Güncellemeler
+1 yıl
Bak ben Türk değilim tamamı ben güney koreliyim sen niye bizi sevmiyorsun biz seni seviyoruz biz sadece seni değil diger turkleride seviyorsuz hep ters cevap veriyorsun ben 15 yaşında değilim bunu bil ayrıca benim annem Babam yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne isim olur çakma ulkede gercek kore biledegil gercek kore zaten kuzeyde yasayanlar.. guneydekilerin cogu mandarin abd nin artıkları...
Güney kore ve Türkiye kardeş niye sevmiyorsun naptı lar sana insan kardeş ülkeyi sevmez mi ama Azerbaycani seviyorsunuz Türkiye Azerbaycan kardeş Güney kore Türkiye kardeş yani biz kardeş ülkeyiz
nerden kardesim oluyor o mandarinler? zorundamıyım sevmek? kardesim falan degil bana da hicbirsey yapamazlar..
Şimdi hadi ordan git
Kes sesini ayrıca kaşar suratli
Kendi kültürünü yavaş yavaş kaybeden bir ülke o yüzden sevmiyorum
Güzel bir ülke ama3 aydan fazla durdun mu kafayı siyirabilirsiniz o yüzden 1 aydan fazla durmayın
Ülkeler sevilmez. İçinde bulunan insan sevilir veya sevilmez.
Hiç inandırcı gelmedi ve bize ne annen ve babandan?
Sana demedim başka birisine dedim annem Babam yok dedim senin annen baban var ama benim yok ister inan ister inanma
Başka birise annen ve baban yok diyeceksen yorumlardan kendisine yazarsın. Güncelleme yapıp halka arz etmezsin. Böyle yaparsan böyle bir tepki de alırsın. Bir de gelip trip atıyor haha.
Ne diyorsun dayı kız annem Babam yok demiş niye dalga geçiyorsun mal mısın q
İlk olarak dalga geçmedim ve dalga geçecek olsam bile neden dalga geçmeyeyim?
kafanda varsa söyle boş yapma seninde annen baban ölsün o zaman bizde seninle dalga geçelim
Kiz annem Babam yok diyor sen ne diyorsun ya iyi misin işallah seninde annen baban ölü
Söylerim dalga geçersin sıkıntı olmaz. Boş yapan birileri varsa eğer sen ve koreli olan elemandır. Her canlı ölümü tadacak elbette bu yüzden onların yaşam durumları umrumda değil.
Kes sesini ya canım kafasında olan
Aynen bence de sesini kesmen lazım. İşlemcin yanmış gibi gibi görünuyorsun.
* tamamı kaşar suratli * kendini o kızın yerine koy lan canım
Kendimi o kızın yerine koydum ve 3 dakika dert ettim sonra etmedim. Problem var mı?
beni engellemişsin. ddddd
Evt engelledim var mı bir dicen bu arada evt problem var senin gibi bir canım konuşuyorum
Var bir diyeceğim engellemek tartışmaktan korkanların işidir. Normalde bende senin gibilerle konuşmuyorun benle konuştuğun için şanslısın. Herkes benle kolay kolay konuşamaz. Çünkü herkesle tartışmam. Şimdi kıyak yaptım ve kıyaktan kaçıyorsun. İlginç! Acaba benle konuşmamanın altında yatan başka bir problem mi var? Mesela cahil olman veya 8-13 yaşında bir çocuk olman gibi bir şey olabilir mi?😃
canım mısın ben senden niye korkum ki sen kimsin de korkucam kimsin dayı ayrıca 13 yaşında falan değilim 18 yasındayım benim yaşım seni zerre kadar ilgilenmez yedinci kuleye çıkarım * roketle girerim şimdi o sesini kes bence
Yanlış yazdım
Biliyorum.
ben senden niye korkum ki sen kimsin de korkucam kimsin dayı ayrıca 13 yaşında falan değilim 18 yasındayım benim yaşım seni zerre kadar ilgilenmez yedinci kuleye çıkarım * roketle girerim şimdi o sesini kes bence diğerini yanlış yazdım
Neysee ya tartışmayalım bence ama şunu bil kız babasını ve annesini kaybetmiş ve annesini babasını kaybedene böyle söylenmez Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun denir bu kadar sen onu bile demedin
Korkmuyorsan eğer insan akıllı gel tartışalım. Hakaret edip kaçmak bir tartışmacıya yakışmaz. Senin yaşın zaten umrumda değil.1. Roketi nereden bulacan? 2. Nereye girecen? Ben istediğimi, istediğim kişiye söylerim sana ne oluyor? Allah rahmet eylesin demek zorunda değilim hele yalan söyleyip söylemediğini anlamadiğım birinin sözüne hiç inanıl Allah rahmet eylesin demem.
Hayır hiç çekici gelmiyor kültürleri şarkıları vs
Hyrr
Güney kore ve Türkiye kardeş niye sevmiyorsun naptı lar sana insan kardeş ülkeyi sevmez mi ama Azerbaycani seviyorsunuz Türkiye Azerbaycan kardeş Güney kore Türkiye kardeş yani biz kardeş ülkeyiz
Bilerek hayır dedim savuncağını biliyordum kore fanısın hatta ilerde iş bulursan oraya temelli taşınıp yaşamayı düsünyosun bilyorum be kızım takılayım azıcık dedim😂
Türkiye'den iyi bir yakın ülke yaşanır
Seneye ordayım