Bedava Fransa vizesi almak isteyen var mı?

Selam 👋

Fransa'da oturma ve calisma izni almak için mükemmel bir yöntem buldum. 4 arkadaş herşeyimizi satıp euro ya cevirdik uçuş günümüzü bekliyoruz 😌

Ben dedemin hediyesi broadway ve iki gözümün çiçeği Yamaha YBR'mi sattım. Üzerine 100000tl enparadan kredi çektim 186000tl yaptı 10000€ bankama koydum.

Neyse olayı kısaca anlatmak istiyorum dikkatle okuyun!!!

Dış isleri bakanlığı Fransadaki elçiliğe türk sekreter ilanı açtı. Ilan kariyer kapısında şu an duruyor.

.
.

Oraya lise ve üzeri diplomasi olan herkes başvuru yapabiliyor. Mülakatlar Fransa Londra'da yapılacak. Bu mülâkat vesilesi ile Fransaya 3 aylık vize başvurusu yapacağız ve %100 olumlu geri dönüş olacak 😎

Biz mülakata katılmayacağız 4 arkadaş bir ev tutup Fransada kaçak kalıp çalışacağız.

Not: Fransa, kaçak kalan kişileri herhangi bir kanunsuzluk ve ya suça karışmadan sınır dışı etmiyor, edemiyor!

Fransayı sevmezseniz bile ekspress trenlerle vizesiz, pasaportsuz baska ülkelere geçme şansınız bulunmaktadır!

Benden size küçük bir kıyak olsun 😉

Güncellemeler
+1 yıl
Unutmadan sekreter olmak isterseniz sekreter maasi 3800€ + bonuslar olacak şekilde maaşınız olur...
Güncellemeler
+1 yıl
Vay be Türkiye’yi terk edeli 15 ay oldu 🥹 2 ay kaçak kaldım sonra çalışma iznimi aldım sevdiğim kızıma aldım burada evlendik. Evleneli 2 ay oldu. Hayatımdaki en güzel gunleri yaşadım burada 😊
Bedava Fransa vizesi almak isteyen var mı?