Tatil & Seyahat Bayramlarda köye mi tatil yerlerine mi gidersiniz? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Biz genelde tatile gidiyoruz, köy zor oluyor telefon bile çekmiyor :D Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Bayramlarda köye mi tatil yerlerine mi gidersiniz? Cevapla Tatil Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bir yere gitmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Yani ben mersindeyim köyümün mesafesi 1700 km çok masraflı o yüzden Antalyayı tercih ediyorum 😀😀😃😃😄😄😄😄😄😄 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl tatil yerine 3. günü cikicam didime 6 gun tam ful hersey dahil 0 2 Yorumla akıllanamadım +1 yıl oh ne güzel iyi tatiller :D Yorumla ozelinianlat +1 yıl sagol iş yerim sagolsun her sene bir tatil ayarliyor ya yoksa 20bin vermem tatile pahali Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Direkt köye gidiyoruz, bayramda tatile gitmek bizim aile için kabul edilebilir bir durum değil 0 2 Yorumla akıllanamadım +1 yıl evet bazı aileler öyle gerçekten. bazıları direkt evinde kalır hiçbir yere gitmez, köy yine iyi o yüzden :D Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Akraağbağ ziyareti önemli Yorumla
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evde otururum nefes almak için balkona çıkarım 😃 bahçemde yeşillik 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl en iyisi :) Yorumla
mendenizm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Köye gidemiyorduk zaten, bilet fiyatlarından sonrs hiç gidemeyiz. Maalesef işte çalışıyorum. 0 2 Yorumla akıllanamadım +1 yıl :/ kolay gelsin şimdiden.. Yorumla mendenizm +1 yıl Sağ ol:( Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl köye gitmemi gerektirecek bir durumum yok. gidersem tatile giderim ya da aile ziyaretine 0 0 Yorumla
bir1dunyali Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Tatil yolundan geçerken beni de alır mısınız? Ben de sizinle tatile gelmek isterim. 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl ikisinede gitmem. ama tercihim tatil yeri olurdu 0 0 Yorumla
anlayamazsinm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Zorla köye götürüluyorum köle niyetine 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl herkeste aynı durum.. :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir yere gitmeyi düşünmüyorum
Yani ben mersindeyim köyümün mesafesi 1700 km çok masraflı o yüzden Antalyayı tercih ediyorum 😀😀😃😃😄😄😄😄😄😄
tatil yerine 3. günü cikicam didime 6 gun tam ful hersey dahil
oh ne güzel iyi tatiller :D
sagol iş yerim sagolsun her sene bir tatil ayarliyor ya yoksa 20bin vermem tatile pahali
Direkt köye gidiyoruz, bayramda tatile gitmek bizim aile için kabul edilebilir bir durum değil
evet bazı aileler öyle gerçekten. bazıları direkt evinde kalır hiçbir yere gitmez, köy yine iyi o yüzden :D
Akraağbağ ziyareti önemli
Evde otururum nefes almak için balkona çıkarım 😃 bahçemde yeşillik
en iyisi :)
Köye gidemiyorduk zaten, bilet fiyatlarından sonrs hiç gidemeyiz. Maalesef işte çalışıyorum.
:/ kolay gelsin şimdiden..
Sağ ol:(
köye gitmemi gerektirecek bir durumum yok. gidersem tatile giderim ya da aile ziyaretine
köyüm yok..
ama tatile de gitmem..
Tatil yolundan geçerken beni de alır mısınız? Ben de sizinle tatile gelmek isterim.
Köye istiyorum ama mümkün değil
Tatil yerlerine giderim
ikisinede gitmem. ama tercihim tatil yeri olurdu
Zorla köye götürüluyorum köle niyetine
herkeste aynı durum.. :D
Antalya ya
köye
Hiç biyere
Köye
Tatil