İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 TL olan tavan fiyatı, 1.150 TL'ye yükseldi.
— Pusholder (@pusholder) August 31, 2022
ülkede şehir değil, ilçe bile değiştirmek zor oldu :D

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 TL olan tavan fiyatı, 1.150 TL'ye yükseldi.
— Pusholder (@pusholder) August 31, 2022
ülkede şehir değil, ilçe bile değiştirmek zor oldu :D

Geçen sene Eylül'de 350 lira uçağa vereceğime gece 100 liraya otobüsle giderim diyordum. Bu sene 400-500 lira otobüs fiyatı var. 2 sene öncede otobüs ile uçak bileti fiyatlarını aynı bulabiliyordun. En son 2 sene önce bindim.
14 yaşındaydım hiç unutmam uaçakla antalya İstanbul yapmıştık. İlk ve son uçuşum o idi. 🥴 Kim demiş ise seyahat hakkı var diye bir sktr de ben çekmek isterim bu zıbış kimse ona. böyle seyahat hakkı mı olur lan. seyahat hakkı var tabi paran varsa. Şart koşul cümleleriyle kaçamak mesajlar veriyor devlet.
İstanbul Ankara bileti 511 TL. Tavan fiyat 1150 olsa da bu en ucuz anlamına gelmez. Zam yapsalar da bu fiyatı geçemez anlamına gelir ki 1 hafta önceden alsam bileti 400 TL. Otobüs fiyatına geliyor. Ki ben haftada 4 gün 8 defa uçağa binen biri olarak uçak bileti fiyatları gayet ucuz diyebilirim.
Radyoda dinledim biraz önce ucuz daha pahalı olmalı
cumhurbaşkanı bu işi çözer zam istiyoruz. Ek olarak Yurt dışı çıkış bedeli en az 3 bin olmalı
Cevap
90Cevap
Hiç binmedim
1 kere oda küçükken
Ben %40 işitme engelliyim uçaklara %50 indirim yapıyorlar
Yüksek Hızlı Tren TCDD indirim yapıyorlar zannettim ücretsiz miş
Yani TCDD şehirler arası treni ile oradan aktarma veya direk gidiş ve dönüş kere para vermiyorum ama tek sıkıntı bazı yerlerde istasyonu olmaması mesela direk Ankara 'ya var ama İzmir'e henüz yok
2016 da uçağa binmistim en son🤭🤪 pandemi vurmadan once biletlerimizi almis 3 4 sehir gezecektik o da kismet olmadi covid19 sağolsun ambargo koydu😀 gecen sene de gemi tercih etmistik😀 hayatimizin hatasi oldu. 🤢
Hiç uçağa binmedim. 2018'de Ankara-Balıkesir tek uçuş bileti fiyatına 1,5 depo LPG ile Eskişehir-Erdek gidiş dönüş yaptım. O zamanki fiyatı 150 liraydı. Uçak biletinden bile ucuza yol yapan en enteresan Clio Symbol...
10.000 TL olsun işim oldukça uçarım.
Oğlum İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya arası uçup konserler veriyor.
Bizde arada peşinden gidiyoruz. 🤗
oğlunuz kim merak ettim
@saasmerhabalaraq
Biz ailecek sanal dünyada rumuz olarak var olmak istiyoruz.
Herkesin bildiği tanıdığı biri bütün söyleyeceğim bu.
Öncelikle. Tavan değil taban. Yani en alt limit. Genç gün baktım İstanbul Muğla arası 980 liraydı. 😂😂. Yazık ama hak ya.
askere giderken binmistim. keyfi bir kere kullandim ucagi. havaalani ilcemde olmasina ragmen kullanamiyorum cok pahali yani
Geçen ay marmarise gittim kız arkadaşımla, 1350tl vermiştim tek yön 2 kişi, dönüşte 2bin oldu bilet bizde otobüsle döndük 😀
Şubatta ilk savaş başladığında kız arkadaşım polonyaya kaçmıştı ukraynadan, 4350tl ye bilet almıştım tek yön, şu ara 8-10 bin warşova-istanbul
Sanırım 2 sene önce bindim sabiha gökçenden antalya ya. Sabiha gökçen daha ucuz diye orayı tercih etmiştim
Yemin ederim dasak ulkesi olduk hicbir gencin yuzunde mutluluk goremezsin hepsinin gozunde kaygi var ic savas cikmamasi mucize.
En son Rize'den geldim uçakla 12 Ağustos da 990 tl verdim uçak biletine giderkende 990 tl vermiştim.
En son 3 yıl önceydi sanırım.
Kınadığı ne varsa başına geldi adamın.
Biride çıkıp yazar kasa fırlatsın döngü tamamlasın.
35 km ötedeki ilçeye gidiş dönüş parasına en son memlekete iki şehir öteye gidip gelmiştim üç yıl önce 🤣🤣
Çok değil 2020 Haziran ayında Pegasus ile Ankara İstanbul Gidiş Dönüş 310 TL’ye almıştım şimdi o fiyata otobüs bileti zor bulunuyor
Kendimi eve zincirleyeceğim artık, yanlışlıkla falan dışarı çıkarım para harcarım.
2017 Kasım ayında İstanbul Antalya arası uçmuştum en son. Sanırım 70 TL ödemiştim
Vaybe 5 senede 10 katından fazla artmış fiyatlar, enflasyona bak
Ben 1 ay önce geldim. Yurtdışında yaşıyorum.
@AsabiÖküz o hep dışındaydı
2 yıl oldu. 500 kilometrenin altındaki mesafelere arabayla gidiyorum.
maaşları düşürüp alım gücünü artırsalar keşke yorulduk artık
Geçen sene bu zamanlar da yolculuk yapmıştım gidiş dönüş biletim 500 küsürlü bir şey idi
1 sene önce Ankara Antalya arası seyahat etmiştim.
Bu devir böyle gitmez bugün elektriğe zam geldi bu zulümdür susan dilsiz şeytandır
5 sene once bu fiyata bussinss ucardin hahaha calistim thy de
Venezuela ve Sri Lanka Türkiye'den daha stabil şu anda
çok degil 2018de bir kampanyadan 30 tlye uçak bileti düşürdüğüm olmuştu 1150 ne ya
Var arkadaş üzülüyorum ya gerçekten üzülüyorum artık
Ne zamandan beri boyle herseyin fiyatı soru konusu oluyor?
Devam edin ozaman sonrasında da hersey cok guzel olacak merak etmeyin rgrr o dediginiz olursa
Zaten dunyada hersey yolunda sadece bizde sorun var
Gurbette yasayan Türkler ucak fiyatlari yüzünden Türkiyeye gelemiyor, enerji fiyatlari artiyor, artacakta daha, ucuzlar diye beklemeyin. Buna bagli olarakta ucak fiyatlarida
Bugun çocuklar isvicreye uçtu galiba 18 bin lira 2 kişi
2 ay önce İspanya'ya gitmiştim. Başka da uçağa binmedim.
Hola
normaldır.
ülke geç sehır degıstıremeyecegız.
Dün Cüneyt diyordu ; bu tavan fiyat uygulaması yüzünden şirketler uçaklarını yurt dışı uçuşlara yönlendiriyormuş. Yurt içi uçuşlarda uçak bulunamıyormuş.
Binmedim ki her şeye hevesim kursağımda kaldı bırakanın da bir çok hevesleri kursağında kalsın
Turkiyede en son İzmir İstanbul uçağına 4 sene önce binmiştim 44tlye almistim bileti. O zamanlar otobüs bileti 40tl gibi bişeydi
Vaybe doğru hatırlıyorsan şu an 10-15 kat artmış fiyatlar, hiç bir ülkede dünyada böyle bi enflasyon yoktur, batırmışlar ülkeyi tamamen
Taban fiyattır o. En son nisanda uçtum eylülde bi uçuşum daha var
En son geçen ay bindim. Muhtemelen bundan sonra birçok insan daha zor binecek
Ayyy 200 TL cok diyorduk düştüğümüz durumlara bakkkk
Evet ben dedim bugün ilçe değişmeyi bırak pazara da gidemicez ne hale getirdiler ülkeyi.
Hiç binmedim hiç de binemeyeceğim galiba. O fiyatlar ne? 😂
3 ay önce bindim.
2 sene oldu binmeyeli
yıllar oncesıne döndük , uçağa binmek lüks oldu. en son bir sene once binmiştim
Vallaha güzellik güzelim ülke ne hallere düştü her saat başı zam ülkede giderek daha da kötüleşiyor Aşk sevgide kalmadı zaten bıktum valla
2021 haziranda bindim. Pandemi başlamadan hemen önce İstanbul Erzurum gidiş dönüş 200 tlye bilet almıştım
Erasmusta hafta da 5 kez uçağa bindiğim oluyordu, Türkiye ye döndük. Otobüse zor biniyoruz. Sorunun yanıtı 2018 🥺
İlk ve son binişim ekim 2021 de Formula 1 yarışı için İstanbul'a grliş ve dönüşümde oldu. Toplam 500-600civarı gidip gelmiştim anadolu jet ile
9 agustosta bindim ozaman gidiş 750ye almistim
Yarın saat 18:30 da new york uçağım var… 10 gün önce en son bindim İstanbul bodrum uçağı
3 hafta önce binmiştim, sağolsunlar iyi geçirmişlerdi
Hiç binmedim ama bu gidişle binemem sanırım 😅
2 3 gündür erteliyordum bilet almayı. Şansıma ağlayacağım.
Geçen sene binmiştim. Çok pahalandı 😒
Nisan ayında uçağa bindim gidiş dönüş
Ağustosun ilk haftası İstanbul Mardin 990tl
Gecen sene balayına giderken bindim
Geçen sene Eylül de
bir kac ay önce
hiç binmedimki
Bizim kafalar hep uçak
Hayatım boyunca hiç uçağa binmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?