Tatil & Seyahat Şile ya da Ağva'da güzel otel öneriniz var mı? cnrche Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Şöyle 2-3 gün kafa dinlemelik,Odaları güzel,Evcil hayvan kabul eden.. Şile ya da Ağva'da güzel otel öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İyi tatiller şimdiden 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Her gittiğimde farklı yerde kalıyorum ve hepsi çok kötüydü. Şimdi isimlerini hatırlayamadım yoksa söylerdim hata yapma diye. 1 2 Yorumla cnrche +1 yıl Hepsi de olamaz ya :D Yorumla alarachan +1 yıl Kaldığım 3 yer diyelim. Ağva'da Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl iyi yapmışsın bende tatile nereye gideceğimizi düşünüyordum yorumlardan beraber değerlendiririz artık ahahhah 1 4 Yorumla cnrche +1 yıl espri yeteneğin gelişiyor çakırko :D Yorumla karetrandreas +1 yıl Çakır sen hala yasıon mu len beni sorma sorma Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl sen kimsin Yorumla karetrandreas +1 yıl 2 sene hatta 3 de olabilir ama hatırlatacak bişim yok neyse senı gordume sevındm ondan yazdm ıyi aksamlarr Çakır Yorumla
lexievia Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl şile denizi çok dalgalı, ege ve akdeniz gibi sakin değil 1 1 Yorumla cnrche +1 yıl olsun, ben yine de seviyorum o tarafları :D Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Halen çalışıyor mu bilmiyorum ama Pine hotel diye bir yerde kalmıştım. Dağ tarafında, yeşilliğin ormanın içinde. Denize de arabayla birkaç dk mesafedeydi. Ahşap, nostaljik, güzel bir yerdi. 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı. Demek tatile gidiyorsunuz adminim keşke benim olsa o tatil 😁😤 0 2 Yorumla cnrche +1 yıl kafa dinlemeye diyelim :D Yorumla u 27esmerim +1 yıl Kıskandım 😞🥲 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de olmayan paramla gidip şöyle 2-3 gün kafa dinlemek istiyorum. 😃 0 4 Yorumla cnrche +1 yıl biz de kredi kartından yiyip ay sonu ödüyoruz be bir şey olmaz :D Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ah keşke batarız biz. 😃 İyi eğlenceler sana. 😃🌸 Yorumla cnrche +1 yıl darısı çok rahat bir şekilde yapmanıza o zaman 🌺 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ya amin, teşekkür ederim. 🙃🌸 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl O hic tatile gitmemis ki nerden bilsin 1 0 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Siteden demekki zengin olunuyomuss 1 7 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Oooooooo Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Vay vay vay Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl @whereismymindamk bak hele bizde çöp toplayalim Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Biz copcuyuz Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Beni de götürür müsün canercim Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Beni kapıya bekçi olarak alirmisim Yorumla whereismymindamk +1 yıl evcil hayvan olarak alir Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. airbnb. com a da bakmanı öneririm 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. Git kumsal da yat daha iyi. Oteller çöp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi tatiller şimdiden
Her gittiğimde farklı yerde kalıyorum ve hepsi çok kötüydü. Şimdi isimlerini hatırlayamadım yoksa söylerdim hata yapma diye.
Hepsi de olamaz ya :D
Kaldığım 3 yer diyelim. Ağva'da
iyi yapmışsın bende tatile nereye gideceğimizi düşünüyordum yorumlardan beraber değerlendiririz artık ahahhah
espri yeteneğin gelişiyor çakırko :D
Çakır sen hala yasıon mu len beni sorma sorma
sen kimsin
2 sene hatta 3 de olabilir ama hatırlatacak bişim yok neyse senı gordume sevındm ondan yazdm ıyi aksamlarr Çakır
şile denizi çok dalgalı, ege ve akdeniz gibi sakin değil
olsun, ben yine de seviyorum o tarafları :D
Halen çalışıyor mu bilmiyorum ama Pine hotel diye bir yerde kalmıştım. Dağ tarafında, yeşilliğin ormanın içinde. Denize de arabayla birkaç dk mesafedeydi. Ahşap, nostaljik, güzel bir yerdi.
Demek tatile gidiyorsunuz adminim keşke benim olsa o tatil 😁😤
kafa dinlemeye diyelim :D
Kıskandım 😞🥲
Ben de olmayan paramla gidip şöyle 2-3 gün kafa dinlemek istiyorum. 😃
biz de kredi kartından yiyip ay sonu ödüyoruz be bir şey olmaz :D
Ah keşke batarız biz. 😃 İyi eğlenceler sana. 😃🌸
darısı çok rahat bir şekilde yapmanıza o zaman 🌺
Ya amin, teşekkür ederim. 🙃🌸
O hic tatile gitmemis ki nerden bilsin
Siteden demekki zengin olunuyomuss
Oooooooo
Vay vay vay