Güncellemeler
+1 yıl
hadi istanbullular ama ya
Güncellemeler
+1 yıl
kimse yok muuuu
Kartal ve Pendikte gezilecek her yeri yazar mısınız? iki ilçeyi de gezmek istiyorum ama önemli noktalarnı. Mutlaka buraya git dediğiniz özellikle tarihi değeri olan yerler, korular, tepeler vs gibi yerleri tavsiye ederseniz harika olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya marmaraya atla sultanahmete gel ya da deniz otobüsüne bin karşıya geç
sevmiyom ben fatihi. arabistan oralar
o zman diğerini yap
Ben pendiği çok beğeniyorum
ben de beğeniyorum ama gezemedim doğru düzgün. nereleri önerirsin
Sahili güzel, marinaya git abiye çarşısına git bir sürü dükkan var ama full abiye mağazası yok yani başka mağazalarda var git bi bak bence
Gezecek son yer orası
hiç gezmeden bilemeyiz
Suadiye caddebostan varken
hep aynı yerlerde mi taklyorsn mesela sen
Hayır ama sahili seviyorum serin havadar ağaçlar çimen hoşuma gidiyor, yaz, aylarında
İnsanlar nezih
Metrekareye düşen mal sayısı az😆😆
o Caddebostan sahili taa tuzlaya kadar uzanıyor işte. hatta belki gebzeye
Canım bostancıda sonra tavsiye, etmem, insan profili değişiyor
o zaman karşıya adım bile atmazsn sen 😀
Yenik y emirgan etiler okey
Beşiktaş Eminönü falanda severim
eminönü sevip kartal sevmemek 😂😂😂 insan profili arap oraların direk ne çelişkilisin😀
Arap mı😆ben kalabalığı mahmutpaşayı tahtakaleyi seviyorum
Aralara, Bi takıntım yok😆
şu an İstanbul'da en en dip toplumsal yapıya sahip ilçe. sen bence çok çelişkilisin
Bence sen bende çelişki arıyorsun ama okuduğunu anlamıyorsun Eminönü'nde hedefim insan değil kozmopolit yapı eski binalar, hoşuma gidiyor
Tepebaşınıdaçok severim mesela
Ben eski binalar, diyorum sen, Arap diyorsun, biz başka şeylereodaklanıyoruz kısaca😆😆araptada odaklanarak ne varsa
yahu madem öyle konuyu insana niye getirdin. ben gezilecke yer diyorum. sen insan seviyesi düşük diyorsun buralar için de. çeliştiğinin farkında bile değlsn ya.🙄
Yaw arkadaşım insan seviyesinin yüksek olduğu yeri tercih ederim, ama insan seviyesidüşük diye tarihi yerleri gezmeyecekmiyim, sen de proses r boolean logic çalışıyor bende fuzzy logic😆😆😆😆
Hala anlamadıysan örneği basitleştireyim, ben diyorum Ankara , sen yanlış anlayıp aaa benim ki de kj ara diyosun😆😆😆😆😆
yaa sabırrrr. kanka o zaman ne diye kartal pendik gezilecek yer önerisi yerine insan seviyesi düşük dedin. anlamyor musun insan seviyesini konuya sokan sendin diye ben de aynı karşılığı verdim. tarihi yer bir fatihte mi var yahu. ne tarih ne tarih. kapıları yeniliyor o tarihi yerlerin.
Gezecek bir yer yok suadiyedahaiyi hem de insan ar dahaelirt dedim, daha demek extra faydayı gösteriyor, daha😆😆😆daha daha nasılsın😆😆😆gibi
var ya sizin gibilerin olayı gezmek değil. nere mehşursa oraya özenmek.
Kapı yemek genelde dangalak fantazisi, o beni bağlamaz, yiyenesöyle😆
Tamam git kartal e5 i gez çok güzel😆😆😆😆
hiç gezmemiş olabilrsn deyerummmm aaa valal dövecem 😂😂😂😂 sen kesin fatihte oturyon 😀😀😀😀
Bilemediniz, erenköy fahri konsolosuyum😆😆😆
kendi yakanı savun az. ayıp ayıp. karşı arabistan oldu hala nesini savnyorsnz ya 😂😂😂
Yakayı savunmaya gerek yok, Bi tehditsözkonusu değil😆
onlar bize karşı be adam silkin az 😂
Gerekirse hepsini sileriz, ama önce Bi isyan görelim
arapça konuşuyorlar ordakiler, daha ne isyanı istiyon. sevmiyom ben karşıyı. hadi beyoğlundan ötesi ok de bizim taraf daha güzel her türlü. bunlar gezem tuzlaya da gidecem 😀.
Sen nerelisin hemşerim
çekmeköy 😂
Kaç yıldı rçekmeköylüsün
doğumum başakşehir yaşamım bura
E sen karşının taksisiymişsin😆
Valla tuzlaok amakartal falan yaramazderim ama sen bilirsin tabi renkler zevkler tartışılmaz, derler biliyorsun, ben olsam caddebostan fenerbahçe modaya giderim
hayırrrr 😂😂😂😂 doğuduğun yer değil doyduğun yerdir vatanın derler 😍
Ahahahaha öyle olsun doymadan kalk bence masadan kilo yapar😆
şaka maka hayatım zaten kadıköyde geçti. yani dediğin önerdiğin yerleri zaten bilyoruz. az dragosu aydosu filan keşfedelim. Kartal sahil de gayet neyini beğenmyon anlamyorm 🙄
Neyini beğenelim tavuk mangal kokularınımı😆
Sıkılıyorsa Pendik ten feribotta bin yalovaya geç hatta, termal git
Adalar manzarası eşliğinde palmiyeli yürüyüş sahilini mesela. İç tarafları bilmiyorm ama genelde sahil tarafları full yüksek yapılar.
Mimarsan tabi etkileyici Bi sahne 9 palmiye sitesi😆
sıkılmıyorm, şehri keşfetmek amaç. sizin gibi 3/5 yere yapmışmak istemiyorum. Koskoca İstanbul
Benim ne yaptığımı Nerden biliyorsun😆😆😆
millet Küçükçekmeden kalkıp gelip Aydosa çıkıyor. sen mahmutpaşa suadiye
Malım ben ondandır bakma sen bana, aydosta Ba dırı çıplak adam sana arabayı o raya parketmediye uğraştıracak, elini yıkamadan yaptığı pideyi fahiş fiyataitekleyecek mideyi b o zucan yok ben almiim alana da mani olmiim
ahaha beni bozmaz o işler, benim gezme anlayışı biraz farklı seninkiden çünkü😂😂😂 yeme içme piknik diye gezmiyom, hep tabana kuvvet yürüyüş benimki. Aydos kalesi mesela. Çok istiyorm gitmek. Tarihsel olarak önemli bir nokta.
Tabi kanuni ordan almış bütün avrupayı😆😆😆
hadi sana bir soru. madem bu kadar kendini bir şey zanediyon 😂😂😂 hadi cvpla bakiim: nerden kuşatıldı İstanbul ?
Pek çok yerden
kıvırmaya bak 😂 o zaman soruyu daha spesifik kılayım? istanbulun fethini hangi noktaya borçluyuz?
Topkapı, edirnekapı yedikule, kasımpeaşa
buralar giriş kapıları o başka. o giriş kapılarına varama imkanı sağlayan bambaşka bir yer ki istanbulun fethi oraya konuşlanarak yapıldı. ve fatihe yakın bir yer değil 🙂
Yaw, arkadaşım ordu buradan sa dırdı daha ne
Napiim gizli kapıyı ben😆😆😆
Sorduğun soru nereye konuşlandı idi verdik cevabını😆
😂😂😂😂 böyle istanbullu olunmaz bak diim. çık fatihten suadiyeden gez gez öğrenirsin 😀
Bak sana Bi tavsiye, benimle sidik ayrıştırma ben 2metreye işerken, sen üstüne işiyorsun😆😆😆😆😆😆
cevaba yaklaşmadın bile 😀
Cevap benim için nemli değil çünkü İstanbul fethedildi ve bu bilgi bir işe, yaramaz😆
çok boş cümleler kuruyorsun. sen kaç yıllık istanbullusun? 🙄
3 kuşak 120yılın üzerinde
😂😂😂 hayatta inanmam. bakma çekmeköyde yaşadığım full kadıköyde geçti hayatım. kadıköyün yerlileirni iyi bilirim. son derece bilgili insanlar.
İddiaya açığım ne koyabilirsin nakit
bir de kumarcı 😂😂😂
Kumar kaybetme riskin varsa, kumardır bu yatırım bence
kaç senedir kadıköydesin dürüst ol yeme bizi. ben dürüst oldm bak
Ben yalan söylemiyorum amasen iknaedemiyoruz
Bu arada kumarbaz denir kumar ı değil
sağol ya. bir de soruma cevap verseydin. tüm kapıları saymak yerine 😂😂😂
Verdim amaokumuyorsun sanırım
cevabın yanlış dedik ya 🙄
O senin iddian
Tarihsel dökümanlarda kuşatmaharitasında böyle diyor
nerden kuşattı diye sormadım. tabiki bilgiye gerek olmadan her aklı başında çocuk bile suriçine sur kapılarından girileceğini bilir. ben kuşatılmasına olanak yani güç sağlayan noktayı sordum. konuşlanılan noktayı. peki bu niye sordum? çünkü bu kadar önemli noktaya ayak basmış olsan garanti bu bilgiyi bilirdin. ne kadar gezginsin onu anlamak için sordum ki cevabı da almış oldum.
Dünyada, gezmediğim kıta kalmadı
Orasıda eksik olsun😆
naotn dünhayı gezerken kore starbucks'yla amerikanınkini mi kıyasladın 😂
Yok ben daha çok Starbucks arda uyuyorum
Şıu andaval ormanlara, girişi yasaklamış İstanbul'da
because?
I dont have, any information, ı read the, warning that comes from Google news
geçen sene de aynı şey oldu
Doğrudur
2 yerdede çok gezilcek yer yok sahil sadece 😂
İstanbulun en önemli iki tepesi bulunuyor bu ilçelerde. onlar harici yerler de illa ki vardır sma ben bilmyom
İşte dedgim gibi yok yani o tepelerden başka benim bildiğimde yok