Normalde çok kısıtlamaz, tatillerde böyle yapıyor ama tatil değil eziyet gibi geldi bana artık, evime döneceğim neredeyse bu yüzden.. Siz olsanız ne yapardınız? :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz kadınlar erkeğin bakışının istikametindeki dişileri bile sorun yaparken adamın bu kadar kıskanmaya hakkı yok mu? Öte yandan sevgilisini açık/özgür giyinen olarak beğenen birinin, sevgili olduktan sonra böyle baskı kurmasi da doğru değil tabi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşler ters o zaman. Eğer, Suriyeliler ve ya Afganlar tarafından taciz edilmeden korkuyorsa ; kesin kıskançlıktan yapıyor.. Zira bu aralar Suriyeli ve Afganlar, açık kızlara taciz ederek; kendilerini bıçaklatmaya başladı. Bir Avukat olarak, çok fazla Türkü savunmak durumunda kalıyorum. Ama Suriyeliler ve Afganları takmıyorsa, kesin boş yere kıskançlıktan yapıyordur. Böyleleri, Evlilik içi de çok şiddet uygularlar.. .. İşin garibi şu ki ; Hem evlenmeden, seninle tatile gidiyor. Muhtemelen aynı odada da kalıp her şeyi yaşıyorsunuz ki gayet normaldir. A normal olan böyle bir laik erkeğin, dinciler gibi ; her şeye karışmasıdır.. Ama Suriyeli ve Afganlar' dan dolayı endişesi varsa, katil olmamak için kısıtlıyor da olabilir ki ; ben de laik kemalist Türk milliyetçisi olarak, Kız kardeşimi kısıtlıyorum. Zira fazla açık giyinenlere, taciz/ tecavüz ediyorlar genelde..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısıtlamak derken, kısa ve dar giyinmesine izin vermiyorum. Yoksa kızların, kapatılmasına da karşıyım..
- +1 yıl
Abicim bence kız kardeşin de istediğini giyebilir kızları değil tacizcileri durdurmak lazım
Cevap sahibi+1 yılEngellenemez hanım efendi. Zorla göndermek lazım bunları. Ama bunun için, Zafer partisi iktidara gelmeli ama akpnin gitmesi bile; imkansıza yakın. Çünkü halk, derin uykuda. Kendi güvenliğimizi, kendimiz alacaz.. Halk bir gün uyandığın ise ; ermeni ve Rumları nasıl gönderdiysek; bu sığınmacıları da gönderecez. O zamana kadar, kendinizi kollayın ve çok fazla da açık ve dar giyinmeyi derim.. Çok açık ve dar giyinenleri, hedefine alıyor *. Daha bugün Antalya 'da, bir sığınmacı * ağır dövüldü.. Kendinize, dikkat edin ve onların yoğun geçtiği yerlerden geçmeyin..
+1 yılGeriye iki seçenek kalıyor; ikiside vazgeçmek. Biri kendi isteklerinden diğeri sevgilinden. Erken yaşta menapoza girersin, saçına aklar düşer memelerin stresten küçük kalır büyümez, regl sancısını hep daha ağrılı geçirirsin. Niye mi? Bunadam seni teselli etmek yerine daha çok stres eder. Saygılar...
00 Yorumla
herkes de ne meraklıymış ayırmaya !
Süperzekalarınızı kendinize saklayın , adamın 10 artısı vardır bugünlerde de bi bu sıkıntısı çıkmıştır hemen ayrılması mı lazım
evet sahil orası çarşafla duracak halin yok bikininle uzanıp güneşleneceksin hatta şu an fazla kıskanmış seni bakanlar oluyor diye olabilir sen de onu kıskanıyor gibi yap de ki üzerine havlu ört o zaman ben de kıskanıyorum anlasın ne yaptığını
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
74Cevap
+1 yılAyrılmalısın çünkü senin yaşam tarzınla onunki uymuyor. Bahsettiğin mesele ciddi bir uyuşmazlık.
120 Yorumla
+1 yılSende giyme soyunmak ne kadar çok hoşunuza gidiyo bizim bi atletimiz görünse bizi kınarsınız ama siz çamaşırlarınızı çıkartıp dolansanız okadar dikkat çekmezsiniz o derece giyinmeleriniz var ondan sonrada bakıncada senin anana bacına öyle baksalar naparsın olur benım anam bacım öyle soyunup gezmez edepli giyinir kimsede bakmaz ha kapalı olduğu halde bakan kardeşim lara bişey demiyorum onlar zaten küfürün dayağın en büyüğünü hakediyor ama soyunupta gezenleri ya da aşırı dar şeyler giyip basenleri bacakları meydana çıkartan kadınlara erkekler değil kendi cinsleriniz bile bakıyor yani
Neyse konuyu toplayacak olursak giyme sende uzun ince bol şortlardan giy vardır mutlaka çözümü34 Yorumla- +1 yıl
hee ayn yaz sıcağında uzun giyinsin mantığa bak
- +1 yıl
İnce uzun diyorum canım illaki vardır bişeyler
- +1 yıl
tabikide yok uzun her şey kalındır ve hava almaz
- +1 yıl
Ben bi çözüm bulurum ona ama maalesef hayatımda biri yok 😃
Normalde karışmayıp tatilde karışması da çok mantıksız. Sonuçta herkes yarı çıplak oluyor öyle bölgelerde. Sınırların net olsun, tatilde-şehirde-köyde sana kimse karışamaz. Ne giyeceğine kendin karar verirsin. Saygı duyması ve karışmaması gerekir. Senin izin verdiğin kadar karşıdaki müdahale eder hayatına, o yüzden ezdirme kendini. İnsanlar mutlu olmak için tatile gider, başkasının anlamsız yasaklarından bunalmak için değil. Ayrıca şimdi sadece tatilde karışan ilerde bu olayı genişletir bilgin olsun
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Sevgilin gittiği ortama ya ayak uyduracak, ya da ayak uyduramıyorsa hiç gitmemeyi tercih edicek.
Tatil beldelerin de ve plajlar da herkes yarı çıplak dolaşırken sana uzun elbise giydirirse senin sahilde ki o çıplak insanlar arasın da daha çok dikkat çekrceğini farkında değil sanırım..
Mesela benim, plaj da çıplak insan değil, giyinik insan dikkati mi çeker..
Çünkü giyinik insan tüm çıplak insanlar arasın da ben burdayım der gibi sırıtır..
Bu durum bir kıskançlık değil bir sevgi değil tamamen sevgilinin psikolojik rahatsız ve sorunlu bir kişilik olmasından kaynaklanıyor..
Demek ki sevgilin plajda çıplak kadınları kesiyor olacak ki, başka erkekler de seni kesmesin diye uzun elbise giydiriyor.
Kesinlikle sevgiden aşktan kıskançlıktan kaynaklı bir durum değil..10 Yorumla
+1 yılKıskanıyordur, kıskanır yani adamdır adamın dibidir. Ya hoşgörü ile ricasını kabul et ona uygun davran ya da bırak dengini bulsun. Sevdiğim kadına başka erkeklerin kıçına başına dekoltesine bakmasına nefsini akıtmasın ben dayanamam, enişteyi sevdim adammış…
20 YorumlaYaw adam seni seviyor erkekler vücuduna bakmasın diye, sen hâlâ kendini reklam etmeye çalışıyorsun. Bu Erkeği kaybetme, valla başka biri olsa o an seni bırakıp giderdi,, yok izin versin desin erkekler gelin alın sevgilimi mi desin, anlamıyorum niye siz kızlar da böylesiniz bi kız olarak ben şaşırıyorum dediklerinize, pes artık!
20 Yorumla
+1 yılSana saygı göstermeyen ve seni kısıtlayan biriyle ilişkini devam ettirmek ister misin? Bunu bir düşün derim. İlişkilerde en önemli şeyler saygı, güven ve sadakattir. Bu üçünden biri bile yoksa ilişkinin temelleri atılmamış, yani sağlam değil demektir. Yerinde olsam benim hayat tarzına saygı göstermeyen ve beni değişmeye çalışan biriyle ilişkimi sürdürmezdim.
20 YorumlaBeğenmiyorsan ayrıl. Yalnız sende çocuk yetiştireceksin belki. Normal hayatta bazı şeyleri giymiyor olmamız bazı yerlerde giymeyi normal kılmıyor aslında. Ama işte biz insanoğlu kılıfa sokuyoruz. Bence sende biraz uygun davranmaya çalış pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıyor , bedenini kimsenin görmesini istemeyecek kadar. simdi sevgilisine bikinili fotoğraflarını çektirip sosyal medya hesabına koymaya alışık hanımlara itici gelir bu da bana normal geliyor.
10 YorumlaSeven insanın en doğal hakkı bu benim olan benimdir kişisel eşyamı bile kimseyle paylaşmıyorken sevgilimin orasını burasını kimsenin görmesini istemem.
10 Yorumlapardon normal diyenler 15. yuzyilda yasiyor herhalde bu normal bir durum degil cok geri kafali sevgilinle bu durumu konusmalisin mayoya bikiniye laf edilir mi kafayı mi yemis
00 Yorumla
+1 yılSeven adam sahiplenir kıskanır ama oda tadında olmalı o kadar kötü bakışlar var ki korumak istemesini yagırgamıyorum afganı Suriyelisi çok enterasan şeyler gördüm bence hoşgör
00 YorumlaSığırla sevgili olan sensin, sen düşün. Tasmanı da taksın sana, kemiğini de önüne koysun. Tek yapman gereken kuyruğunu saklayıp sevdiğini göstermen
10 YorumlaMadem istemiyor kendine gitsin başkasını bulsun. Bazi erkekleri anlamak zor. Sahsen beni rahatsız eden birsey varsa hayatıma onunla devam etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiskanmasa kıskanmıyor dersiniz.. ya bi şey sorcam şimdi sevgilin çevredeki kadınlara baksa incelese rahatsız olur musun? Evet olursun. Başkaları sevgilini incelese yine rahatsız olursun. adam seni çevreden korumaya çalışıyor neyinden sıkıldın Allah aşkına, sevilmeyi bilin biraz.
21 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin mantığı sevgilisini kapatıp açık kıza bakmak zaten ayrıca hiç bi kadın sevgilisine bakılmaksını kıskanmaz aksine gurur duyar
+1 yılSeni gav@t gibi başka erkeklerle izlemesi bundan zevk alması daha mı hoşuna giderdi
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu erkeklerde zaten kıskansa suç kıskanmasa suç
20 Yorumla
+1 yılTek başıma evime dönerdim iltimas verme bence evet erkekler yiyecek gibi bakıyor ama onlar bakıyor diye senin rahatsız olman daha kötü bence
00 Yorumla
+1 yılCok ciddi bir sey dicem. Kişi kendinden bilir. Cok rahatsiz oluyorsa bir şeyden onu mutlaka baskasina yapmıştır
06 Yorumla- +1 yıl
Ve bugun sana yapan yarin cocuguna neler yapmaz..
- +1 yıl
Erkeklerin iç dünyasını bildiği için kıskanıyor normal değil mi? Az daha abartın. Normalde kısıtlamıyormuş, bir grup erkeğin tatile sadece deniz kum için gitmediğini biliyor. Ortalık abaza dolu... Ayrıca bu konunun kadını erkeğide yok, kaslı iyi bir vücuda sahip erkekte kısıtlanıyor. Misal; dar giyinme bol giyin! Suriyelisi, afganı her sorunlu ırk memlekete dolmuş vaziyette iken, ön yargılı yaklaşlaşmayalım. İnsanları anlamaya çalışıp, iletişim yoluyla sorunlarımı dile getirmeliyiz. Buraya yazmış sizce ne yapmayalıyım, şahsen ben sevgilisi olsam buraya yazdığını görsem direk ayrılırdım. Sorunları aramızda konuşup çözmek varken, başkalarının fikirleriyle ilişkinin gidişatını değiştirme eylemi, akıl sağlığı yerinde olan bir bireyin yapıcağı hareket değil!
- +1 yıl
@ahmetsuna07 sebebi her ne olursa olsun koruma yöntemi elbise giy demek olamaz. Gider bakankin agzinin ortanina bibtane patlatir sonra kimse bakamaz eger bakislardan cok rahatsiz oluyorsa. Veya sevgilisiyle başbaşa bir tatil plani ayarlar. Demek ki gücü kadini kısıtlamaya hukmetmeye yetiyormuş. O da adam mı...
- +1 yıl
Aynen her bakana bir tane patlatsın. Yarın da selası okunur🤣 Yazdıklarımı tam okuyun! Aralardan bir kaç cümle ayıklayıp, bir konuda tartışma yürütülmez. Kadını erkeği yok, ilişkide iki tarafta birbirini sahiplenmeli... Adam, Kadına demiyor ki kara çarşaf giy? Ya da başörtü tak. Sahiplenici tavır, aşk ve sevgiyi diri tutar. Bakın altını çiziyorum adam normalde böyle değilmiş. Sürekli kısıtlasa, tamam! Sonuna kadar haklısınız, onda bir problem yok hemfikiriz... ‘’Arada’’ bazen bu tarz kıskançlıklar güzel olur.
- +1 yıl
@ahmetsuna07 kimse kimseyi kisitlayamaz. Sizinle yarismicam. Kendinize kendiniz gibi birini bulun inşallah. Dunya, sağlıklı insanlar ve sizin hayriniza bir dua bu da benden. İyi günler
- +1 yıl
Diyorum ki hemfikiriz sürekli yapsa haklısınız kısıtlamak olmaz soruyu soran kişi tatilde bir kez yaptığını söylüyor bunu genele yayıpta yok ilerde çocuğunada yapar felan ya neyse ön yargılı düşük bütçeli zekanızla insanları yargılıyorsunuz okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz nokta virgül koymadım gerekte yok duanızda sizde kalsın iyi günler
Sen gene de sakin kal seni sahipleniyor rahatsizligini daha guzel. Selilde anlat bilsin. Duseltsin kendini duseltmesse ona gore davran
00 Yorumla
+1 yılÖyle olan çiftlere denk geliyorum bazen plajda, kavgayla sonuçlanıyor sürekli, tadı kaçıyor olmalı insanın ister istemez.
00 YorumlaValla tatil bilmem de aşırı kıskanç hayatını zorlaştırır
10 Yorumla
+1 yılKısıtlama tamamen karşı cinsin güvensizliğidir. Böyle insanlar sizinde kendisi gibi olduğunu düşünür
10 Yorumla
+1 yılOlsa da sevgilim karissa 😅sanslisin iste ne guzel tabo cok burnundan getrmedigi surece🤪
12 Yorumla
+1 yılAyrıl o beyinsizden. Özgüvensiz zavallının teki.
10 Yorumlasevgilini uyar oldugun gibi kabul etsin seni ya da herkes kendi yoluna dersin
10 Yorumla
+1 yılÇıkart sen de çıplak gez sevgilin eve dönsün sen de keyfine bak.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılİyide tam tersi olması mantıklıdeğilmi. İnsan asil tatilde rahat olur. Ayrıca bu yaptığı saygısızlık.
10 Yorumla
+1 yılBen varya asla gelemem böyle aşağılık kompleksli haraketlere. Ayrıl kurtul. Manyağa bak
10 Yorumla
+1 yılFazla kıskanıyor desene.
Sende ona karış, tatili burnundan getir çok eğlenceli olur10 YorumlaSevgilinin ciddi bir özgüven sorunu var, kendini değiştirmek yerine seni kısıtlama yoluna gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılÖyle tatil mi olur ben anneme karismam bikini giyer o
10 YorumlaAşırı kıskançlık ister istemez soğutur insanı konuşmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılOrtamına göre giyinebilirsin tabikide hatta etrafta üstsüz kadınlar varsa sende çıkar
00 Yorumla
+1 yılNe güzel seni düşünüyor. Sana bakılmasını istemiyor sevinmen lazım. :)
00 Yorumla
+1 yılTatilde stres sıkıntı sahip olmak istemiyorsan suyuna git derim
00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım bu kıskançlık değil bencillik , kendine laf gelmesin diye yapıyor
00 YorumlaKıskanmanin aşırısı itici oluyor hoşuna gitmiyorsa söyle
00 YorumlaKanka sen zaten bu düşüncelerle bu çocuktan ayrılırsın, net yani.
00 Yorumla
+1 yılValla ben olsam ben de oyle derim isine gelirse sjsjs
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin ilerde daha kötü olur bu vücut senin onun değil
00 YorumlaSevgili sana karışacak biri değildir haddini bilsin ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltatil bi sekilde yürür ama bu iliski yurumez ayril gitsin 2 gunluk dunyada elin cocuguylami ugrascan boş ver tatilini yap istedigin gibi
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne alaka benim her yerimi actigimi nereden biliyosun konu kiyafet degil kısıtlanılması ve ayrica istedigini giyebilir boş konuşuyosun ama sokakta dekolte gorsen öküzün trene baktigi gibi bakarsın aptal
Cevap sahibi+1 yılyavvamin basina bak yorum yapam sensin ikilemezsen seni ben ikiletirim kimse sen bak diye orasini burasini acmiyo merak etme sort atletle dolasma sgerm gtnu kapan carsaflan ya
Cevap sahibi+1 yılGerici diyosun dekolteye laf ediyosun çaktığımın trollu senin cinsel ihtiyacini sağ elin karşılasın aptal dostum :D
Cevap sahibi+1 yılAHAHAHAHSHHS cinsel organin olmasa kizlar sana bakarmı sanıyosun yawsaq mal HAHAHAHSNDBWDJ
Cevap sahibi+1 yılABAHWJSHWHAH sen oyle san cahil mal SHWHAHAJS
Cevap sahibi+1 yılMalsin kanka boş yapma
Cevap sahibi+1 yılBakire oldugumu kim dedi
Cevap sahibi+1 yılbelki degilim nerden bilion
Cevap sahibi+1 yılne istekli erkekler var ama bakir cinsel gozle bakan illa iliskiyemi giriyo
Cevap sahibi+1 yılMal aw JAHDBEHEBWVSNSBX
Cevap sahibi+1 yıle cevap verme ozaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam diyor ki topluma arz etme işte kendini. Bak ortalıkta var zaten gırla sen niye kendini o seviyeye çekiyorsun diyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eski sevgilim de hoslanmiyordu kısıtlamıyordu ama ben ister istemez dikkat etmeye çalışıyordum zor durum
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmek lazım ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilinin kocanin kiskanmasi normal ama babanin kiskanmasi anormal sukret sevgilinle tatile gidebiliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsahipleniyor işte ne istiyorsun gevşek davransa ondanda şikayetçi olursunuz
16 Yorumla- +1 yıl
Ne sahiplenmesi manyak misiniz siz köpek mi bu
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızyabancj lütfen üsluba dikkat edelim!! böyle davranan insan belli ki kaybetme korkusu yaşıyor bunun için kendince çaba sarfediyor normalde de böyle davranmıyormuş zaten tepki vermek yerine insanları anlayıp ona göre bir orta yol bulmak en iyisi
- +1 yıl
Sadece özgüvensizlikten kaynaklı, kızın ailesi karışmıyorken sevgilisinin karışmaya gram hakkı yok.
- +1 yıl
Ayrıca kıza köpek demedim çocuğun kıza davranışını kastettim, bu sevilmek değildir. Kendi görüşüm böyle herkesin görüşü size uymak zorunda değil, üslubumun da gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızyabancj nasıl karışmaya hakkı yok bir birliktelik içindeysen bir birine karşı sorumlulukların vardır 2 taraf bir birine karışabilir zaten bir taraf bu düşünce içindeyse o ilişki olmamıştır
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl o zaman madem bu kadar rahatsızsin belliki teşhiri seviyorsun sana göre değil adam haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal bir durum. Eğer g*vat sevgili istiyorsan şimdiki sevgilinden ayrılabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı seviyor kıskanıyor. Arizona kertenkelelerinden koruyor seni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkekleri abaza çünkü, nefes alman ve kadın olman yeter seni kıskanması için
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir geçer ki
Baksana yaz mevsiminin yarısı gitti bile10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh ah bende de olsa kısıtlasa. yani olan var olmayan var.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok takılmam kabul ederim onunla mutlu vakit geçirmek daha önemli
00 Yorumla
+1 yılAyril. Sevgilisiz kalicaksiniz diye boylelerini cekmeye degmez. Ayrica eger sizi kiskaniyor diye mutlu oluyorsaniz hic oyle sanmayin. Kekolarla ugrasmayin. Bunun sonu iyi degil.
00 Yorumla
+1 yılNe kendine ne de sana güvenmiyor. İlişki terapistine gitmeye ikna et eşini yoksa evliliğin zehir zıkkım olur, bu hayatta böyle geçmez.
10 YorumlaMemnun değilsen beraber olmanın anlamı yok ya bunları konuşun ya da ayrılın
20 Yorumla
+1 yılNe var bunda ya manyak misiniz siz kıskanıyor işte önemsiyor daha ne istiyorsun
20 Yorumlabence ayrıl yani o iliski yürümez erkek dedigin laik olucak popona kadar sort gıydırıcek oyle erkek mı olur
022 Yorumla- +1 yıl
Bizim okul çok katı bir kız var okulun popüleri gibi bireşy işte en havalı ama keko çoçukla çıkıyor kız her gün crop giyiyo disipline faln gidiyo okul çok dindar herkes laik olamiyor maalesef😕
- +1 yıl
Okul imamhatip değil sorun orada
- +1 yıl
Bizim okulun işleyiş farklı 2 kısımdan oluşuyor bir tarafta zekiler diğer tarfta parayla gelenler var arkaları sağlam
- +1 yıl
Baska okulda bu kadar eğlence yok hergün yeni olay oluyor
- +1 yıl
Okul şenlik düzenlemişti biz o sırada halay çekiyorduk biri birini bıçaklamış bu en küçük olay
- +1 yıl
Ben 10. Sınıfım benim çevremde az olay dönüyor en çok 11 lerde olay oluyor
- +1 yıl
Çok hakim değilim olaylara 11 kızları çok güzel durmadan biri çıkma teklifi ediyor yakın arkadaşının sevdiğine oradan kavga oluyor o tarz olaylar
- +1 yıl
Öyle işte
- +1 yıl
Abi seninle konuşmak iyi geldi 11 lerden birinden çok hoşlanıyorum ama erkek gözünün ucuyla bile bana bakmaz ne yapmalıyım
- +1 yıl
yaşıtız senle @cokyoruldumyeter
+1 yılburada dahi senin için ayrıl ayrıl diyen abazanlar dururken sence bu erkek arkadaşınin bu denli hassa olmasi normal mi
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilim tatilde giydiklerime karışıyor, denizden çıkınca bile üzerime uzun elbise giymemi istiyor. Bu tatil böyle geçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler