1 senenin birikimini bir haftalık tatilde atmaya çalışıyorduk, artık o da yok gibi.
Siz de durumlar nedir?

1 senenin birikimini bir haftalık tatilde atmaya çalışıyorduk, artık o da yok gibi.
Siz de durumlar nedir?
Millette para var.
Hiç kimse ne şimdi ne de daha önce bir yıllık birikimini 1 haftada tüketmez, bu düpedüz beyinsizlik olur. Her sene tatil yapanlar, 1 aylık birikim ile gidiyor, yine gidecekler.
Açıkçası su konuda itiraf etmek istiyorum, ben tatil yöresinde büyüyen bir insanım, en fazla sahile gidip bir deniz havası alabiliyorum , ayaklarımı denize sokup yürüyüş yapabiliyorum.. Hoş bu benim isteğimle alakalı, yüzmeye aşık bir insanım suyu çok severim.. ama içimden gelmiyor.. Ama şunu da düşündüğüm için, bitmiyorum pek , sahile gidip bir kaç saatliğine bile yüzmek için eşyalarını emanetçi denilen birisine bırakmam gerkeiyor, para demek
, şemsiye ve şezlong istesen para demek
Acıktın, hadi evden getir e canım bir haşlanmış mısır, bir çay içmek ister para demek
Hadi benim gibi bisikleti olmayanları da düşünelim münibüs parası ki zam geldi para demek
🤷♀️Durum bu 🎤🎤🎤🎤🎤
😐😐😐😐😐😐😐
Sendeyiz Abdurrahman00t 😌
🎤 Teşekkürler bu doyurucu görüşünüz için.
Negatif enerjiye doyduk resmen!
Evet gerçeklerden kaçamayız doğru.
Sözün bittiği yerdeyiz, pek diyecek söz bulamıyoruz. Buradan yetkili kişilere şunu söylemek istiyorum HELP 😐
Ahahahahah 🤭🤭
Tatil yapacagim. Fakat Sila- i rahimde yapacagim. Bu sene uzun zamandir gormedigim kim varsa gidip ziyaret edecegim. Hayir duasi alacagim. Mezar ziyaretleri yapacagim. Dedem, halam ve amcam icin mevlud okutturup yemek verecegim allahtan zarar ziyan gelmezse. Bu sene daha sakin gececek ic huzura odaklandim ☺️
Bir aksilik olmazsa birilerin gözü kalmazsa ve sağlık problemleri olmazsa yapacak gibiyim tatil 😃
He kardeşim sponsor olmasaydı asla yapamazdım giderdim herhalde sahilde anca cadır kurardım.
Cevap
17Cevap
tatil yapamayacağım ücretlerden dolayı.
Nasip olursa kurban bayramı ertesi 4 gün filan bir yerlere gideceğim 3 yıldır tatil yapamıyorum bakalım hayırlısı 🤷♀️
Allah'ım nasip et 🤲
Ayağını kaldırdıysan seni bitiririm 😁
Hayır hayır 😬
Hadi inandım gözüm üstünde 😎
Evet tatil yapıyorum, odamdan çıkıp mutfağa gidiyorum, herkese tavsiye ederim.
Mutfak demişken, yemeği ne yaptın?
Benim için şu an tatil zaten başladı. Evimdeyim daha n'olsun? 😍
Hayırlısı olsun 😃
Teşekkür ederim.😊
Rica rica.
Bedavaya tatile götüren de var da kardeşim bende niyet yok gibi. 😃
Hayda niye 😃
Kardeşim çalışırken daha iyi geliyor bana. 😃 Bilemiyorum ama belli olmaz. Bayramın birinci gününe kadar kurbanı kes karar ver dedi bir arkadaşım. Diğeri de bayramın ortası hafta başı gibi Bodrum'a gidiyorum gel dedi. O güne kadar karar vereceğim işte. 😃
Hadi bakalım göreceğiz 😃
Valla kardeşim çalışmayı sevmesem yarından rapor alıp gidesim var tatile. 😃
Henüz karar veremiyorum, bu aralar Erdek'i özledim. Erdek pahalı gelirse, alternatif olarak Gemlik Küçükkumla düşünüyorum. Bu ikisi olmazsa annemin köyünde tatil yapacağım.
Şehirden uzaklaşıp biraz kafa dinleyeceğim. Biraz dediğim bir buçuk ay falan. Hak ettim bunu, umarım güzel geçiririm 😌
Tatil yapmayı düşünüyorum ama zamanım yok maalesef
Tatili boş ver yaşamak lüks oldu ahahahsh
Sanırım bu sene tatil yapacağım inşallah
Şu anda tatildeyim sonraki rota inşallah Edremit kısa süre içerisinde 😊
Tatil yeri kadar yola verecez yeme içme dahil olmayan bir yere gitsek dışarı daha çok verecez tatile gitmek bu yıllarda tam lüks
Tatil yapmak artık gidip bi yerde çadır kurmak filn olur en fazla
Uzun zaman oldu yapamayalı.. Bu yıl da aynısı olacak gibi..
Tatil yapmak lüks olabilir ama gercek bir ihtiyac bedensel zihinsel dinlenmek lazim dedi 3 hafta sonra tatile gidecek kisi
gerçekti hayal oldu
Ben 9 Temmuzda yola çıkıyorum inşallah
Yaptım yapmaya devam edeceğiz
Yapacam aksilik olmazsa
Yapıyorum şu an. Evet Türkler için lüks.
Yapacağım. Ağustos veya Eylül de
İnşallah iyileşirsem
Geçmiş olsun
Sağ olun
Totil nedir lo
Böyle yeşillik olur bazen de su olur falan 😃
Evet olursa sevgilimle bayramda
Tatil yerinde yaşıyorum no problem
Kaç yıldır tatil yapmadım satamadım bile
Bu sene yokkk
Yapamıyoruz 🤬
Belli değil ama zor