Tatil & Seyahat Plajda üstsüz gezme isteği normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşımla üstsüz gezme hayalimiz var sizce çok mu tepkiye neden olur Plajda üstsüz gezme isteği normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu hayalinizi farklı bir ülkeye saklayın çevrenize saygınız olsun 1 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Turkiyede cok zor tatil yerlerinde olabilir ama sunu bilmelisin kiz arkadasina bakicaklar bu senin icin sorun değilse problem yok 0 0 Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yerine göre değişir dostım ama halk plajı ise tepki olur. Özellikle sevgilini gözleri ile yiyebilirler 😅 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Bu hayali Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirmeyi gerçekten istemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 🙂 yurt dışı olabilir Yorumla
jorgejesus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl kardeş sevgilinin her yerini görecekler bu senin için sorun değil mi 0 0 Yorumla
demir1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl avrupada cok var, buralar sikinti, ciktinmi hic 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. ben de gördüm. harika bir şey. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl plaja bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla FitGenç2 +1 yıl nerede yapacağın önemli Yorumla
DegisikOlaylar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl direkt alırlar içeri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ya hayalde yaşıyoruz sadece ☺ Yorumla DegisikOlaylar +1 yıl teşhiri seviyorsanız bunu herkse açık alanda yapacaksınız diye bir şey yok özel yerlerde yapın Yorumla Soran +1 yıl Haklısn oda dogru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu hayalinizi farklı bir ülkeye saklayın çevrenize saygınız olsun
Turkiyede cok zor tatil yerlerinde olabilir ama sunu bilmelisin kiz arkadasina bakicaklar bu senin icin sorun değilse problem yok
Yerine göre değişir dostım ama halk plajı ise tepki olur. Özellikle sevgilini gözleri ile yiyebilirler 😅
Bu hayali Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirmeyi gerçekten istemezsin
Bence de 🙂 yurt dışı olabilir
kardeş sevgilinin her yerini görecekler bu senin için sorun değil mi
avrupada cok var, buralar sikinti, ciktinmi hic
ben de gördüm. harika bir şey.
Bende karımla yapmak istiyorum bunu
Normal
plaja bağlı
Aynen
nerede yapacağın önemli
direkt alırlar içeri
Maalesef ya hayalde yaşıyoruz sadece ☺
teşhiri seviyorsanız bunu herkse açık alanda yapacaksınız diye bir şey yok özel yerlerde yapın
Haklısn oda dogru
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!