Planı önceden yapmıştık, sonra başka ödemelerim olunca param bitti. Kalacak yerimiz de pahalı zaten, ona da bi ton para verdim yani. şu an kalan paramla 2 gün anca geçinebilirim. Ne yapsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce Erkek arkadaşına maddi durumunu söyle ne durumda olduğunu. Kafan rahat olsun hem haberi olsun.
Ya vazgeçersiniz
ya da derse sevgilin benim maddi durumum iyi dir ben hallederim o zaman tamam.
ama önce Erkek arkadaşına maddi olarak ne durumda olduğunu söyle ki bilsin ona göre gidersiniz ya da iptal edersiniz..
Borç almaya çalışma bir tatil için deymez.
Olmazsa maddi durumun iyi olduğu zaman tatile çıkarsınız.
Tatile çıkamazsanız çok dert etmeyin dünyanın sonu değil.
Bunu önce sevgilinle konuşarak karar vermelisin ama risk almak istemiyorsan tatili iptal et.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani planlamaları düzgün yapmalısın öncelikle, ancak sevgililer arasında da böyle şeyler olmamalı. Ne bileyim bunu ifade et elbette sana destek olacaktır. Ben sevdiğim insanlara büyük şeylerde bile pek para harcatmadım açıkçası. Ayrıca geliri iyiyse zaten lafını etmez bile.
00 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kontrolü sen sağla, örneğin akşam restoran yerine hadi bugün tost yiyelim de. Zaten anlayacak ve sana çaktırmadan seni düşünüp ona göre hareket edip hesabı genelde kendi ödeyecektir.
00 Yorumla
İlişkiniz uzun süreliyse erkek arkadaşınız son zamanlarda ekonomik zorlukta olduğunuzun zaten farkındadır ve paraya ihtiyacınız olduğunu söylemek yerine tatilde maddi olarak çok açılmak istemediğinizi dile getirebilirsiniz, bir arkadaşımızdan borç alabilirsiniz masraflar sevgiliye yıkılmamalı onum da kendince ekonomik planlaması vardır malum; ancak ilişkiniz yeniyse hiç arkadaşınızdan borç alma vs ile uğraşmayın derim oturmuş bi ilişki için risk göze alınabilir çoğu zaman ama yeni bir ilişki korkutuyor insanı en azından benim için böyle.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
58Cevap
Kisisel;
Sevgilimle bir tatil plani yapiyorsam, giderlere, harcamalara katkida bulunmasini beklemem plani programi kendi butceme gore yaparim ama bu en basta da yazdigim gibi cok kisisel bir durum.Soruya gelecek olursak bence acikca soylemeli durumu izah etmelisin, elbette ki tatil yapmak ihtiyac ayrica iki sevgili guzel zaman gecirmeyi kim istemez ama bu durum ilerleyen gunlerde / aylarda bana yuk olacakca -borc, harc, maddi sorunlar vb gibi- bunun yukunu cekemeyecegimi dusunuyorsam yapmam, yapmamam daha mantikli olur. Eger sevgilinin durumu seninkine gore daha musait ise zatan anlayis gosterecektir yok degilse de iki gun sonra zindan olacak bir tatile de cikmayi verin :)
00 Yorumla
+1 yılmillet ''sugardaddy '' buluyor 10 gün kalıyor Sheraton Cesme Hotel Resort ve Spa'da olmadı radisson blue 'da.
sen hem kendı paranı ver hemde alaçatıda 2 gün bile dayanamazsın yemek fiyatlarını gidince görürsün.
ben sana otel linki atayım ;
ılıcada , plajı harikadır . el salalrım sana hemde plajdan :)
http://sheraton-cesme-hotel-resort-and-spa.alacati.hotels-tr.net/tr/
00 YorumlaHala erkek ödesin kafasın da olanlar nasıl var ya :D kendi geçimini sağlayamayıp başkasının üstünden geçinmek size hiç koymuyor mu? Birlikte plan yapılmışsa herkes ne harcıyorsa kendisi öder iki tarafın da maddi durumu aynıysa. Birde gidip saçma sapan kızlara parayı yediren erkekler var, nasıl oyuna geliyorlar anlamıyorum.
26 Yorumla- +1 yıl
Sen yaşama😂
- +1 yıl
Ben o adamlara keriz der geçerim
- +1 yıl
Asil kendini bedavaya getiren kadinlar kerizdir
- +1 yıl
Kerizin anlamini bildiğinden emin misin
- +1 yıl
Enayi anlaminda demiştim
+1 yılsen de yorganını ayağına göre uzatsaydın lüks bir yer yerine daha uygun bi yer tercih etseydiniz kendini bu kadar kasma sevgiline belirt bu durumu o zaman bütün param bitti napıcam diye yeme içmeyi de o versin bir zahmet her taşın altına sen elini sokacak değilsin ya
00 YorumlaSevgilimle tatile gideceğiz diyenlere hayretle bakıyorum. Geçtim parayı falan nasi bir özgürlük arkadaş. Biz lisede kız arkadaşla pastaneye giderdik anam duyarsa dinlene dinlene 1 hafta döverdi
34 Yorumla- +1 yıl
Z kuşağı böyle onlara normal geliyor sevgiliyle kalma ilişkiye girme anne babaları da muhtemelen destekliyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@BayBirPsikolog
Bunu soran adam 37 yaşında lisede kız arkadaşıyla pastaneye gitmiş. Ben Z kuşağıyım nerdeyse hiç kız arkadaşım olmadı. Yapan eskiden de yapar, yapamayan şimdi de yapamaz genellemeyin.
+1 yılSevgilin ödesin nolcak ki yani aranızda paranın muhabbeti geçmemeli bence. Ayrıca birlikte tatil planı falan yapmışsınız bı zahmet erkek ödesin
30 Yorumla
+1 yılSimdi kesinlikle kadin erkek esitligini savunan birisiyim ama feminist takilip, kadin haklari ataerkil toplum deyip naralar atan arkadaşlar, erkek degil mi odesin canini sikma vs diyor. Yahu bu iki yuzluluk olmuyor mu arkadaslar 🙃
00 YorumlaBi 3 arkadaş 600 TL ye gecelik kalmıştık ama gayet uygun bulduk normalde daha pahalı olabilir genelde birde pansiyonda kaldık öyle havuzlu bir yer değil. Birde alaçatıda 3 bardak içeceğe 600 ödemiştik yani orası pek uygun yer değil dikkat ediniz.
02 Yorumla
+1 yılBen olsam bir bayanın elini cebine atmasına izin vermem
47 Yorumla- +1 yıl
Yakışmaz delikanlı adama. Teşekkürler
- +1 yıl
Vallah onu bunu bilmem ben kendime yakistirmiyorum
- +1 yıl
Niye size para gökten mi geliyor? Her şeyi erkek üstlenecekse bu birlikteliğin ne önemi var
Zaten yediğini içtiğini yanındakine ödetmekle finansal köle olmak arasında bir fark göremiyorum - +1 yıl
Kardeşim isteyen ödetir kadına isteyen odetmez ben bir şey diyemem buna kimse de ben ödemiyorum diye bana bir şey diyemez. Benim kitabımda kadına hesap odetilmez. Bugüne kadar ödetmedim bundan sonra da ödetmem.
+1 yılo zaman ya gitmiceksin ya kredi kartını kullancaksın ya da kredi çekeceksin canısı erkek parası yemek yok öyle :D ben her hafta sonu alaçatıyım İzmir'de olduğum için :D :D
00 YorumlaBaşka ödemelerinden gerçekten tatil için ayırdığın parayı harcamana değecek bişeyse, örneğin sağlık gibi bişey diyemem. Ancak ikinci plana atılabilecek ya da keyfi harcama ise sevgiline büyük ayıp etmiş sayılırsın.
Ekonomide çok basit bir denge var bence.
Paran var mı? VAR : O zaman al
Paran var mı? YOK : O zaman alma.00 Yorumla- 00 Yorumla
Kalacak yerin ücretini sen verdiysen kalan masrafları da o karşılasın bi zahmet. canım olma
30 Yorumla
+1 yılO adam adamsa gerisini halleder yoksa adam değildir.
Ne günlere geldik yaww biz sevgilimize kılçıksız tatil ayarlardık🤔12 Yorumla- +1 yıl
Yaşin 18 ama ne ara ayarladin tatil işlerini
+1 yılOlsun storylerde şekilli filtreli pozlar vermek için aç kalmayada değer
22 Yorumla- +1 yıl
Bence güzel olurdu bunlara sence?🙂
+1 yılO zaman yakın bi arkadasından borç alacaksın tatilden gelince ödeyeceksin baskasına güvenerek yola çıkılmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Onu demem 😂😂
- +1 yıl
Tatile yok denmez😂
anlat söyle benim param yeterli değil de öyle Bi durum ki bana ben öderim dese ben kabul edemem
00 Yorumla
+1 yılSöyleyin destek olsun, imkanı varsa da olmuyorsa o oteli iptal edin kendi başınıza daha uygun fiyatlı bir yerde tatil yapın.
00 YorumlaYa gidip iki story atabilmek icin boyle paralar harcayanlara aciyorum cidden 😂😂 enayilikten baska birsey degil
00 Yorumla
+1 yılYer parasını vermişsin diğerinde o karşılasın. Konuşun bunu
10 YorumlaBen olsaydim, Bana soyemesini isterdim. Odeyebilirsem, oderdim, Olmadi baska bir yere giderdik. Onemli olan zaman gecirmek
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 363 cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiline durumu anlatacaksın, senin hesabını karşılayacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence gitmeyin, kimseden borç falan da isteme. İki tatil pozu için tüm yılı borç, taksit ödeyerek geçirme. Hesabını kitabını öncesinde iyi ayarlamalıydın, seneye gidersiniz artık.
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünmen yeter be, erkek arkadaşın vericektir eminim 👍
00 Yorumlasevgilinle açık açık konuş doğruluktan zarar gelmez güzelce konuşun yani
00 YorumlaBence erkek ödemeli bütün masrafları parası yoksa gitmesin kardeşim ozmn
05 Yorumla- +1 yıl
Hasittir lan ordan
- +1 yıl
Sie
Planları yaptıysan geri kalanı artık mecbur sevgilinden rica et. Sonra ona ödemeyi yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılParanı ona göre kullansaydın. Ben olsam almazdım senin gibi parasız bir kızı yanıma.
00 Yorumla
+1 yılBütçene göre bir yere gitseydiniz bunu önceden planlamaliydin
00 YorumlaKredi çek ya da borç bul, adama yük olma kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılaç aç gezersin. ne işin var lux yerlerde. ayranınız yok içmeye tahtıravanla gidersiniz... maya
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman tatile gitme, iptal et. Erkek arkadaşına güvenme. Zira sen onun nikahlı karısı değilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda Nikahlı Kocana bild güvenmeyeceksin!
Cevap sahibi+1 yıl@alfakadını_61 Bu da fazla güvensizlik olur. Hem zaten çift olarak paranız yoksa tatile gitmezsiniz. Bunun güvensizlikle alakası yok, ayağını yorganına göre uzatmakla alakası var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz tarafi sen misin, karsi taraf mi? Paran yoksa yok de. Tatil icin hirsizlik yapacak halin yok ya. Ne sacma bir soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani zaten öyle olmaz mı kalacak yeri sen karşılıyorsan yemekler onda olur ne ya da tam tersi farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatil yapmak için triska bir yer az ilerde çeşme var daha güzel bence. Hatta orası bile güzel değil. Ben hiç sevmedim ikisinide.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen param olmasa hayatta gitmem erkek arkadasim da olsa hayatta istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtel yol masrafı vs. Ne kadar tutuyor öğrenebilirmiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalacak yerin ücretinin tamamını sen mi karşılıyorsun?
00 Yorumlakardeş söyle iban nını atıyım sana bi on bin tl sen merak etme kardeş arkanda ben varım söylemen yeter ben sana veririm
02 Yorumla
+1 yılValla bıravo bizimkiler evlenmeden izin vermez tatile gitmemize 😂
11 Yorumla- +1 yıl
İşte böyle rahat insanlar var daha neler var hatta ebru
Bence böyle bı durum var başka bı zmna erteliyelim de o ztn kabul etmez seninle yine gitmek ister
00 Yorumla
+1 yılVay anasını maldivlere gitcek param var daha bodruma gitmedim milletne cesur :D
01 Yorumla- +1 yıl
Neden gitmedin?
kredi çekebilirsin ya da erkek sonuçta o ödesin sen tatlı canını hiç sıkma
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sana yedirecek bişey bulur rahat ol yeterki
00 YorumlaSanırım herkes şunu merak ediyor. Erkek neden ödemiyor da sen ödüyorsun?
03 Yorumla
+1 yılSevgiline tatil yapacak paran kalmadığını söyle, eğer onun da parası yoksa gitmezsiniz.
00 YorumlaO kadarını da o karşılasın canım ne olacak.
20 Yorumla
+1 yılo zaman sadece 2 gün kalın
10 YorumlaKonuşup söylemen gerekmiyor mu?
10 YorumlaSevgilin versin canım
10 Yorumla
+1 yılO ödesin kalacak yeri zatrn onun odemesi lazım
115 Yorumla- +1 yıl
Anayasa’nın kaçıncı maddesi bu
- +1 yıl
Anan maddesi
- +1 yıl
Benden sana tavsiye; önüne gelene argo kullanma mahkemelik olursun. Böyle artist artist konuşupta telefonda yalvaranları çok gördüm.
- +1 yıl
Haydi elinden geleni ardina koyma
- +1 yıl
Kendi gecimimi kendim saglarim sagliyorum da sacma sapan asagilamalarini kendine sakls zavalli
- +1 yıl
@ahmetsuna07 Ahmet cahil insanlarla muhattap olma, tartışmana değmez.
- +1 yıl
Kim cahil
- +1 yıl
Ben mi cahilim isine gelmez tabi hem malı gotureyim hem de para harcamayayim yok ya
- +1 yıl
Sakaga yatma boşuna
- +1 yıl
ortada bir mal varsa ona herkes farklı fiyat biçebilir haklısınız. Kimisi malın kıymetini bilmeden çok düşük fiyat söyler kimisi gözünde büyütür çok şeyler harcar ama sonuçta mal maldır elden ele sahibini değiştirir. Sen bence bu zihniyetten kurtar kendini yoksa bu tarz cümleler çok duyarsın. Kendine bi saygın olsun. Mal mülk yerine farklı felsefi cümleler kullanarak kandili kültürel geliştir ki basit değilde elde etmek istediğini farklı sebepler öne koyarak elde et ama mal olarak değil
- +1 yıl
Felsefe yapma mal kadin degil kadinin vajinasi hani hepinizin pesinde oldugunuz seyy
+1 yılErkekler ne güne duruyor işleri bu demi
00 Yorumlaona söyle halleder bence
00 Yorumla
+1 yılBi tanıdığından borç iste.
00 Yorumla
+1 yılÇek kredi hemen ahaha
00 Yorumla
+1 yıl2 gün gidin mesela yarı yarıya ödeyin
00 YorumlaGitmeyebilirsin mesela.
00 YorumlaArkadasin odesin ne olcak
00 Yorumla
+1 yılparanız azaldıysa foçaya gidin madem
00 YorumlaKalanı da sevgilin ayarlasın artık
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilimle tatile Alaçatı'ya gideceğiz ama benim param sadece kalacak yere yetiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler