mekan çekimleri yaptığım bir işte çalışıyorum. bunlara lüks mekanlardan tutun lokantalar da dahil. günde 5-6 mekana girip çıkıyorum ve şunu çok net şekilde söyleyebilirim ki mekandaki kişi sayısının yüzde 80'i kadın.

mekan çekimleri yaptığım bir işte çalışıyorum. bunlara lüks mekanlardan tutun lokantalar da dahil. günde 5-6 mekana girip çıkıyorum ve şunu çok net şekilde söyleyebilirim ki mekandaki kişi sayısının yüzde 80'i kadın.
Çünkü kadınlar çok para harcayan, sürekli israf yapan, çoğunluğu paragöz olan, asla birikim yapmayı bilmeyen, sadece anı yaşayan, geleceği düşünmeyen, bu yüzden eşlerinin maddi durumlarını aşağıya çeken, erkeklerden daha az akıllı ve daha az zeki olan varlıklar oldukları için. Bu kadar basit.
Genellikle orta-büyük işletme sahiplerinin eşleri veya kızları, aktif nakit akışı yüksek olan insanların eşleri veya kızlarının günlük aktivitelerine denk geliyorsunuzdur.
Bu oldukça normal.
Cevap
7Cevap
Daha dikkat çekici oldukları için
yakışıklı, zengin, romantik ve seksi erkeklerin kendilerini görmesini istiyor. Başarılı çalışmalar
Oralardaki kadınlarda bir de hayvan gibi gülme arsizligi var.
insanı dinsiz imansız eder o kadınlar, zaten yok o bende de ayrı konu o😅
Erkek parası yiyorlar yani kasar çok hem gelir eşitsizliği derler hem para onlarda
Parası bol adamlarla gelip yiyip içmek mesele ondan sonrası zaten normal alan razı veren razı
Kimi zengin koca düşürmek için. Kimi zengin sevgili yapıp kaz gibi yolmak için. Kimi de hava atmak için!
Erkekler çalısıyor kadınlar yiyor
Çalışanlar mı müşteriler mi?
saeni çakal
Jsjsjd estağfurullah üstat
Eşit sayıda bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?