tek Türkiyeyi vermezler bir çok avrupa ülkesinin tatil tanıtımı olur. Almanyanın en ucuz dediğiniz avrupanın marketler zinciri çoğu ülkede var idl
Sezon bitti günlük 500 TL'ye her otel verir, abartmayın. Tur firması yapacağı karı yapmış , zaten bağladığı odaları extra ne gelirse kış gelmeden satıyor
Almanyada kazandıkları para 1500 Euro benim kuzenlerim dayım orada oturuo 2480 Euro alior devlet 1500 Euro verio ama sağlık ve gıda gerçekten ucuz ama ordakiler de ağlıyor iste kötünün iyisi orası
Lidl standart bir market, ucuzluk marketi değil. Tatile de gelirsek Maldivler, Tayland, Newyork gibi ülkeler de oluyor bu listelerde. Türkiye’de tatil yapmak düşündüğünüz kadar ucuz değil :)
Kız haklı Tayland'a gidersen bir gün anlarsın. €599 bir çok alman için ucuz değil. Zengin turist çekmek isteseler Amerika'dan reklam ederlerdi. Burada bir Vegas'a 1 hafta git gel $3,000... Türkiye'ye çok güzel turist geliri olurdu.
@Hanicancan Zengin turist değil ki amaç, sıcak kıyıları tanıtıp orada ucuza tatil yaptırmak. Alanya Alman emekliden geçilmiyor misal. Zengin turistin Antalya Side'de 5 yıldızlı otelde tatile ihtiyacı hiç bir zaman olmaz. Türkiye tercihi olmaz zaten... Taylanda neden giderler, seks turizmi için. Kiev de öyle... Benim sonucum %6.6 sının asgari ücretle çalıştığı Almanya'da maaşın 1/3 ü ile Türkiyede 22 gün Sidede 5 yıldızlı otelde tatil yapılabiliyor olmasıdır...
Evet o sorunun nedeni de Adnan Menderes'in marshall anlaşmaları ve bugün meşalesini taşıyan büyük ortadoğu projesinin taşeronluğunu yapan badem bıyıklı israiloğulları. Zaten Türkiye'nin kıyı kesimine bak asıl istila Araplar değil her taraf ingiliz, rus, alman, fransız. Benim dedelerimin büyük dedeleri Çanakkale ve Yemen'de boşa şehit düşmüşler. Ben boşa 10 tane medine dilencisi öldürmüşüm Afrin'de. Neyse çok siyasi oldu. Artık Kiev de yok... Neyse ki anası s. kilmeden tüm Ukrayna'yı gördüm ben
Kula kulluk eden, halifeliğe biyad eden peygamberleri 6 yaşında kız çocuğu ile nişanlanıp 9 yaşında gerdeğe giren arapların dinine körü körüne puta taparcasına tapan bu millete her şey müstehak.
Ben yıllardır Amerika'dayım dostum. Ben elalem domalp kalkacak hacı hoca Mercedes G AMGye binecek diye diyanet gibi saçma sapan oluşumlara vergi vermiyorum. Daha doğrusu veriyorum ama şöyle. Türkiye'de sürekli emlak yatırımı yapıyorum bu hileyle devletin memuru olan hepsini kiralık dairelerimde kölem yapıyorum. Onlar benim vergilerimle bu saklabanlari besliyorlar ben de bu saklabanlarin neredeyse tüm gelirlerini aylık olarak ellerinden alıp bir kısmını vergi ödüyorum. Türkiye'de kemalist dışı herkes benim kan düşmanım olduğu için ben bu düzende ne o ülkeye istihdam sağlarım ne de içinde yaşarım ancak kullanırım böyle uzaktan ek gelir için.
Gurbetçilerin havası iyice kalkacak gelip gidip bizi sinir ediyorlar zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lidl ucuzluk mağazası değil ki, sadece diğer mağazalara göre biraz daha küçük
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
5 yıldızlı otelde 5 yildiz değil bir çok otel gezdim 5 yildiz var fakat alakası yok otelin eski bir klima eski bir tv var hala havuz desen normal villa havuzu var o derece kötü 5 yıldızlı oteller var