Yaz tatiline gittiniz.. Tatiliniz boyunca bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor.. Ne yapardınız :) ?

Bunu yaşadım maalesef. Ama kış oteliydi sadece açık havuza giremedim.2 gün sauna sıcak havuz bali masajı vs takıldım. Diğer günlerde hava açtığı için açık havuza falan da girebildim.
Bunu yaşadığım için erken rezervasyon yaptırmıyorum. Hava durumuna bakıp ayarlıyorum.
Yağmur izleyip keyif yapmışlığım var lakin şu anda mucize olmazsa burada yağmur yağması zor
Cevap
13Cevap
Yağmuru seviyorum
Tatilimden geri kalmamaya çalışırım maksat paramız boşa gitmesin canımızın bir kıymeti yok :d
Bunu çok yaşadık Temmuz ayında Trabzon'a gidiyorduk 10 gün tatilde 2 kere denize girmek mucize oluyordu.
Para mı verdik? Üzülecek halimiz yok evden çıkmayız :D
Anın tadını çıkarırdım başka ne yapılabilinir ki...
Ağlarım. Kırk yılın başı tatile gitmişiz olacak iş mi😃
Yağmuru seven ıslanmaktan kaçmaz. İçimiz sırılsıklam olmuş dışımız ıslansa da bişi farketmez
Oturur keyfini çıkarırdım. Çünkü seviyorum yağmuru :D sıcaklardan daha çok..
elektrik de kesilirse tam oluyor.. gerçek bir tatil.
Oda da yatar uyurum , ya da yağmur da denize girerim nolcak ki
Bereket yağıyor ne güzel derim. Yağmur gezmeyi severim, problem olmaz.
Yağmurda gezerdim :) Güzel mekanlar bulup yağmur sesi eşliğinde yemek yerdim kahve içerdim.
Ay çok eğlenceli olur otel pencere kenarı kitap okumak ve gece
Tatildeyim
Yağmur yağsa bile elimden geldiğince anın tadını çıkartmaya çalışırım
Şemsiyeni kapıp yürüyüş yapabilirsin. Yanında sohbet edecek biri olursa daha eğlenceli olur. Birilerini bulup kutu oyunları oynayabilirsiniz. İlk aklıma gelenler bunlar oldu. Kendinize iyi bakın.
Yağmurun sonuna kadar tadını çıkartırdım.
Yağmurda ıslanıp keyif alırdım.
Şemsiyemi açar gezerim serin serin mis gibi
Yağmuru severim no problem💁♀️
yağmurun tadını çıkarım başka yapçak bişe yok :)
Verdiğim paraya üzülürüm. Şansıma küserim 😁
zaten severim yagmuru np
Yağmuru izlerdim keyfini çıkarırdım
İzlerim
Yapacak bir şey yok
Amazona gitmişimdir
Üzülürdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?