Merhabalar,
Evlendikten sonra çalışmak istemiyorum diye terk edilmiştim malum bilenler bilir😏 şimdi kendisi barışma hediyesi olarak tatil önerdi. Kabul etmeli miyim?

Merhabalar,
Evlendikten sonra çalışmak istemiyorum diye terk edilmiştim malum bilenler bilir😏 şimdi kendisi barışma hediyesi olarak tatil önerdi. Kabul etmeli miyim?
Adam ilk önce iyi yapmış sonra herşeyi b*k etmiş. Çalışmayan kadın gereksiz bence. Ben de çalışacam ama o sadece eve, çocuğa bakacak yok ya ben de eve, çocuğa bakıyorum onun farkı ne ki çalışmıyor? adam doğrusunu yapmış ama tatile çağırması akılsızca.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evlendikten sonra neden çalışmak istemiyorsunuz, özel bi nedeni var mı? Maddi bir güvenceniz olduğu için mi? Bence bi kadın kendi ayakları üzerinde durmalı, günün sonunda ne olacağını bilemezsiniz, hem evlilik içindeki denge açısından da kendi geliriniz olması önemli bence.
Aaa bu ben ya zamanında aynı meselenin zarfını attım sadece sonra olaylaar olaylaar kimin ne renk olduğunu net bir şekilde gördüm çok şükür. Bence sen o tatile git ama barışma bu da bazı şeylerin provası olsun ona bakalım tepkisi ne olacak 😉
Kabul etme böyle bir düşünceye saygı duymayan adam terk etmişse yine edecektir.
Gerçekten seven insan sana ve düşüncelerine saygı dumandır.
Sözleri ile de gönlünüzü alıp özür dilediyse ve aynı şeyi bir daha yapmayacağına inandıysanız olabilir
Adam doğru yoldan neden dönmüş ki üzüldüm bence kabul etme çocuğa yazık olur
çalışmak istiyorsan et bence..
şahsen bende evde oturayım kocam bana baksın mantığında olan biriyle anlaşamam.
bir süre snra konu gene oraya gelecek.
Evlilik dışı
Karı koca gibi yaşama tarzını
Doğru bulmuyorum ben
Bence gitme tatil senin için hediye değil onun hediye
Orasini sen bilecen. Bosuna zaman kaybi olmasin sonra. Zamanini ve Sagligini geri getiremezsin Biliyorsun Degil mi?
boş ver bence kabul etmemelisin
Tatili al barışma olayını tatilde düşünürsün😃
Bej olsam ederim tatil bittikten sonra ayrılırım
Evde bos bos oturan kadın sonunda sıkılıp kocasını aldatır
Git çalış
Senin kararın. Gönlünü dinle..
Hayır etme bence
Neden olmasın bence gayet hos bir hediye
bence güzel bir barışma hediyesi
aa gerçekten çok güzel olurdu
Etme bence, burnu sürtülsün jxjxjs
Bence tadından yenmeyecek bir hediye💃