Tatil & Seyahat Bolu Abant tatil için önerilir mi? kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.Büyük Abant oteli için bilgisi olan varsa da yazabilir yer ayırmam lazim Bolu Abant tatil için önerilir mi? Cevapla Tatil Soruları En İyi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 839 cevap paylaştı. cok guzel otelyemekler mukemmelodalar eski ama rahat ve asiri temizdoga cevre kıs yaz ayrı bir tadı varyani hem yer secimi hem otel secimin super hic dusunme git :) 0 2 Yorumla kkrrizantem +1 yıl Teşekkür ederim dostum Yorumla nomorebets35 +1 yıl tek kusuru ekstralar pahali ama yemekler doga super havuzlarda ufak ama 3 havuz var sanirim kesinlikle kısinda git iyi tatiller Yorumla
duygusayar Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl cok guzel bi yerben duzceliyiö boluya da ara sıra gideriz oteline gitmedim ama abant cok guzel 0 2 Yorumla kkrrizantem +1 yıl evet kuzenim gitmiş fotoları o attı çok begendim Yorumla duygusayar +1 yıl ozellikle kısın daha guzel oluyor bence Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Elbette.. Yakınında yaylalar var. Gezilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cok guzel otel
yemekler mukemmel
odalar eski ama rahat ve asiri temiz
doga cevre kıs yaz ayrı bir tadı var
yani hem yer secimi hem otel secimin super hic dusunme git :)
Teşekkür ederim dostum
tek kusuru ekstralar pahali ama yemekler doga super havuzlarda ufak ama 3 havuz var sanirim kesinlikle kısinda git iyi tatiller
cok guzel bi yerben duzceliyiö boluya da ara sıra gideriz oteline gitmedim ama abant cok guzel
evet kuzenim gitmiş fotoları o attı çok begendim
ozellikle kısın daha guzel oluyor bence
Elbette.. Yakınında yaylalar var. Gezilir.
Önerilmez