Bence yoğun geçen bir yılın ardından her insanin 3 günde olsa tatil yapmaya hakkı vardır diye düşünüyorum.🙂

Bence yoğun geçen bir yılın ardından her insanin 3 günde olsa tatil yapmaya hakkı vardır diye düşünüyorum.🙂

Tatile karşıyım abicim..
Yani böyle bir otele gidip 5 gün oradan çıkmadan orada zaman geçirmek bana göre değil. Ben orman adamıyım, eğer tatilden kastınız kendinize dinlenebilecek , motive edecek zaman ayırmaksa, ben senede en az 3 ay tatil yapan biriyim...
Gerekirse ise bile gitmem..
Şu zamandaki ekonomik şartlar içersinde gerçekten insanlar tatil düşünecek durumda değiller.. Benim bütçem yetiyo çok şükür.. Ama artık 50 insandan belki biri tatil planı yapabiliyor bence..
Cevap
8Cevap
Çok zor
Tatile borç ile gitmeyi sevmiyorum ama biraz bunun için kenara atmıştık, inşallah biz de gideceğiz bayramdan sonra
Elbette ama bu hayatta tatil geçirmekten daha önemli şeyler var.
Evet ama bunun için enerji gerekli bir de iki çocukla tatili gözüm hiç kesmiyor..
Evet denizden çıkaramam kesin 😅
Kuzulardaki enerji bitmez bazen bende cadılardaki enerjiden istiyorum 😄
Bende öyle derdim eskiden 😄
Kazanıyor olsam evet, kazanmıyor olduğum için hayır.
Yoluma taş konuyor.
3 günlük tatile istenen rakamlar?
kaç asgari ücret hocam?
sokağa tüküren-çöp atan insanlara tatil :D
Ortalama bir aile için çok zor, benim şu an sağlamıyor. Sağlasa da enerjim kalmadı hiçbir şeye valla..
Maalesef öyle insan gibi yaşam hakkımız elimizden alındı, sabrediyoruz bakalım :) Bu sene de leğene su doldurup içine girmeye devam :D
3 defa bile yaparım..
Evet istediğim gibi bir tatili yapacak imkan sagliyor
Teşekkürler. Darısı başına
Sağlar ama nerede yapacağıma göre değişir bu tatil
Hayır ama ben zaten tatil yöresindeyim.
Evet gayet güzel bir şekilde tatil yaptırıyor
Köye götürüyor işte
hayır o yüzden yayın işlerine gireceğim.
Hayır.
Ewet cok şükür
Sağlıyor evet🤗👍🧿
Teşekkür ederim 🤗
Sagliyor
Çok şükür evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?