Otobüs seyahati öncesi valizlerimi vs yerleştirecekken genç şoför yanıma gelip eşyalarıma baktı ve eşyaların çok senden ek para almamız lazım dedi gülerek ben de acentada öyle anlaşmadık dedim kimle anlaştınız dedi şu kişiyle dedim o bilmez dedi öğrenciyim dedim ben de öğrenciyim dedi yine gülerek. Sonra bilgisayarımı aldım eşyalarımın olduğu yere gittim o sırada şoför bilgisayarımı almak niyetiyle elimi tuttu elimi çektim. Muavine bu eşyalardan para alalım mı diye sordu o da öğrenci almayalım dedi, otobüse binerken falan da bakıyodu sürekli. İndiğimde siz burada mı inecektiniz dedi evet dedim eşyalarımı çıkardı geçmiş olsun dedi teşekkür ettim. Davranışları tuhaf mı neden böyle davranmıştır
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnceden yürümüş gibi ama bu kadar rahat tavirlar ve alaycı hareketler sapıkça geliyor bana umarim karşılık olarak gulumsememissindir çünkü bundan yüz bulup özgüven patlamasi yasayabilir.
Alaycı davranış derken? Ben öğrenciyim derken hafif gülümsemiştim çünkü öyle bir cevap beklemiyordum onun dışında ona hiç bakmadım sadece bakışlarını üzerimde hissediyordum
Muhtemelen seni beğenmiş bu gayet normal ama cok esyaniz var para almamiz lazım kısmı bana biraz bahane gibi geldi o kısma alaycı dedim. Eline yanlislikla dokunmus olabilir ama sanmiyorum isteyerek dokunduğunu varsayarak medeni cesaretinden dolayi tebrik ediyorum onu... İnsanlarin bakmasi falan artik cok normal geliyor hangi niyetle bakiyorlar bunu bilemeyiz tabi
Bahane kısmını anlamadım yani alaycılıkla ilgili olan kısmını. Böyle davranabilmesinde benim davranışlarım etkili olmuş mudur?
Seninle konusmaya bahanesi olsun diye laf atmış. Ben öyle algiladim. Yani bi insana gülmek cok siradan ama bazilari "tamam güldü, artik rahatca yürümeye devam edebilirim" diyor. Böylece gülmen onu teşvik etmiş olabilir. Bu seninle alakali değil onun karakteri ile ilgili...
Kendisinden yardım istemememe rağmen peşimden gelip eşyalarımı taşıdı ve bana hani başka eşyan yoktu dedi ben de ben öyle bir şey demedim dedim, sonra orada elimi tuttu. Bu olanların öncesinde kendisine yüz verme gibi bi durum olmadı o yüzden tuhaf. Benim yerimde başkası olsaydı farklı olurdu muhtemelen
Fazla ozguvenli biriymiş sormadan yardim etmiş falan. Otobüs biletinden adini soyadini öğrenmiştir. Muhtemelen seni instagramdan arıyordur. Her an bi istek gelirse sasirma herif biraz rahatmiş.
Birkaç gün oldu istek gelmedi, acaba eşyalarımı onlardan gizleyerek az göstermeye çalıştığımı düşündüğü için böyle davranmış olabilir mi?
Senin esyalarindan ona ne ki... Ben normal arkadaslarima bile rizasi olmadan dokunmam bu kadar rahat olmasi sapıkça... Tek neden hoşuna gitmissin. O da bi laf atmis ve karsiligini almis. Minik bi gulumsemeden ya da sorulan soruya cevap vermekten anlam cikarmis.
bilgisayarını almak için elini tuttu derken bilgisayarına mı göz dikti?
Hayır bilgisayarımı da bagaja alıcaktı sonra ben yukarıya yanıma alıcam bilgisayarımı dedim
Otobüslerde bagaj ağırlık sınırı var
Para alır sınırı gecersen
Güzelliğinden namusundan ve aile terbiyenden çok etkilenmiş ve seninle bir süre peşinden koştuktan sonra evlenmek istiyor gibi geldi bana
Komik değildi
Belki herkese oyledir ya da etkilenmis olabilir
Olabilir