Tatil & Seyahat Bu yaz tatile gittiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Biz işlerden yeni vakit bulabildik Siz tatilinizi yaptınız mı? Bu yaz tatile gittiniz mi? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Gitmedim. Ben doğal ortam seviyorum arabada çadır kurmak tarzım değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl bayramdan önce yaptık bizde şimdiden iyi eğlenceler :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😍 teşekkür ederiz Yorumla snnbeslq +1 yıl Rota nedir peki? :) Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kaza sebebi kız bu ne hal 😄 tatili hastanede geçirmeyin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçen tatilimiz hastanede geçti zaten umarım bunda iyi oluruz 😅😅 Yorumla kadans +1 yıl Sevgilin mi eşin mi? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla kadans +1 yıl Yalnız çocuk böyle bir manzaraya fazla dayanamaz 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl E tabi para yemek için önce önlü arkalı yedirmen lazım xjxjjx 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kişi kendinden bilir işi 😃 tecrübelisin bakıyorum ama ben senin gibi kendimi pazarlamıyorum. Benle yarışa girme 😃👋🏻 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Şöyle bi’ manzarayla sokağın başına gitsem yine olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime niyet kime kısmet 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amen Yorumla
egeoeren Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yalıkavakta keyfini çıkardık, her sene olduğu gibi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bişey yememişsin, z cimriilerr çalı çırpı gibisinzzparaya kıyamamışsınz belli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tatile gidiyoruz dönüyoruz demedik düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haaö yle söyle ablacımm bende dönüyorsnz sandımo zaman orada iyiy yiyinn olmazmı yiyinn Yorumla Soran +1 yıl En son tatilde çok yemekten hastanelik olduk abi ben yemem daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl otelinizzde sorun vardır. ucuzdur ya da etleri başka ettir.gideceğinz kaç yıldızlı Yorumla Soran +1 yıl Ben hastalandım nişanlıma bişey olmadı aynı şeyi yedik ben abarttım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsn yemek iyidirde sen aşmışsın biraz Yorumla Soran +1 yıl Baya hemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayırdırr o kadarda demedik yaa sen aşıyıosn her konuda Yorumla
Açelya_aA Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyi tatiler yapamadım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İş yüzünden mi sizde Yorumla Açelya_aA +1 yıl Evet baya stresli ama gitmek gerekliydi sizde yeni ama tam zamanında çıkmışsınız eşinizlemi Yorumla Soran +1 yıl Nişanlım şu an iyi evet zamanı Yorumla Açelya_aA +1 yıl Kolay gelsin güzel zamanda işallah iyi geçer evlilik nzaman Yorumla Soran +1 yıl Seneye yazın Yorumla Açelya_aA +1 yıl İşallah güzel olur maşallah hos görünüyorsunuz resimde Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz canım Yorumla Açelya_aA +1 yıl Rica ederim kuzum Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Dikkat dağıtma kaza yapar sjsjsh 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz arada gözü bende 😅 Yorumla polisyok +1 yıl Ben de ondan korkuyorum gözü yolda olmalı varınca sende olsun gözü yine 😂 Yorumla Soran +1 yıl Temas bağımlısı sadece yahu 😃 Yorumla polisyok +1 yıl Tamam varınca temas edersiniz fazlasıyla hatta ahshsh Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 386 cevap paylaştı. Gitmedim tatil sevmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatil sevilmez mi yahu 😃 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Cuma bnde gidicem de partner bulamadim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocan gvtmış sen de o rspi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah kıskanma varoş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklarını burdaki bütün erkejkere gösteriyorsun burdakileri qzdrmak için orspusun işte Yorumla Soran +1 yıl Kudur böyle fiziğin olmadığı için 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kudurdum 😃 Yorumla Soran +1 yıl Belli duramıyosun yerinde yazık sana zavallı bak anca bana böyle uzaktan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂💋💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😘. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fotoğrafta ki gibi misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafın sahibiyim beyefendi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin harika ya benziyor modelim olur musun Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. Hayatımda hiç tatile gitmedim 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Şu görüntüye hasret kaldım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲🥲 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Senelerdir arabam var şöyle bi manitam olmadı Yorumla Soran +1 yıl Neden olmadı ki Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olmuyo işte nedenini bende bilmiyorum Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Hayır para yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı başka zamana gidersin Yorumla cicimxs +1 yıl İnşallah Yorumla
Degisik0laylar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl bu fotodaki siz misiniz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet . Yorumla Degisik0laylar +1 yıl direksiyondaki arkadaş çok şanslı çok güzel fiziğinizz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Degisik0laylar +1 yıl ben teşekkür ederim keşke sürekli soru sorsanız Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Degisik0laylar +1 yıl şu güzel görüntüyü daha çok görmek için Yorumla Soran +1 yıl Arada soruyorum Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gidemedim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 333 cevap paylaştı. Hep tatildeyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gitmedim. Ben doğal ortam seviyorum arabada çadır kurmak tarzım değil
Nasıl yani?
bayramdan önce yaptık bizde şimdiden iyi eğlenceler :)
Ne güzel 😍 teşekkür ederiz
Rota nedir peki? :)
Kaza sebebi kız bu ne hal 😄 tatili hastanede geçirmeyin
Geçen tatilimiz hastanede geçti zaten umarım bunda iyi oluruz 😅😅
Sevgilin mi eşin mi?
Sevgilim
Yalnız çocuk böyle bir manzaraya fazla dayanamaz 😄
E tabi para yemek için önce önlü arkalı yedirmen lazım xjxjjx
Kişi kendinden bilir işi 😃 tecrübelisin bakıyorum ama ben senin gibi kendimi pazarlamıyorum. Benle yarışa girme 😃👋🏻
Şöyle bi’ manzarayla sokağın başına gitsem yine olur
😅😅
Kime niyet kime kısmet 🥹
Hayırlısı olsun
Amen
Yalıkavakta keyfini çıkardık, her sene olduğu gibi.
bişey yememişsin, z cimriilerr çalı çırpı gibisinzz
paraya kıyamamışsınz belli
Tatile gidiyoruz dönüyoruz demedik düzgün konuş
haaö yle söyle ablacımm bende dönüyorsnz sandım
o zaman orada iyiy yiyinn olmazmı yiyinn
En son tatilde çok yemekten hastanelik olduk abi ben yemem daha
otelinizzde sorun vardır. ucuzdur ya da etleri başka ettir.
gideceğinz kaç yıldızlı
Ben hastalandım nişanlıma bişey olmadı aynı şeyi yedik ben abarttım
olsn yemek iyidirde sen aşmışsın biraz
Baya hemde
hayırdırr o kadarda demedik yaa sen aşıyıosn her konuda
E örtmüşsün. tatil ne kadar hoşuna gitmiş anlayamadık 😀
Şöyle bir tatil seyahati yapamadık vlla 😅🙄
İyi tatiler yapamadım
İş yüzünden mi sizde
Evet baya stresli ama gitmek gerekliydi sizde yeni ama tam zamanında çıkmışsınız eşinizlemi
Nişanlım şu an iyi evet zamanı
Kolay gelsin güzel zamanda işallah iyi geçer evlilik nzaman
Seneye yazın
İşallah güzel olur maşallah hos görünüyorsunuz resimde
Teşekkür ederiz canım
Rica ederim kuzum
Dikkat dağıtma kaza yapar sjsjsh
Yapmaz arada gözü bende 😅
Ben de ondan korkuyorum gözü yolda olmalı varınca sende olsun gözü yine 😂
Temas bağımlısı sadece yahu 😃
Tamam varınca temas edersiniz fazlasıyla hatta ahshsh
Evet
Gitmedim tatil sevmem
Tatil sevilmez mi yahu 😃
Footjob’tan 2 dk öncesi 😂
Ayaklar hiç iyi yerde durmuyor
Evet Kuşadasına gittim
Böyle tatile can kurban 😂
Cuma bnde gidicem de partner bulamadim
Kocan gvtmış sen de o rspi
Ahahah kıskanma varoş
Bacaklarını burdaki bütün erkejkere gösteriyorsun burdakileri qzdrmak için orspusun işte
Kudur böyle fiziğin olmadığı için 😂😂😂
Kudurdum 😃
Belli duramıyosun yerinde yazık sana zavallı bak anca bana böyle uzaktan
😄😄😄
😂💋💋
😘😘.
Fotoğrafta ki gibi misin
Fotoğrafın sahibiyim beyefendi.
Fiziğin harika ya benziyor modelim olur musun
Tesekkur ederim
Konuşmak ister misin
Hayatımda hiç tatile gitmedim