Kimisi şirket bulunup gidebilirsin ya da kaçak gidebilirsin diyorlar her ikisinide deniycem ama şirket ne şirketi mesela?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burdaki sirket yurt disindan is alir ancak isci olarak goturur
Kacakta avrupa ulkesine gidemesin ancak bulgaristana ve oda paralidir
Ne kadar para mesela?
Bide benim tanıdığım birisinin babası kaçak olarak Fransa’ya gitmiş
Canim zorya gercejten gormuyormusun drnizde bogulanlari
Ve 5 bin yurodan basliyorumus 10 bine kadar cikarmis
Pasaport cikart vize cikart turis filan git sonra gelme
Valla ben sırf bunun icin ingilizce Almanca kursları alıyorum bakalım.
Harbi mi
Sen nasıl gitmeyı düşünüyorsun
Normal IELTS ya da goetheye giricem. Zaten mühendisim Almanya is arama başvurusuyla alıyor en kötü göçmenlik başvurusunda bile bulunmayı düşünüyorum.
Vay be beni de alsana yanına 😂
Asla gitmem yabancı ülkeye
Sebep?
Kaçak sıkıntı
Neden ki
Kampa gitsen rezil olursun bir de sınırı geçmeye kalkarsam dersen askerler tarafından vurulma ihtimali var o yüzden kampta 1 seni hatta 10 sene kalanda var sonra zaten birini bulsan gidersin.
Atarlar önüne domuz etini yersin öyle kampta güzel bir yer değil mülteci kampı gibi rezillik.
Valla mı şirketle gitsem peki?
Şirket sağlamdır.
Her hangi bir şirketle anlaşıp gitsem mesela
Cv sağlamsa istedigin şirkete girip gidebilirsin araştır bak biraz.
Misal vizeli gönderen var seni Polonya ya ordan da kendin istediğin ülkeye gidiyorsun adam 3 yıl çıkarıyor ama parası da iyi yaklaşık 10 bin avro.
Ay çok sağol peki sen yurt dışında mısın? Ne kadar sağlam bilgi veriyorsun
Waooow
Abim yurt dışında. Almanya da beni çoğu insan göndermeye çalışıyor ama bakalım ya hayırlısı.
Valla hiç kaçırma derim fırsatını bulsam hemen giderim
Bilemiyorum inan yani gidip orada evlenmek var birini bulmam lazım yoksa 2 sene sonra bana tekme vuracaklar. Hayırlısı ya şimdilik gitmeyi düşünmüyorum abimde ilgilenmiyor yani bana kendin yap diyor gel oraya diyor.
Hayallerim hedeflerim var benim ya 16 yaşımdan beri sürünüyorum cidden aldığım maaşta maaş değil çok sıkıldım bu kadar yorulup emek verip maaşımın az olmasına dayanamıyorum artık
Kadınlar evlenmek zorunda mı peki?
Ya onu geçtim abim dedi doktor geldi orada tuvaletimizi temizliyor dedi ayda 2 bin avro ya adam Türkiye de doktormuş ama emeğinin karşılığını alamıyor af edersin kıçı bklu lise mezunu uzman çavus 20 bin TL alıyor adam da 35 sene okumuş yapmamış gitmiş abimin yanına şu an orada çalışıyor yani anlayacağın Türkiye bitmiş durumda.
O kadar haklısın ki
Nalet gelsin valla kötü durum harcanıyoruz biz. Sen eğer gidersen misal senin de bir erkek bulman lazım yoksa zor geçici gidersin. Eğer siyasi gidersen de Türkiye yi artık unut.
Ya büyük konuşmak istemiyorum ama yurt dışında biriyle evlenmek istemem ama 2 senede iyi birikim yaparım bence dimi
Aynen 2 sene de yaparsın da şu an yurt dışında da kriz var ama sorun yani eskiden adam giderdi 100 mark getirir düşünsene o 100 marka neler gelemezdi araba ev arsa şimdi 100 avro ya ne geliyor bir şey gelmiyor yani ekonomik kriz her yerde var şu an gitsen bile minimum 2 sene de getirecek para 1 milyon olsun. Eğer avro dolar fırlamasa fırlasa da eğer trilyon olursun.
Olsun oda iyi en azından
1 milyon az mı
Türkiye’de o parayla neler yapılır
iyi ama 1 milyon az maalesef bu pahalilikta eskiden 150 200 bine sıfır daireler vardı şimdi en berbat et 1 milyondan başlıyor düşünsene gidişat çok kötü eskiden olsaydı 1 milyona 4 tane bilmem 5 +1 evler gelirdi ama pahalı yani her şey demir çimento fayans işte ıvır zıvır.
Oda doğru ya of of bilmiyorum ne olacak halimiz
işte diyorum ya bir mucize olması lazım ya bir zengine rast geleceksin ya da böyle sömürüleceksin hayatın boyunca😄 şimdi memurlar alt tabaka fakir oldu zaten askeri ücretli bir aile çöküş yaşadı beli kökten kırıldı orta hallide şu an memurun bir üstü zengini de zengin işte
Ay zaten maddi açıdan bunalıyordum sende iyicene içimi kararttın sağol 😂
Hiç sorma bende valla kafayı yemiş durumdayım bazı geri kafalı egolu zihni kokuşmuş insanlar yüzünden işten de ayrıldım şu an başka yerlere bakıyorum zaten gerçekten gidişat hiç değil.