Moda & Stil Plajda havlu üzerine mi serilirsiniz illa şezlong mu olsun istersiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Havluya uzanmak iyi hoş ama nedense yaşlandıkça şezlong tercih eder oldum. Plajda havlu üzerine mi serilirsiniz illa şezlong mu olsun istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 22,8b cevap paylaştı. Havlu olabilir 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 447 cevap paylaştı. Şezlong vars tercihim şezlong olur. Havluya uzanmayi tercih etmiyorum. Gittiğim yerde şezlong yoks kamp sandalyelerinden götürürüm. 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şezlong daha iyi her yere kum yapışıyor sevmiyorum öyleDidim e gidecekmişsiniz şimdi gördüm Aşığım ben oraya ya, çok özledim 0 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kuma yatarım elektrik atar vücut ve gecmişine hatırlatır zaten kuma yatmak daha eğlenceli kuma silmiş havlu da olabilir... 🥂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 923 cevap paylaştı. Sandalye ya da şezlong. Diğer türlü her yer kum oluyor 0 0 Yorumla
StormyLovee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl şezlong daha iyi yaaa ama üzerindede sünger olmalı diğer türlü biraz can yakıyo 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 642 cevap paylaştı. Şezlong olsun bence. Daha rahat. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gittiğim yere göre bazen havlu bazen şezlong oluyor 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şezlong veya koltuk olmadan tercih etmem 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Şemsiye altı olduğu sürece her yere yatarım 1 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl doğal olacaksın havlunun üzerine tabi ki :D 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Şezlong 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Şezlong tabiki 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şezlong üzerine havlu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Havluda olur🍀 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Havlu olabilir
Şezlong vars tercihim şezlong olur. Havluya uzanmayi tercih etmiyorum. Gittiğim yerde şezlong yoks kamp sandalyelerinden götürürüm.
Şezlong daha iyi her yere kum yapışıyor sevmiyorum öyle
Didim e gidecekmişsiniz şimdi gördüm
Aşığım ben oraya ya, çok özledim
Kuma yatarım elektrik atar vücut ve gecmişine hatırlatır zaten kuma yatmak daha eğlenceli kuma silmiş havlu da olabilir... 🥂
Sandalye ya da şezlong.
Diğer türlü her yer kum oluyor
şezlong daha iyi yaaa ama üzerindede sünger olmalı diğer türlü biraz can yakıyo
Şezlong olsun bence. Daha rahat.
Gittiğim yere göre bazen havlu bazen şezlong oluyor
Kum rahatsız ediyor
Şezlong veya koltuk olmadan tercih etmem
Şemsiye altı olduğu sürece her yere yatarım
Havlu üzerine serilirim
doğal olacaksın havlunun üzerine tabi ki :D
Şezlong olmazsa çok yakar. Şezlong gerekli.
Şezlong
Şezlong tabiki
Şezlong üzerine havlu
Havluda olur🍀
Fark etmez
Şezlong
Farketmez