Tatil & Seyahat Ankara altinköy? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kizilaydan nasıl gidebilirim? Giris ücreti nedir?Müze kartım olmadan girebilir miyimCuma günü açık mı Ankara altinköy? Cevapla Nedir Soruları Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Sıhhıye köprüsünün oradan 312 geçiyor. Google'dan yol tarifine bakarsan yönlendirir. 0 0 Yorumla
efedurdu Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl cuma açık araçlara giriş ücreti var ulustan kalkıyor otobüsler ve minibüsler hüseyingazi otobüsü ile gidersin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Araç olmadan gitcem müze kartım gerekiyor mu? Yorumla efedurdu +1 yıl gerekmiyor Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim son soru gözleme var mi Yorumla efedurdu +1 yıl evet var tam bir köy atmosferi olan güzel mekan Yorumla Soran +1 yıl Cok tesekkur ederim Yorumla efedurdu +1 yıl rica ederim Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sihhiyeden gidebilirsin. 312 numaralı otobüsle önüne kadar. Oraya yakın bi yerde oturuyorum 0 0 Yorumla
06Angara_lı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Hasköy dolmuşlarına bin gidersin kart gerekmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıhhıye köprüsünün oradan 312 geçiyor. Google'dan yol tarifine bakarsan yönlendirir.
cuma açık araçlara giriş ücreti var ulustan kalkıyor otobüsler ve minibüsler hüseyingazi otobüsü ile gidersin
Araç olmadan gitcem müze kartım gerekiyor mu?
gerekmiyor
Tesekkur ederim son soru gözleme var mi
evet var tam bir köy atmosferi olan güzel mekan
Cok tesekkur ederim
rica ederim
Sihhiyeden gidebilirsin. 312 numaralı otobüsle önüne kadar. Oraya yakın bi yerde oturuyorum
Hasköy dolmuşlarına bin gidersin kart gerekmez