Tatil & Seyahat Karadeniz hayranları neredeler? turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Huzurun başkenti 😎Bayram karadeniz turuna çıkmayı şiddetle tavsiye ederim. 😊 Karadeniz hayranları neredeler? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aha burdayım burnumda tütüyor.. 0 4 Yorumla turgayatacan +1 yıl Gel abicim ne duruyorsun Yorumla biradetmehmet +1 yıl İşimiz cok bu sene Yorumla turgayatacan +1 yıl Bende öyleyim ama fırsatı değerlendirmek lazım Yorumla biradetmehmet +1 yıl Bakacağız Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl burada ben ben çok severim birgün insalah sevdicegumle gidecegim nasip olursa 1 3 Yorumla turgayatacan +1 yıl Merhabalar, Umarım birgün sevdiğinizle gitmek nasip olur diyelim. Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Amin çok sağolun Yorumla turgayatacan +1 yıl Rica ederim. Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Şiddete karşıyız! 😅Birkaç tane de tur önerisi ekleseymişsin ya 0 4 Yorumla turgayatacan +1 yıl Bu zamana kadar kendi aracımla gittiğim için tur şirketlerine gerek duymadım kaldı ki kalabalık ile pek iyi olmuyor Yorumla michael_k +1 yıl Tek başına da olmaz ki, en azından bir, birkaç kişi ile tadı çıkar bence Yorumla turgayatacan +1 yıl Bu tarz gezileri genel olarak tek başıma giderim Yorumla michael_k +1 yıl İyi eğlenceler 👍 Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kısmetse seneye kaldı 😔😔 0 5 Yorumla turgayatacan +1 yıl Ah be ablacım yine mi ya Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Sebebini biliyorsun.. bu sene fındık toplamaya gelecektik Yorumla turgayatacan +1 yıl Bilmez miyim? Hayırlısı olsun ablacım. Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Hayırlısı tabiki Yorumla turgayatacan +1 yıl 😊😊 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Burdayım.😬Bende gideceğim. 0 6 Yorumla turgayatacan +1 yıl Bayrama karadeniz öyle mi? Helal abisinin güzeline 😊 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bayramda değil. Yorumla turgayatacan +1 yıl Ne zaman gidiyorsun Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Daha var. Bi gidemedim Zaten nasip olmadı.😂 Yorumla turgayatacan +1 yıl Biran evvel gitmelisin büyük eksiklik bak giresun Ardeşen bizi bekliyor 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bende istiyorum işte malum dağlarun dumaniiii istemiyor galiba😒 Yorumla
TheLastGoodbyee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl çok sıkıcı bence 0 1 Yorumla turgayatacan +1 yıl Size bunu düşündüren nedir? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl paraaaaaa 0 5 Yorumla turgayatacan +1 yıl Kazanın kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim Yorumla turgayatacan +1 yıl Sorun mu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla turgayatacan +1 yıl Nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aha burdayım burnumda tütüyor..
Gel abicim ne duruyorsun
İşimiz cok bu sene
Bende öyleyim ama fırsatı değerlendirmek lazım
Bakacağız
burada ben ben çok severim birgün insalah sevdicegumle gidecegim nasip olursa
Merhabalar,
Umarım birgün sevdiğinizle gitmek nasip olur diyelim.
Amin çok sağolun
Rica ederim.
Şiddete karşıyız! 😅
Birkaç tane de tur önerisi ekleseymişsin ya
Bu zamana kadar kendi aracımla gittiğim için tur şirketlerine gerek duymadım kaldı ki kalabalık ile pek iyi olmuyor
Tek başına da olmaz ki, en azından bir, birkaç kişi ile tadı çıkar bence
Bu tarz gezileri genel olarak tek başıma giderim
İyi eğlenceler 👍
Kısmetse seneye kaldı 😔😔
Ah be ablacım yine mi ya
Sebebini biliyorsun.. bu sene fındık toplamaya gelecektik
Bilmez miyim? Hayırlısı olsun ablacım.
Hayırlısı tabiki
😊😊
Burdayım.😬Bende gideceğim.
Bayrama karadeniz öyle mi?
Helal abisinin güzeline 😊