Tatil & Seyahat Tatili nerde geçiriyorsunuz? uykucuuyuuu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tatiliniz nasıl geçiyor nerelere gittiniz?Nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz yaz arkadaşınız var mı? Tatili nerde geçiriyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl burdakiler fakir bacımyanlış kitleye soruyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha gidemedim maalesef ya sen 0 6 Yorumla uykucuuyuuu +1 yıl Ben Edremit deyim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne guzel keyifler yerinde ozaman 😀😀 Yorumla uykucuuyuuu +1 yıl İyi ya sakın denize giriyoruz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım sabahın erken saatinde gireceksin zaten denize keyfi ozaman alınıyor 😀 ailenlemisin Yorumla uykucuuyuuu +1 yıl Aynen öyle kimsede olmuyor evet ailem ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imm hangi sehirde yasıyorsun Yorumla
_Küheylan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Evde 0 2 Yorumla uykucuuyuuu +1 yıl Tadını çıkar :) Yorumla _Küheylan_ +1 yıl Yalnız zor oluyor Yorumla
Alevi-Hristiyan-Kürt Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl evdeyim 0 1 Yorumla uykucuuyuuu +1 yıl Oda güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
burdakiler fakir bacım
yanlış kitleye soruyorsun
Daha gidemedim maalesef ya sen
Ben Edremit deyim :)
Ne guzel keyifler yerinde ozaman 😀😀
İyi ya sakın denize giriyoruz :)
Anladım sabahın erken saatinde gireceksin zaten denize keyfi ozaman alınıyor 😀 ailenlemisin
Aynen öyle kimsede olmuyor evet ailem ile
Imm hangi sehirde yasıyorsun
Evde
Cudi gabar da
Evde
Tadını çıkar :)
Yalnız zor oluyor
evdeyim
Oda güzel
Ne tatili