Merhabalar,
Böyle bir adam artık sevgilim olamaz. Sevdiğinizin çevresine davranışı gelecekte size yaklaşımının spoisidir.

Merhabalar,
Böyle bir adam artık sevgilim olamaz. Sevdiğinizin çevresine davranışı gelecekte size yaklaşımının spoisidir.

Genelde sevgili olduğum kişilerin sadece bana karşı olan davranışlarına bakmam.. Arkadaşlarına, ailesine, çevresine ve tanımadıkları kişilere karşı davranışları da çok önemlidir. Eğer bir yabancıya durduk yere kötü davranıyorsa saniyesinde benim sevgilim olmaktan çıkar..
Yaptığının ne kadar densiz ve hadsiz bir davranış olduğunu söylerim. Hee ayrılmak isterim derse de ayrılsın böyle bir insan bana da aynı tavır içinede girer. O çalışanlar günde kaç insana hizmet etmek için ter dökmekte. O yüzden onlara bu denli bir yaklaşım olmamalı.
Sevgilim olacak kişi garsonlara, otel çalışanlarına vs kötü davranamaz. Karşısındaki kim olursa olsun saygılı olmak zorunda. Zaten saygılı olmayacak birisi en başından sevgilim olamaz.
Özel sebepleri yoksa kimse istemez böyle bir durumu. Ben önce bir durur iyice ölçüp tartarım, neden böyle davrandığını çözmeye çalışırım. Hatasını yüzüne vururum.
Cevap
38Cevap
Bana davranışı tabi ki farklıdır. dışarıya kötü olması önemli değil
O kötü davranışlar döner dolaşır sonra bana da çatacağı için işler daha ciddiye binmeden ayrılmak yakışır. Ha tabi bu davranışlarını uyarmamın üzerine çeki düzen verirse kendine belki anca öyle sürdürebilir ama aynı davranışın devamlılığı sürüyorsa ilişikinin devamlılığı kalmaz.
Hemen müdahalede bulunurum ve sonrasında ilişkimi gözden geçiririm. Dediğin gibi çalışanlara veya diğer insanlara davranma şekli gelecekte bize davranış şekli olarak dönücek. Bu yüzden birlikte olduğumuz insanların hal ve hareketlerine her zaman dikkat etmek lazım.
Bir kere sevgili olduğum kişiyle tatile gitmem, gitmiyorum. Ki oldu ki gittim tatilde otel çalışanı normal hayatta garsona, işçilere kötü davranan insanlar geliyor aklıma. Bu tarz bir insanla da bırak ilişkiye devam etmeyi muhataplığımı bitiririm :-)
Kesinlikle Müsade etmem. Ama Bazen calisanlar da Hatta yapiyor ve Bu Onu etkilerse ( Ciddi anlamda ) Uyarilir. Eger Anlamazsa Uyaridan Geregi yapilir ( Üstlerine durumu bildirilir )
Basima geldi Tatilde
Kötü davranmak OLMAZ
Sevgilim degil, baska bir insaninda normal sartlardada kötü davranana, onurunu, gururunu kiran davranista bulunlara tepkimi gösteririm gösterdimde.
Sorudaki açıklamanıza katılıyorum biri size sahte yüzünü gösterebilir bir insanı tanımak istiyorsanız onun diger insanlara nasıl davrandığına bakın çok doğru
Gıcık oluyorum öyle insanlara. Kendini kaf dağında sanan. Herkese yüksekten bakan. Herhangi bir Cafe de yer içerken sanki garsonları da satın almış gibi davranın. Hayatımda yerleri yok böyle insanların...
Soru detayına aynen katılıyorum. Çevresindekilere tutumu önemlidir, ileride cicim ayları bitince bize karşı da olacağı insanın fragmanı gibi görüyorum.
Yani sadece tatilde, otoparkta vs fark etmez çirkin bir üslupla, haklı bile olsa, kabaca, ego uğruna birilerini aşağılayabiliyorsa ilişkimi keserdim.
Şşşş... sakin ol la hayırdır nerene ne yspti o senin akraban veyahut öz baba olsaydı da böyle mi yapacaktın hadi şu valizini bavulunu al ve çık git
Derim eğer flört sevgili gibi bir şeyimse😊
Onun yerine yerin dibine girerdim, çok utanç verici. Gidip çalışandan özür dilerim onun adına ve kendisine de lafımı söylerim.
Uyarırım çalışan biri sonuçta o insan yani robot değil onun yerinde sende olabilirdin insanlara böyle davranma yoksa kafanı kırarım derdim
Dogru diyosun bu adamdan olmaz. Benim sevgilim tatildeyken çaycı garsonlarla bile otyrup muhabbet eder samimidir bu triplere gerek yok
Sevgilim çevreye insanlara duyarlı biri, böyle Bir şey yapmaz. Yapıyorsa karşı taraf hak etmiştir ya da sonrasında özrünü diler.
Ağzına sıç. ardım herhalde ben de otel çalışanıyım
İnsan nerden geldiğini bilmeli benim yanımda yapamaz
Ayrılırım, sonuçta o otel çalışanı bende olabilirdim.
Uyaririm devamı geliyorsa tutumumu değiştiririm kasti birsey yoksa karşısındakine eziyet eden insanlardan nefret ederim
Tatilde sevgiliyle otele gittikte 😅bu eksik kaldı😅😅😅
Ağzına bir tane çakarım yemin billah.
Merhametsiz ve empati yoksunu insan ile yaşayamam ben.
Sebebi neydi ki diye sorarım. Ortada sebep yoksa bir miktar soğurum
Müdahale ederim saygılı olmasını söylerim. Devam ederse tatilini yalnız yapmasını sağlarım
Bebeğim hayırdır canın bir şeye mi sıkıldı diye sorarım çünkü normal bir davranış değil
Bende ona o şekilde davranırım. Sonra kendi haline bırakırım..
İlişki biter resmen garson temizlik personeli kasiyer vb insanlara davranış karakter belli eder
İnsan insana saygı duymak zorundadır. Heleki çalışıp ekmek parasını kazanana.
Kafasını duvara sürterim kimsenin kimseye artistlik taslama gibi bir lüksü olamaz o kim oluyor
Rezil ederim hiçbir emekciye saygısızlık yapılamaz öyle biri sevgilim olamaz.
Kim olursa olsun kötü davranmaması lazım. Soğurdum ben
Tatilde otel çalışanına kötü davranan seni evde döver, böyle bakmalısın...
oyle birsey yapamaz bir problem varsa haberim olur
Sana da ileride böyle davranabilir. Uyarırım ve ayrılırım
kesinlikle kabul etmem karsindaki insana saygi duymayan bir kisi bana ve ailemede saygili olamaz
kızarım o da ekmeğinin peşinde kimseyi aşağılamaya hakkımız yok
Bi kere niye sevgilin ile yani eşin değil arkadaşın değil niye tatile gidiyon diye sorarım kznsnexbsna
Otel masrafini odemeden kacarim. Otel caslisanlari da ona kotu davransin😄
Haklıysa ben de davranırım değilse yine desteklerim
İnsan gibi davransana minlet senin hayvanat bahçesinden kaçtığını anlayacak
Sen kim köpek derim ona.
Aynı şekilde, soğurum kadından.
Kulağını çeker, eşek kulağı gibi uzatirim.
kızarm sevmem öyle şeyleri
Kim olursa olsun iyi davranmalı
Sebebine bakarim
Aynı şeyleri düşünüyoruz.
cut.
Uyarırım bi daha yaparsa sert tepki veririm
Soğurum, ayrılma olasılığım doğar.
Sert bir konuşma yaşarız
Söylerim kendisine. Uygun bir davranış değil çünkü
insan gibi davran napıyorsun derim
Ona olan bakış acımı değiştirir bu.
Medeniyetsizliktir..