Moda & Stil Deniz şortunun ustune ne giyilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mavi bir deniz şortu aldım ve ustune nasıl birsey ve Hangi renkte giyebiirim bana yardımcı olur musunuz salı günü tatile gideceğim bulamadım Güncellemeler+1 yıl Sutyen tarzi birsey düşünüyorum ama hangi renk giysem Deniz şortunun ustune ne giyilir? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Yarım atlet ya da bustiyer tarzı bikini üstlerinden tercih edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldimmmm Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tişört 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kızım Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kızım derken? Bana kızım mı diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hahah hayir ben kızım yani sutyen tarzi birsey düşünüyorum ama hangi renk alacağımı bilmiyorum Yorumla Rookie_99 +1 yıl Mayo giy Yorumla Soran +1 yıl Yani şort aldım üstüne birsey giymek istiyorum Yorumla Rookie_99 +1 yıl Mayo giy dedim sana Yorumla Soran +1 yıl Bende sana üstüne sutyen istiyorum ama hangi renk dedim Yorumla Rookie_99 +1 yıl Şort ne renk? Yorumla Rookie_99 +1 yıl Maviymis pardon. Beyaz olabilir Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ama mayo giy sen Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Rookie_99 +1 yıl Daha rahat ve kullanışlı. Üste ne giysem derdi de yok hem Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısınız Yorumla Rookie_99 +1 yıl Al bi beyaz mayo Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Lınk stym 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Attttt Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl burada atılmıo ama Yorumla Soran +1 yıl Nasıl birsey hangi renk giyebilirim? Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Direk atacam sana bak gör Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yarım atlet ya da bustiyer tarzı bikini üstlerinden tercih edebilirsin
Aldimmmm
Tişört
Kızım
Kızım derken? Bana kızım mı diyorsun
Hahah hayir ben kızım yani sutyen tarzi birsey düşünüyorum ama hangi renk alacağımı bilmiyorum
Mayo giy
Yani şort aldım üstüne birsey giymek istiyorum
Mayo giy dedim sana
Bende sana üstüne sutyen istiyorum ama hangi renk dedim
Şort ne renk?
Maviymis pardon. Beyaz olabilir
Tamam teşekkür ederim
Ama mayo giy sen
Niye
Daha rahat ve kullanışlı. Üste ne giysem derdi de yok hem
Evet haklısınız
Al bi beyaz mayo