Tatil & Seyahat Millet arkadaş grubumuz ile kızlı erkekli tatile gidicez sizce hangi bikiniyi alıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar sizce hangi bikiniyi alıyım karar veremedim? A şıkkı B şıkkı C şıkkı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Millet arkadaş grubumuz ile kızlı erkekli tatile gidicez sizce hangi bikiniyi alıyım? Cevapla Tatil Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WanderingBird Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 +1 yıl 2 numaradaki bikini bence en iyi takım kesinlikle kavurursun ortalığı :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. 1. fotoğraf 0 0 Yorumla
kazandibi77 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Çok yaşlı işi bnce daha güzel siyah al keşke imkanım olsa neler alırdım neler 0 0 Yorumla
Öldümamagömülmedim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Askim ya beğenemedim ben.. B en iyisi gibi ama başka model yok mu 0 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl A daha estetik bir model. Diğerleri o kadar hoş durmuyor. 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vereceksen kolay çıkacak bir şey seç 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 330 cevap paylaştı. Fiziğin güzelse kesinlikle b şıkkı 0 0 Yorumla
salvatore_ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsi çok kötü 0 1 Yorumla Slutsk +1 yıl Sana bikinini tavsiye edim mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
2 numaradaki bikini bence en iyi takım kesinlikle kavurursun ortalığı :D
1. fotoğraf
Çok yaşlı işi bnce daha güzel siyah al keşke imkanım olsa neler alırdım neler
Askim ya beğenemedim ben.. B en iyisi gibi ama başka model yok mu
A daha estetik bir model. Diğerleri o kadar hoş durmuyor.
Gitme bikini giyme bi takım şeyler yaşarsın sonra ağlarsın
Vereceksen kolay çıkacak bir şey seç
Fiziğin güzelse kesinlikle b şıkkı
Desenliler cok demode
beğenmedim ama b kötünün iyisi
ciplak git
Fiziğin düzgün ise c
Hepsi çok kötü
Sana bikinini tavsiye edim mi
Selam baska renkler yok mu
Hepsini al
C şıkkı