Güncellemeler
+1 yıl
kıy derken koy yani
Güncellemeler
+1 yıl
koru koru..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tepe olarak geçiyor ama haritada sahil olarak görünüyor. Adı mı tepe sadece acaba? . Ben Nakkaştepe gibi filan düşünüyordum bir kıy gibi ama yanılıyor muyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevda tepesi die geçiyor koy falan değil direk sahil kesiminde Bi alan çamlıca tepesi gibi
Öbür soruda soruyu soran engellemiş :) cvp veremedim yalovaliyiz biz çoğu şeyi gördük biliyoruz :)
iyi bakalım. sğaol bu arada yorum için 🙂
Bisi değil Yalova kartal vapur olduğu için gelmiştim oraya güzel yer Marmaranin incisi Yalova :)
İstanbul varken ne inciis öyle :d
Google yaz :) bak bakalım neresi çıkıyor :) inci diyoruz inci inci ufak bisidir biliosun İstanbul Marmara in en büyük şehri :) Yalova en uçuk şehri ve güzeli :)
güzelse biz de gelelim
Tabiki gelin Bi termal bir cinarcigi görmenizi tavsiye ederim Atatürkü yürüyen köşkü tesvikiyedeki şelalesi görülmeye deger
valla çok haklısın. maalesef marmara şehirlerini hiç görmedim bizimki hariç
Vapur yolcugu yaparsın temiz havayı çekersin içine Yalova zaten havasıyla güzel Bi şehir küçük yüz ölçümü bakımından en küçük ikinci il yer yere yürüyerek gidio sun köyleri hariç kafa dinlemen için İstanbulu yükünü atmak isteyenin kaçmak istediği şirin Bi yer :) bekleriz rahatsız ettim senide KB tm
kulağa çok hoş geldi. peki şehir içi toplu tşaıma araçları filan bunlar için akbil olayını napacaz
Akbil yok şehir içi 7 TL veriyorsun termal falanda 10 TL tek yön para işler şimdi Bi soru sorucam bakmanı istiorum rıza ediorum senden
İstanbulun en güzel semtlerinden biridir. Harika bir manzaraya sahipdir.
Sahiline gidiliyor dimi bir tek. Tesisler filan var oralara mı? yoksa var mı başka önerecek yerler
Sahili harikadır. Spor imkanı çok güzel
Dragos dedikleri yer cevizli ile maltepe arasinda solda kalıyor zaten görürsün trenle giderken bile
sanırım smet adı direk. koru gibi bir yeri yok
Aynen semt adı
teşekkürler
ya bir şey daha sorayım sana zahmet. Dragoz Arkeolojik kazı alanına giriş serbest mi
Gidip irdelemedim o kadar bilmiyorum.
Oraya giderken sahilde go kart yeri var. Ben gitmiştim Bi kere güzel beğenmiştim ama biraz kullandıkları şey eski
Tepe öyle tepe değil ya. Sahilde üst kısım villalar var.
hayir dragos tepesi villalarin oldugu kisim komple deniz ve adalar manzarasina sahip arka tarafi ise sehir manzarasina sahip. aksamlari arabalarla icmeye giderler oraya ama kapatilmisti deniz manzarasi olan yer ama sanirim bir kismi acik
Güzelde orayı farklı amaçlar için kullanıyorlar cokda farklı saatlerde gitme derim :)))
neresi işte bir onu söyleseydin keşke 🙄
Kartal la Maltepe arasında güzel biyer tek gitme ama😊😊🤣
noluyor tek gidince 🙄
Kacirirlar seni 🤣🤣🤣
Hayatında kaç kere gittin oraya liseden arkadaşım var orada yaşayan zengin tiplerin bölgesidir orası sen karıştırıyorsun bence.
Ben giderim arada ziyarete filan gece de gittiğim oldu.
tuhaf tiplerle karşlaşmış herhalde. Kadıköyde de var onlardan
O bölgede çalışıyorum anlatma orayı bana :)
Sallıyorsun şu an at yalanını seveyim inananını yapıyorsun neyse uğraşmayacağım da sen bence farklı bir yeri orası sanıyorsun. bende orada çalışıyorum.
Tamam sen haklısın gidin kötü Bi yer demedim zaten tek gitme dedim neyse size kolay gelsin
Dragon sdaha, yüksekte olduğu için tepe deniyor,
Normal sahil
Dragos meydanı işte
Dibinde sahil var
Hiç bilmem