Örneğin otel yerine çadır tatili, ailenin gittiği yere takılmak veya tanıdık birinin yazlığına zıplamak gibi...:)
#TersySoruyor

Örneğin otel yerine çadır tatili, ailenin gittiği yere takılmak veya tanıdık birinin yazlığına zıplamak gibi...:)
#TersySoruyor

Çadır bana göre değil sevmem. Rahat olamam. böcek karınca arı vs kısaca no. Tanıdığımız birinin yazlığı da yok 🥲Bi köye gidilecek orada da kapıda köpek varmış insanlara atlıyormuş heyecanlanıp o da iptal evden eve nakliyat kısaca bizi instada story izlemek paklar
Başka birinin evine gidemem , Hem onlara rahatsızlık veririrm diye duyacağım endişe hemde kendimde başka yerde uyuyamama problemim var (otel dahil), çadır tatili de börtü böcek korkum var , ısırılmak istemiyorum, korkarım (akrep çıkarsa bi taşın altından), karavanım yok. Ev paklar 😀
Gunu birlik yapma imkanim kesin vardir😀 eger oda yoksa kimseye tenezul etmem valla Evim evim guzel evim derim🚶♀️
😘Thanks canem
Günübirlik biryerlere gitmek gezmek daha mantıklı geliyor şu anki ekonomik durumum için 😅
Cevap
14Cevap
Film dizi izlemek ve sevdiğim içecekleri tüketmek
Sabah temiz hava almak için ormanlık veya sahili olan bir alana gitmek olabilir.
Ucuz tatil de yapamıyoruz kiminle nereye gidiyorsun niye gidiyorsun gitme dedikleri için en büyük hayalim kendi paramı kazanıp istediğim yere sorgusuz sualsiz gitmek istediğim şeyi yapmak
İlerde seninle yaşamak istiyorum çok güzel konuştun
💜💜💜💜
Sevgilim çok üzdü beni o yuzden bur tatil hakatti sanırım hakkini yemeyelim şimdi kendisi yok ama ben burdayım
Çadır tatili yapacaktık ama bi yakınım yazlık evini teklif etti. Evde sadece ailemle olacağım. Yakınım evde olmayacak
Balkonda atletle elimle cay sigara meyve felan bir de acarim netflix ooh miss bir de kaplıcalara giderim yeter
Akşamları dışarı çıkılır, gündüzleri tur atılır. Öğlen duş alınır..
spor yapmanın verdiği rahatlama sayesinde tatile ihtiyaç duymuyorum diyebilirim
Günde duş almayı 2 ye çıkardım sanki denizde yüzüyor gibiyim 😂😂
Uzak akraba ziyareti uyar bana.
Kamp bana göre değil.
Çok şükür bu yılda tatil yapacağim.
Günü birlik çocuklar için havuza gidiyoruz genellikle , bakalım.
Valla yurt dışından abim gelecek 10 yıldan sonra artık onla gezerim napayım 😂
kamp piknik ola bilir :)
Genelde vapur sefası yapıyorum🙂
Kafam karışık.. Bilemiyorum
Evde takilmak gayet keyifli
Şişme havuzu doldurup terasta yüzeceğim.
Sahile giderim arkadaşlarla
Hayal kuracaksın
Havuza giderim
Spor yaparım
Sadece huzur olsun yeter
Meditasyon
Balkon keyfi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?