Tatil & Seyahat Havuz sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Girmeyi sevmesemde sessiz sakin oldukça durmayı seviyorum. Havuz sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Seviyorum ama insan yine de bir kumsal arıyor ya :) 0 0 Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sabahın ilk saatlerinde kimse girmemişken su temizken severim 😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Içinde çok insan yok ise orta derece temizdir Yorumla Serdarizm21 +1 yıl Girilir ama çıkar çıkmaz duş şart 😃 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle Yorumla Serdarizm21 +1 yıl Aynen Yorumla
Uyebilmemkac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Severim. Şu an yazlıktayim. Lakin geldiğimden beri girmedim 0 3 Yorumla Zeus-oglu +1 yıl Sebeb cok sicak yok sanirim , terlesen buz gibi sulara atardin kendini Yorumla Uyebilmemkac123 +1 yıl @Zeus-oglu Hayir kulağım agriyo4 Yorumla Zeus-oglu +1 yıl Gecmis olsun , iyi yapiyorsun su kacar dahada kötü olabilir 👍🏼 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 669 cevap paylaştı. havuzu severdim de artık pek değil ya yeteri kadar temizlik yapmıyorlar kalabalık 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 37 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 351 cevap paylaştı. Havuz sevmem, deniz sevenlerdenim ben. 1 1 Yorumla Zeus-oglu +1 yıl Havuzun nesini seveceksin coluk cocuk isiyor , cok bayan regl dönemi giriyor , 5 yil önce bir kiz girdim dedi , dedi pis kanli kanli baskalarina saygin yokmu dedim, cok sicakti ne yapayim dedi , o gündür havuzun yanindan gecmem Yorumla
sercanky6 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl denizden daha iyi kendimi guvende hissediyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Havuzdan haz etmem.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seviyorum ama insan yine de bir kumsal arıyor ya :)
Sabahın ilk saatlerinde kimse girmemişken su temizken severim 😃
Içinde çok insan yok ise orta derece temizdir
Girilir ama çıkar çıkmaz duş şart 😃
Orası öyle
Aynen
Severim. Şu an yazlıktayim. Lakin geldiğimden beri girmedim
Sebeb cok sicak yok sanirim , terlesen buz gibi sulara atardin kendini
@Zeus-oglu Hayir kulağım agriyo4
Gecmis olsun , iyi yapiyorsun su kacar dahada kötü olabilir 👍🏼
havuzu severdim de artık pek değil ya yeteri kadar temizlik yapmıyorlar kalabalık
Havuz sevmem, deniz sevenlerdenim ben.
Havuzun nesini seveceksin coluk cocuk isiyor , cok bayan regl dönemi giriyor , 5 yil önce bir kiz girdim dedi , dedi pis kanli kanli baskalarina saygin yokmu dedim, cok sicakti ne yapayim dedi , o gündür havuzun yanindan gecmem
denizden daha iyi kendimi guvende hissediyorum
denizi daha çok severim
Evet denizden daha çok seviyorum.
Severim
Çok severim
sevmem
Severimm
Denizi tercih ederim
Havuzdan haz etmem..
Sessizlik en güzeli
hiç sevmem
severim