Tatil & Seyahat Sizce hangi bikiniyi alsam plajın en cici kızı ben olurum? visnelikek_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Fıstık yeşili Sarı-beyaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi bikiniyi alsam plajın en cici kızı ben olurum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Birincisi 0 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dürüst olucam. İkisi de dandik. Beş para etmez. Zevksiz bunları kim seçtiyse. Pazarda bile daha iyileri var. 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl En sağdakiBana göre soldaki çok göz alıcıYemyeşil olduğu içinCici kız mı olmak istiyon sen ay kıyamam 0 0 Yorumla
Dogu85 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl niye illa plajın cici si olmak istiyorsun :):):) b şıkkı daha iyi zaten 2 si ile anca cici kız olursun çocuksu lar 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ten rengi önemli ilk olarak ama soldaki çok kötüymüş ya başka bir renk sipariş etmedin mi? 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İkisi de iğrenç kusura bakma zevkine saygım var fakat BENCE iğrenç 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dur abaza taklidi yapıcam-üstünse görmeden bişi diyemem pıahahahah 0 6 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Abazalık değil bir gerçek o 😂Her renk ve model herkese gitmezTen rengi önemli görmemiz lazımm jsjsjsjdjdjdd Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Podyuma çıkmicak arkadaş plaja gidicek 😂 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Olsun bi görmemiz laZım😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Lazım değil 😂 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Sana hepsi yakışır be 😄 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Eyw bro hahaha Yorumla
Cansuxo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Yeşil daha seksi duruyor. hele bronz ten üzeriinde 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Konuş neden çiçikız neden güzel dikkat cekiçi degilde çiçikız😂 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sarı-beyaz ama giydikten sonra görmem gerek o zaman değerlendirme yapabilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eğer göğüslerin güzelse, hangisini alırsan al, üstü bir numara küçük olsun 1 0 Yorumla
jabdulkadir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Canlı renkler bir kadını her zaman cekici gösterir soluk renkler sıradan durur bikini için düşüncem bu 0 0 Yorumla
erkekcvpverir Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Fıstık yeşili adı üstünde fıstık gibi olursun uzaktan bakılınca 0 0 Yorumla
JimmyChoo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sarı beyaz diyorum ama fıstık yeşili de poponu çok güzel gösterir sanki 0 0 Yorumla
Gucken Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Vucut hatlarının ve kıvrımların önemli bikinin desen ve renkleri seni kurtarmaz 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bikiniyle bitmiyor vücudun güzel ve seksi olmalı 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Feriha'nın pazardan aldığı o bikini.. :dd 0 0 Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Fiziğin güzel değilse hiçbiri bi işe yaramaz 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı. İkiside çok saçma bikiniler 🤦 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. İkisi de çok kötü 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sarı beyaz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 432 cevap paylaştı. Fıstık yeşili 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Birincisi
Dürüst olucam. İkisi de dandik. Beş para etmez. Zevksiz bunları kim seçtiyse. Pazarda bile daha iyileri var.
En sağdaki
Bana göre soldaki çok göz alıcı
Yemyeşil olduğu için
Cici kız mı olmak istiyon sen ay kıyamam
niye illa plajın cici si olmak istiyorsun :):):) b şıkkı daha iyi zaten 2 si ile anca cici kız olursun çocuksu lar
Ten rengi önemli ilk olarak ama soldaki çok kötüymüş ya başka bir renk sipariş etmedin mi?
İkisi de iğrenç kusura bakma zevkine saygım var fakat BENCE iğrenç
Dur abaza taklidi yapıcam
-üstünse görmeden bişi diyemem pıahahahah
Abazalık değil bir gerçek o 😂
Her renk ve model herkese gitmez
Ten rengi önemli görmemiz lazımm jsjsjsjdjdjdd
Podyuma çıkmicak arkadaş plaja gidicek 😂
Olsun bi görmemiz laZım😂
Lazım değil 😂
Sana hepsi yakışır be 😄
Eyw bro hahaha
Yeşil daha seksi duruyor. hele bronz ten üzeriinde
Konuş neden çiçikız neden güzel dikkat cekiçi degilde çiçikız😂
Sarı-beyaz ama giydikten sonra görmem gerek o zaman değerlendirme yapabilirim
İkisi de güzel değil
Bunu beğendim ben de
eğer göğüslerin güzelse, hangisini alırsan al, üstü bir numara küçük olsun
Canlı renkler bir kadını her zaman cekici gösterir soluk renkler sıradan durur bikini için düşüncem bu
Fıstık yeşili adı üstünde fıstık gibi olursun uzaktan bakılınca
Sarı beyaz diyorum ama fıstık yeşili de poponu çok güzel gösterir sanki
Vucut hatlarının ve kıvrımların önemli bikinin desen ve renkleri seni kurtarmaz
Bikiniyle bitmiyor vücudun güzel ve seksi olmalı
Sarı 💛 çok tatlış, sarıyı al bence
Sarı çok tatlı nerden aldın?
Feriha'nın pazardan aldığı o bikini.. :dd
Yaş 13 ise giyebilirsin
Neden bu renkler
Fiziğin güzel değilse hiçbiri bi işe yaramaz
Limon gibi gezersin işte
Sarı-beyaz kesinlikle