Uçağa binmeden önce 100 ml üstü parfüm, sprey, şampuan vb. ürünleri geçiremediğiniz oldu mu?

Bir kere olmuştu, personele bağlı kimisi yardımcı oluyor kimisi de olmuyor. Aslında kurallar var onlara da bir yerde hak vermek lazım ama isteseler yardımcı olurlar. Allah’tan aldığım parfüm uçuk bir para değildi de çok üzülmemiştim 😄
Kuzenim balayına gidecekleri uçağa binmek için Sabiha Gökçen e gelmişti eşiyle VS den aldığı tüm parfüm vücut spreyi vs ne varsa bırakmak zorunda kalmış yaa sen manykk mısın beni niye aramadın yakınım zaten gelir alırdım çöpe gitmezdi dedim ben öyle deyince o da çok pişman oldu😂😂😂
Bir kaç kez 100 luk şişenin yarısını bilerek geçirdim. Itiraz etseydi zaten yarım dolu olduğundan 50 lik sayılır diyecektim. Ama bisey demediler 🤭 iç hatlarda sorun olmuyor da dış hatlarda denemem😎
Cevap
11Cevap
Genelde sorun olmuyor
Peki uçağın deposuna, valize koysan almıyorlar mı? Ben yanındaki çantaya almıyorlar diye biliyorum.
Orada alıyorlar.
Kabine almıyorlar sadece.
Hee iyiymiş.
Ben düsseldorf antalya ucuyordum makkap koydum valize ya gercerse dedim , gecti x ray cihazindan demekki makkap selbest , aslinda tehlikeli mi tehlikeli takar ucunu pilotun celik kapiyi delerim 😂😂
Uçağa zeytinyağı sokmak istemiştik izim vermeyip döktüler, bazen iyilerine denk geldiğimiz de oldu ama.
Çok sevdiğim deodorantım bana değil de çöpe yar olmuştu bir kere evet bak yine hatırladım ve üzdü. 😐
valla maalesef.. bir defa da ben yakalandım :)
yapacak bir şey yok acımıyorlar
Vallahi bilmiyorum, uçağa binmedim, parfüm kullanmıyorum, sorun yok. 😃
Uçucu maddeleri almıyorlar buna parfümde dahil onu bildiğim için götürmiyorum yanımda.
Sirt cantamda geçirdim farketmediler ama dönüşte bavula koymuştum
Parfüm almamışlardı hepsini üstüme boşaltıp çöpe attım :)
evet önümde çöpe bile attilar ne kadar rica etsemde.. ama bir kac iyi personelede denk geldim
Tıraş köpüğü geçirdim bir ara
Bırak parfümü elimdeki suyu bile attılar.
çok dikkat ederim, o yüzden hiç bir şey atılmadı😄
Oldu..
Yalan bence
Yok ya sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?