Max 1 haftalık tur seçip gideceğiz. Daha birçok farklı tür seçeneği var resimdekilerden ya da başka o tarihte önereceğiniz yer yazar mısınız? Boş soru sormayın !
Kasım başı gibi 2 kız turla tatile gideceğiz sizce neresi iyi o tarih için?
Kasım ayında Karadeniz ve Yaylalar turu hava koşulları sebebiyle bana pek mantıklı gelmiyor. Ama istisnalar olabilir elbette. Eğer, gidersen mutlaka Batum da içinde olsun.
GAP turuna gelirsek, o tur tarihsel mekanlardan ziyade başlı başına bir gastronomi turu sayılabilir. Orada yediğim yemeklerin, mezelerin tadı hala damağımda.
Kapadokya turuna hiç katılmadım ama oradaki gezip görülecek yerler bana çok kısıtlı gelmişti. En azından GAP turunda Zeugma Müzesi, Adıyaman'da Nemrut Dağı, Şanlıurfa'da da Göbeklitepe mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerden. Mardin'de ise tarihi kent ile Mor Gabriel Manastırı güzeldi.
Ankara çıkışlı GAP turunu öneririm. Karadeniz turuda çok güzel ama kış bastırır keyifli olmaz. Güneydoğu Anadolu'da o açıdan sıkıntı çekmezsiniz. Uçaklı Mardin turu gereksiz bence. Bir gitmeye Güneydoğudaki birçok şehri görmek iyi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu sicaklarda Karadeniz yayla turlaei keyfli olabilir