Tatil & Seyahat Sizce hangi şehre tatile gitmeliyiz kışın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öneri uygun olsun Güncellemeler+1 yıl Güya süper soru secildi Sizce hangi şehre tatile gitmeliyiz kışın? Cevapla Tatil Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 568 cevap paylaştı. Bir ege kasabası olabilir.Ben Eylül'de 1 hafta cikicam.Sigacikta villa kiraladımİhtiyacım işten dolayı çok yoruldum.Gönül isterdi biri daha olsa yanımda olmayacak maalesef. 0 0 Yorumla
KonuskanYaramaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl kışın bursa, kapadokya, gaziantep, 0 0 Yorumla
Danny13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kocaeli Kartepe Bursa Uludağ Erzurum Palandöken 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya acaba soguk yere mi gitsem sicak mi aralikta Yorumla Danny13 +1 yıl Aralıkta sıcak yer yok ki ilik diyorsan antalya İzmir falan var ama oralarda yazın takilinir benim yazdıklarım kış turizmiyle ilgiliydi Yorumla Soran +1 yıl Cok pahali olmadn Yorumla Danny13 +1 yıl He onu bilemiyorum internette bilgiler vardır Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 333 cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 368 cevap paylaştı. Antalya çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir ege kasabası olabilir.
Ben Eylül'de 1 hafta cikicam.
Sigacikta villa kiraladım
İhtiyacım işten dolayı çok yoruldum.
Gönül isterdi biri daha olsa yanımda olmayacak maalesef.
kışın bursa, kapadokya, gaziantep,
Yurt içi? Yurt dışı?
Gidicem de karar veremedim
Kocaeli Kartepe Bursa Uludağ Erzurum Palandöken
Ya acaba soguk yere mi gitsem sicak mi aralikta
Aralıkta sıcak yer yok ki ilik diyorsan antalya İzmir falan var ama oralarda yazın takilinir benim yazdıklarım kış turizmiyle ilgiliydi
Cok pahali olmadn
He onu bilemiyorum internette bilgiler vardır
Bursa
Yaz kış farketmez avsaya sakın tek gelmeyin
Bursa
Antalya
Balıkesir
Neden
Antalya çok güzel