Benim gibi dünyayı gezicek arkadaş arıyorum, öyle bir arkadaş bulabilir miyim sizce her ülke başına en az 54 bin tl vericek

Benim gibi dünyayı gezicek arkadaş arıyorum, öyle bir arkadaş bulabilir miyim sizce her ülke başına en az 54 bin tl vericek

Cruise gemileri dunyayi dolasiyo 6-7 ay yoksun😃
En az 54 bin her ulke basina hmm
neyle ucukcak bu ulkelere hazerfen hesabimi?
en az neredeyse 1000 euro/ dolar ucak bileti transfer vs tutar😃
Dunya turuna da sponsorsuz cikilmaz
bknz Acun + gokhangeziyor :)
Çalışıyorum aylık 18 bin alıyorum ve biriktiriyorum
Cevap
7Cevap
Özür dilerim ama bence sen gezecek insan aramıyorsun sen gezecek birine eşlik etmek istiyorsun o para olsa çoktan turlamistin dünyayı
param var çalışıyorum maaşım var gezicek arıyorum yanlız sıkıcı beraber gezicek egelenicek yol arkadaşı arıyorum bundan normali var mi Allah Allah sanki yalan soylecegiz ben harcamayı seviyorum.
Her ülkeye 54 bin verecek imkanın varsa ablam sen sayılı zenginlerden birisin demektir bu yaşta
O kadar zengin değilim harcamayı seviyorum tabikide kredi çekmeyeceğim kendi çalıştığım para çok çalışıyorum
Anladım Allah daha çok versin ablam
sağolasın
Hayatında 54 bin TL yi hiç bir arada görmemiş olan ben :
54 BİN TL Mİ VERCEĞİZ?
evet?
Hangi ülke?
hangi ülke değil çünkü baya bi ülkeye gidicegim dünyadaki afrikadan asyaya amerikaya,... çoğu ülke hatta gemi turlarida dahil
54 bin 2.972,10dolar ile mi :D
en az dedim farkindaysan ve evet o fiyata var 1400 dolara gemi turları var 1 haftalık ve biz gittiğimiz yerde 1 ay durmayacagiz tabi 1-2-3 hafta durucagiz
Güzel düşünce fakat dediğim gibi para biraz az. Dolar bakımından kastediyorum ama denenebilir.
evet de bende çalışıyorum o kadar bir zengin insan değilim eğlenmeyi seviyorum
Şahsen güzel bir fikir. Bende çalışıyorum ama yeterli bir miktarda değil :/ 7 bin tl net.
18 Bin alıyorum ben az çalışıyorum okulum var diye onu da biriktiriyorum harcamak için öyle gezsem de harcasam
18 bin alacak ne iş yapıyorsun merak ettim.
okulda çalışıyorum
Okulda kastettiğin hangi okul 18 bin tl verecek bir iş yaptığını kastediyorum özel müdür vb?
yok öyle bi iş değil üzümünü ye bağını sorma
Pekala :) neden olmasın
tamam
Fena olmazdı ama 54 liram bile çıkmaz şu an.
Milletin açlıktan ağzı kokuyor
ben çalışıyorum
Ben google mapste beleşe geziom ağlayın
gezmek gibi mi o...
He noldu ki 🥺
Sen de var galıba her ülke için 54 k 😂
var çalışıyorum
ben şimdi 4 ülkeye falan gittim çok gitmedim beraber gidicek arkadaş arıyorum baya çok ülkeye gideriz tüm dünyadaki
Ben varım gelirim
Sen mi vercen
ben tek kendiminkini öderim arkadaşım da kendininkini öder ben ödemem iki kişinin şeyini herkes kendininkini
Türkiye turu yapak
türkiye değil dünyayı seviyorum
O zaman güle güle kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?