Ama bir kere denize bikiniyle girmek istiyorum eşime sordum sen bilirsin dedi 2 gün sonra Antalya tatile gidicez sizce bu hayalimi gerçekleştirmelimiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada insanları ortasında deyil gece geç saatlerde tenha olan biyerde
Normalde modern kapalıyım, bir kere bikini giymek istiyorum. Giymeli miyim?
aynen sen kapalısın eşin de tamam hayatım gir bikiniyle denize diyecek yasınız kac da cocuga anlatsan inanmayacagı hikayeleri kafada uydurup soruyorsunuz ya da sizofren misiniz
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana bişey diyimmi kapalı kadınların %80 1 kere olsun bunu istiyo ben açık açık söyleyince suç oluyor
Güncellemeyi bi oku gece geç saatlerde kimsenin olmadığı biyerde insanların ortasında demiyorum sadece denizin suyunu dalgasını vücudumda hissetmek istiyorum 1 dk olsa yeter bana
öyle bi yer yok cunku dısarıda oldugun sürece her zaman birileri olacak hele tatilde sabaha kadar sahilde kumsalda gezen insanlar içen erkekler var jshshshsh
Yok biz geçen sene gittiğimiz bi koy var orada akşamları kimse olmuyo ama genede riskli o yüzden merak ettim insanların buna karşı tepkisi ne ama beni insanların ortasında öyle girecek sandılar or.. os... pu ilan edildim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İstediğini giy kıyafete bu kadar anlam yüklemek saçma.
aynen sen kapalısın eşin de tamam hayatım gir bikiniyle denize diyecek yasınız kac da cocuga anlatsan inanmayacagı hikayeleri kafada uydurup soruyorsunuz ya da sizofren misiniz
Sana bişey diyimmi kapalı kadınların %80 1 kere olsun bunu istiyo ben açık açık söyleyince suç oluyor
ben de kapalıyım bi kere olsun istemedim kendi adına konus canım sen böyle istiyosun diye herkes istiyo diye bise yok.
Bide okuma yazma bilsen hepsi demedim zaten %80 i dedim
sen kapalı kadınsın esin seni böyle benimsemis git denizde acıl mı diyecek ben de bunu soruyorum
Güncellemeyi bi oku gece geç saatlerde kimsenin olmadığı biyerde insanların ortasında demiyorum sadece denizin suyunu dalgasını vücudumda hissetmek istiyorum 1 dk olsa yeter bana
öyle bi yer yok cunku dısarıda oldugun sürece her zaman birileri olacak hele tatilde sabaha kadar sahilde kumsalda gezen insanlar içen erkekler var jshshshsh
Yok biz geçen sene gittiğimiz bi koy var orada akşamları kimse olmuyo ama genede riskli o yüzden merak ettim insanların buna karşı tepkisi ne ama beni insanların ortasında öyle girecek sandılar or.. os... pu ilan edildim
ben antalyadaki tüm koyları gezdim öyle bi yer görmedim :DD millet tatile otele kapanmak için gitmiyo sabaha kadar insanlar dısarda
Modern Kapalı nasıl oluyor?
Yeni mi çıktı bu sürüm?
Cidden ben burada insanlara hayret ediyorum ya, çok garip.
Himm şu an bikini ile dolaş evinde dene bakalim. Hadi cesaretli ol canım :) var mı bikini yoksa almayı mi düşünüyorsun
Almadım daha
Hmm ne renk yakışıyor sana. şu an ne renk çamaşırın var
Islam'a göre eşin dışında başka biri vücudunu göremez.
Zaten gece geç saatlerde tenha biyerde istiyorum herkesin ortasında değil
Ya kurallara uy ya da uyma.
Okey
Sende ye o halttan aman geri kalma sonra açmadı derler 🤣
😥😥
Aman ne kadar da önemli ne kadar da mutluluk verici bi hayal
Istediğin gibi girebilirsin takma kafana fazla nerede tatil yapacaksınız
Bence değmez kendi ilkelerine karşı gelmiş olucaksin
Kapanmanın anlamı kalmaz.
Kadınlara özel plajda yapabilirsin
Nerde öyle bi plajmı var
www.halalbooking.com
Burada İslami oteller bulabilirsin. Sadece kadınlara özel plajları, her türlü ortamları var
Fiyatlarına baktın mı hiç peki günlüğü en ucuz 5 bin 😂😂😂
Konfor arıyorsan parayı vermen lazım. Adamlar koskoca plajı birkaç kadın için kapatıyor sonuçta
Sıkıntı şurada para olsa vercem ben Antalya'da aparat ayarladım 7 günlük 3 bin TL zaten 10 bin TL bütçem var sadece 1 haftası 35 bin TL otel
Gece normal sahile girmek daha mantıklı sonuçta gece 3 te 4 te 2 dk gircem çıkçam
Kimsenin olmadığı ve eşinin kabul etmesiyle dinen bi sıkıntı olcağını sanmıyorum
isteğini gerçekleştir. Gündüz de gir denize
Yok yok o kadar deyil
içinde kalmasın. ciddiyim
Tabiki. Ama g-string bikini giy.
O ne ya
Yok sağol
Kimsenin olma
Dı yerde gir
Öyle zaten
En azından yaptım dersin
Modern kapalı ne demek?
Modern giyinen kapalı kadın demek yani kara çarşaf giymiyorum