Ben gelcemde haftaya filan ( Ankara merkeze) en geç ve kimsem yok sıkılıyorum tek başıma ne yapabilirim cafede otur vs minvalinde önerilerde bulunmayın çünkü tek başıma asla olmaz rahat edemem onun dışında ne olabilir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
alışveriş merkezine gidebilirsiniz, veya sinema
Tamm
Bilmem doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum ama hiçbir yeri bilmiyorum hiç gezmiyorum eğlenmiyorum sosyal hayatım yok aktivitem yok senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı da çıkmıyorum
Ben de sizin gibiyim millet Ankara 'ya okumaya geliyor ama iki senede 4 senede her yeri geziyor öğreniyor ben ankaralıyım hiçbir yere bilmiyorum hiçbir yere gitmedim dediğiz gibi evden çıkmiom öyle çıktığımnda tek başıma hep aynı şeyle AVM geziyorum ondan tat vermiyor
33 yaşındayım ergenliğim gençliğim hep eve kapalı asosyal yalnız geçti hiç arkadaşım çevrem yok sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim çok içe dönük çekingen utangaç biriyim insan içine çıkamıyorum hiç açılamadım çok içime kapanık kaldım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım bile olmadı Ankara 'nın içinde benden başka böyle olan yoktur herhalde
Peki niye öyle oldu kendine mi güvenmiyorsun kendini mi beğenmiyorsun bence öyle olmaamsa gerekirdi hem aslında Ankara merkezdesin yani millet küçük yerlerde yaşadığı halde bir sürü çevresi ortamı var buluyor buluşturuyor geziyor tozuyor hani sen merkezde olup nasıl böyle yani gerçi ben de öyleyim ben de yurtta falan kaldım o kadar insanla okudum falan ben de çok farklı değilim sizden aslında ama öyle olmamak lazım ya vallahi hani hiçbir şey olmuyor ani asosyal olduğunda kalıyorsun böyle içine kapanık olunca da yanine iş bulabilirsin ne arkadaş ne bir şey yani çok olumsuz etkiliyor insanı çekingenem utangaçlarına her şeyden alıkoyuyor eğlenemiyorum hayatı yaşayamıyorsun böyle kendi kendine yiyip bitiriyorsun
Evet haklısın çok olumsuz etkiliyor insanı ben doğma büyüme Ankara 'da yaşadığım halde bu kadar içime kapanık asosyal yalnız kaldım hiç açılamadım ama bu benim kişilik yapımla alakalı bir durum çocukken de utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriydim okulda mahallede falan böyleydim yaşıtlarımın içinde sessiz kalıyordum çekingenlik vardı mesela hiç kızlarla konuşmazdım oynamazdım çocukken falan çünkü utangaçlığım engel oluyordu okulda da sıramdan kalkmazdım kimseyle konuşmazdım kendi halimde biriydim teneffüslere bile çıkamazdım çok pasif kaldım açılamadım hep dışlayan aşağılayan dalga geçen de oluyordu sürekli içime kapanık kaldım ergenliğimde de aynıydım hiç açılamadım herkes gezer eğlenirdi sevgili falan bulurdu ben hep evde duruyordum arada mahalleye çıkardım öyle pek aktif biri değildim ergenliğimde hiç gezmezdim eğlenmezdim sosyalleşemezdim sadece çocuklukta ergenlikte sokağa çıkıyordum biraz oyun oynuyordum o kadar genelde dışlanan biriydim okulda hiç oyunlara maçlara falan almazlardı beni lisede de sıramda kalkmazdım kimseyle konuşmazdım ölü gibiydim arkadaşım yoktu okulda eve evden okula öyle geçti hep liseden sonra da tamamen eve kapandım zaten gençliğim hep eve kapalı geçti askere gittim orada da açılamadım geleli 11 sene oldu hep evdeyim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum arkadaşım çevrem yok hiç gezmedim eğlenmedim sevgilim olmadı böylece yaşlanıyorum yaşadığımı bile unuttum artık
Sizin durum da bayağı kötüymüş ya ne diyebilirim ki hani Allah yardım etsin çocukluktan geliyor evet benim de öyleydi ben çocukken yine iyiydim yani mesela şu an çıkıp konuşma yapamam sınıfta bile bir sunum yapamam daha bölümü bile ona göre ayarladım ben sizi çok iyi anlıyorum içine kapalı olmanduruminu intiharodüşündüm artık falan yani siz de çocukluğunuzdan gelen travma ben de çok küçükken dalga geçilen biri oldum sizin gibi böyle hep uzak durdum mesela okey oynamayi bilmem 101'i geç siz de öyleymişsiniz falan ama çocukluk çok etkili ailede de özgüveni veriyor benim aileme özgüven aldı yani vermek söyle durssun hem de üzgünüm ben de öyleyim yani staja gideceğim ona bile istemiyorum mesela çekiniyorum ve yapmam gerek herkesin bitirdi ikinci staj yapıyor 20 günlul gitmedim yani geldiğimde öyle yani hiçbir yere hiçbir şey gitmiyorum hep yalnızım falan hani sizi çok iyi anlıyorum bu konuda daha yani ne hissediyorum inşaAllah düzelirsiniz yani bence ama asmak için çalışın yani arkadaşının aileniz yok mu ya da kuzenin arkadaşı hiç illaki vardır yani size anlayan biriyle takılalım
Sağ ol maalesef bu hayatta kaybettim ben çocukluğumdan beri böyleyim 33 yaşına kadar değişen bir şey olmadı bu yaştan sonra da olmaz zaten zamanla iyice içime kapandım ben gençliğimi hiç yaşayamadım resmen eve kapalı geçti ya en güzel yaşlarım çok acı çekiyorum üzülüyorum hayatı hep kaçırdım hayata geç kaldım bana artık imkansız geliyor işe girmek sosyalleşmek sevgili bulmak aşk yaşamak gezmek eğlenmek zaten ergenliğimde gençliğimde olmadı çok eksik kaldım psikososyal gelişimimi tamamlayamadım kendimi hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz hissediyorum öz güvenim hiç gelişmedir kendimi aşamadım açamadım sosyal hayatım olmadı gezmedim eğlenmedim hiçbir şey bilmiyorum tecrübem deneyimim yok çocukluğumda ergenliğimde falan açılmam lazımdı ama olmadı gençliğimde tamamen içime kapandım senelerdir neler çekiyorum kimse anlamıyor beni hep yalnızım hiç arkadaşım olmadı kız arkadaşım bile olmadı kimse destek olmadı çaresizlik yalnızlık içinde kaldım hep hâlâ aynıyım ama artık daha da içime kapandım hayattan koptum. Teşekkür ederim inşaAllah sende genç yaşında mutlu olursun hayatında her şey istediğin gibi olur.
Yeşillik varsa gez yürüyüş yap müzik dinlerken
Kızılaya gidebilirsin.
Sağ ol ya bunu ben hiç bilmiyordum sanki çok kalabalık orası yalnız çekilmiyor
her yerde yapabileceğin şeyler, buz pateni, sinema, bi kaç güzel park gezersin.
Sinema da tek cekilmez odaklanma sorunum var kolay kilay bir iş başında oturamam iki saat verdim paraya degmez muhtelemen yalniz meczup gibi olmaz park derrkn buz patenide k*cibasi kırarım jsjs
gel ben sana öğretirim :)
Heh tamm hemen olur
tamam ayaklar kaç numara? patenleri ayıttırim
Maalesef kırk
Benim bi işim vardı ya kusura bakmazsan şlfdkşlhkdşflkhşd
Ne için what dionnj
şaka yav ordan sonrada spa rezerve ettim sana dinlenirsin.
Dalga geçecek başka biri bulun
Goy goy dan da anlamıyosan, kafalarımız farklı zaten, elvedaaaaaaaaaaa
Bir fb yapıp ev tutabilir veya sinemaya falan gidebilirsin
Senin aklında ne var ona göre öneri verelim
Hiçbir şey yok
aktivite dediğin çok ucu açık bir şey ya oraya gidebilirsin
tamam
Sinema tiyatro avm yapabilirsin
Yalnız çekilmiyor onlar
O zaman denize git
Yalnız gitmem
İş amaçlı mı yoksa iş içinmi gidiyorsun öncelikle
Pardon klavye hatası
Gezmeye mi yoksa iş içinmi
İkiside
Nerde kalacağın bellimi
Ben bir defa gittim oraya arkadaşın yoksa çok sıkılırsın Kızılay ve Çankaya gibi yerler tavsiye edebilirim
Keçiören tarafı kizilaya kirk elli dk anneanenmlerde kalcam asıl Kızılay'da arkadaş yokss zaman geçmiyor test ettim onayladım çok kez
Evet arkadaş yoksa canın çok sıkılır anonim arkadaş bulup günü birlik takılırsan anca olur
Öyle anonim de olmaz ne çıkacağı belirsiz tövbe
Ee Ne yapalım peki
Kalsın
Gelip gidecek misin kalici misin?
Gelcem biraz kafa dağıtmaya stajya geri gidemem gitsem bile ev yakın ilçede Ankara ya astoye bir saaat okulllar var zaten eve gelsem bile üç bes günlüğüne yakim günü birlik bile burdan Ankara merkeze gelip giden çok var
Ankara'da gececeks3 artik zamanin ordan bi kizla arkadas ol dicektim
Anlamadım tam olarak
Ankara'da yasicaksan bi arkadas edinmen icin yazmistim. Sen ordami yasicaksin, kisa sureligin3 mi gidiyosun sordum ama bisey anlamadim dediginden
Zaten Ankara ds yaşıyorum ama uzak ilcede. Şimdi anneanemgil de kalcam 19 unde okullar açılıyor o zaman da yurtta kalıyorum zaten arkadaş edinemiyorum olmuyor kimse benle konuşmuyor
Peki neden edinemiyosun?
Bilmiyorum konuşan eden yok benle diğer bütün arkadaşlardada ilk ben konuştum erkekler Zaten konuşmuyor benle
Fazla guvensizsin demek ki. Aslinda tamda sana gore arkadas var orada.
Güvenle alakalı değil yokki
Bi yerden baslanir. Ben seni biriyle tanistiricam Ankara'da oda
Kimmiş
Bazen burayadq giriyor kafalariniz uyarsa arkadas olursunuz
Himm çok büyük kişilerle arkadaş olmam
Senin yasinda be aaaa. Hem kimsem yok diyosun hem nazlaniyowun. Napiyosan yap
Gir rahmikoç müzesini falan gez
Olur
Oks
Arkadş cıkar elbett ya
tamam
Ankara 'nın en sevdiğim yeri havalimanı
Tek başına otur ve aspava ye
Çok gelir kilo vermeye calisiom üç bes verdim geri alamam hem tek tadi olmaz yiyemem ki ben öyle
O zaman bol bol gezmeye çalış staj zamanları dışında Ankara kalesine çık, Kızılay'da turla, Koç müzesine git, Anıtkabir'e mutlaka git zaten stajla birlikte bunlar yorar seni daha sonra da kendine ödül olarak aspava yersin stajdan tanışacağın bir arkaşın olursa onunla birlikte bir kereden kilo almazsın yorulmuş olacaksın zaten
Bakalım gider gitmez direj staja baslamam ama okullar da açılıyor som sınıfımm bir iki hafta kafadan okula gitmem Zaten staj yaparım daha iyi olur sanki ooo güzel öneriler Kaleye hiç çıkmadım, Anıtkabir e de gietmedim ( bir kere arkadaşla gittik ama kapanmıştı daha büyük utanç ise okuluma bes dk ) Kızılay çok kalabalık yalnız oldm için genelde rahat edemiyorum ve bişi yok hep ayni koc müzesi nerde nasıl girmek için herhangi bir sey gerekiyor mu umarım arkadaş bulabilirim ünlü gulcimem veya yıldız aspava hiç gitmedim aspava bence en iyi yani ikramları
Kaleye yakın müze aspavayı kaleye gideceğin birgün ye çok yürümen gerekecek kaleye çıkmak için
Çıkmak için tezhizat önlem gerekmez demi direk düz tırmanış risksiz aa mantıklı yedgimi yakarım jsjsj
Yok rahat orada yol var zaten
Tamamdır çok teşekkür ediyorum otobüs filan geçiyor mu önünden Altındağ demii
Geçiyor otobüs 185-7, 195-1, 437, 440-5, 486, 501bu hatlar
Baya da varmış otobüsü tmdir not edicem bunları her türlü Kızılay'dan gidilir zaten
Evet iyi yolculuklar
Çok teşekkür ederim
Ne için geleceksin?
Staj yapcam
Bu sıcakta çekilmez Ankara
Doğru her yer sıcak
Evde buharlaşıyorum
Geçmiş olsun
Erkek tavla seviş
Kahve içebiliriz 😀
Gizlisinb
Mesaj atayım dedim ama atılmıyor:)