Tatil & Seyahat Bu hafta bayram tatili ne zaman başlıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Artık tatil yapmak istiyorum? Güncellemeler+1 yıl Cuma tatiline çok var? Bu hafta bayram tatili ne zaman başlıyor? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Cuma günü arefe, cuma öğleden sonra başlamış oluyor :D 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Cuma günü yarım gün. Netleşirse bayramdan sonra toplamda 1 ay senelik izne ayrılacağım. 0 0 Yorumla
Karga13 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Cuma günü sanırım... Buna benimde çok ihtiyacım var. Gelsin şu tatil :( 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Bana Perşembe sabah başlıyor 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 698 cevap paylaştı. Cuma günü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cuma günü arefe, cuma öğleden sonra başlamış oluyor :D
Cuma günü yarım gün. Netleşirse bayramdan sonra toplamda 1 ay senelik izne ayrılacağım.
Cuma günü sanırım... Buna benimde çok ihtiyacım var. Gelsin şu tatil :(
Bana Perşembe sabah başlıyor
9 gün evdeyim hee😀😀 cuma tatil
bugün başla sen
8 Temmuz cuma
Yok sana tatil
Cuma günü
Perşembe son
Cuma basliyor
Cuma başlıyor
Cuma başlıyor
Cuma