Tatil & Seyahat Seçme şansınız olsa Bodrum mu, Ayvalık mı? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Seçme şansınız olsa bundan sonra ki yaşamınızı nerde geçirmek isterdiniz?Farklı seçeneklerede açığım… Seçme şansınız olsa Bodrum mu, Ayvalık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ayvalık 1 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Hava durumu bir türlü sevemedim Ayvalık daha güzel bence 1 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Bodrum , da beni kim engellemiş anlamadım , yorum yazan gız niye engelledin beni sen kimsin 🤣🤣 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. İkiside benim için gereksiz sıcak yerler. Hayatımı oralarda geçirmem. Ama samsunda yaşayabilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ayvalık
Hava durumu bir türlü sevemedim Ayvalık daha güzel bence
Bodrum , da beni kim engellemiş anlamadım , yorum yazan gız niye engelledin beni sen kimsin 🤣🤣
İkiside benim için gereksiz sıcak yerler. Hayatımı oralarda geçirmem. Ama samsunda yaşayabilirim
Bodrum tabii ki :)
Bodrum tabi ki
Bodrum
İkisine de gitmedim
Apartmanım bodrumu
Ayvalık
ayvalık