Artık işe gitmek istemiyorum. Bu ara görünmez bir el boğazımda sanki tatile ihtiyacım var Süresiz tatil hemde.
Senin neye ihtiyacın var?
Senin neye ihtiyacın var?
Aynı ruh halindeyim, ben de sizin gibi düşünüyorum. Her gün işe gitmekten gerçekten çok sıkıldım, hoş bir tatile ihtiyaç duyuyorum. Hatta birini bulup öyle gitsem daha güzel olacak. İstanbul dışına da pek çıkasım yok ama olursa farklı bir yere de kaçılabilir bence. Bayram tatili bunun için büyük bir fırsat, kesinlikle değerlendirmek isterim. 😌
Çokta bir farkım yok ise gitmek istemiyorum. is yerinde sürekli üzerime geliyorlar bir baskı var gibi hissediyorum. tatile çıkmaya ihtiyacım var Haziran 22 sini iple zor çekiyorum... Rapor almayi dahil düşünüyorum
Canım ne zaman isterse o zaman giderim.
4 yıl once 5 k kazanan biri yoksul biridir bana göre demiştin hatırladın mı? Yoksulluk sınırının altında kaldıysan iş yerinin belirlediği tarihlerde izin kullanabilirsin.
Seninle aynı durumdayım ve istemeyerek bir işi yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum umarım güzel bir tatil yaparsın
Cevap
56Cevap
Aşka ihtiyacım var
Sakin bir çalışma ortamında değilsiniz sanırım, kalabalık ve insanlarla diyalog kurmanın zorunlu olduğu sektörler gerçekten bir noktada bıktırıyor artık, zihnen bedenen yoruluyor insan ister istemez, hafta sonu bir yere kaçabilirsiniz kafa dinlemelik şimdilik mümkün görünen bu sanırım sizin için @isparos
valla benimde ihtiyacım var Temmuz 11 de kendimi kızgın hayatttan serin sulara atacağım :D darısı size
Anasayfama düştü, umarım geç yazmıyorumdur😁 Hep yapmak istediğim, hiç tanımadığım biriyle tatile ihtiyacım var. Kulağa tuhaf geliyor di mi? Bizi tanıyan değil tanımayan insanlarla tatil yapmak istiyorum. Böyle her ay 5-6 gün. Hayaller hayaller 🥹
Benim de dünyayı gezmeye ihtiyacım var. Yabancı şehirlere gitmek gezmek keyifli zaman geçirmeye ihtiyacım var. Tabi bunun için para lazım bir gün parayı bulursam ilk yapacağım şey yabancı yerlere gitmek olacak 😄
İstanbul'da yaşayan herkesin tatile ihtiyacı var demekki
Bayramda var mı plan?
3. günden sonra bende yanlızım bir Adalar planım var ama çok kalabalık olur diye korkuyorum
Ihtiyaclarimizin ayni olmasi... ozellikle yurt disinda belirli bir kesimin 40 yaslarin artik emekli oldum demesi ve tiny house lar ya da gol evleri konsepti ile yaslanmak istemelerinin yaninda ne kadar traji komik isteklerikiz var
Marmaris iyidir. Sen bir Marmaris yap da gel. Olmazsa didim, Ayvalık, Assos da olur
Geleyim de Maltepe sahilinde bi nargile yapalım bari
Ya da mekanı sen seçersin, ben yabancısıyım oraların
Bana rakı içmeyi öğretecek bir eğitimci arıyordum, bulduk sanıyorum
Abla günaydın. Önceden senin profil fotoğrafları ince çoraplı olurdu niye vazgeçtin:)
E öncekilerden de olur:) Ayrıca 5 den yazın giyilmez mi ki?
Tamam kızmana gerek yok:) Napayım seviyorum senin fotoğraflarına bakmayı
Benim de acil tatile ihtiyacım var kafamin toplanmasını istiyorum
Aynı benim de ama bayram sonuna bekliyorum ben 20 gün boyunca iyi bi tatili hakettim mis gibi 🙂
Ben sık sık çıktığım için ihtiyacım yok ama yeni yerler görmeye ihtiyacım var👍
Evt benim de tatile ihtiyacım var 3 ay izin kullanamıyorum izni bırak ekstra mesaiye gidiyorum
Dinlenip stres atabileceğim bir ortam veya güzel bir tatil
Derin bir uykuya ihtiyacım var🤔
Ve uyanmamak...
Günaydın hanımefendi evlenmek istiyorum artık zamanı geldi de geçiyor bile
Aynı, kafadayım, nerede olursa, olsun isten uzak olalimda :)
Yeni sezon başlasa da maclara gitsek ya .
Tatile zaten gideceğim 15 gün muğla devremin yanı 1 hafta antalya belki ekstra 1 haftada aydın planım var
İlla tatil olmasına gerek yok, evde otursam kimsenin bir beklentisi olmasa bile yeter.
Herşeyi uç uça ekleyip çember yapmış durumdayım, biri bitiyor diğeri başlıyor.
Önce tatile sonra kendi işimi kurmaya ihtiyacım var
Aynı şey bende de var. Bütün gün denize girip şezlongta yatnaliyim ve bundan sıkılmam.
Bir sabah uyansan deseler emekli oldun artık işe gitmeyeceksin işte hayalim bu hemen şehirden uzaklaşırım
Ne iş yapıyorsun meslek ne?
Tatil dünyayı gezmek 😁
Sadece sevgiye, ilgiye, şefkate ihtiyacım var. Çünkü hiç sevgilim olmadı
ben tatıl beldesıyım o uzden pek ıhtıyac duymuyorum :)
Busene ben de Antalya'da bir otelde tatil yapmak istiyorum tek başıma 7 gün. İhtiyacm var ya
300 yıl kadar kafa dinlemeye
Ben de tatil istiyorum İstanbul yorucu bunaltıcı geliyor sıkıldım bir de aşk lazım havalar ısındı artık canım bir şeyler istiyor iyice
valla şu dudaklara yalan yok. tatil falan yaparız ya o kolay
Valla süresiz tatil istiyorum sonunda kaçacam memlekete
Tatile ihtiyacim var hemde bol deniz kum gunesli sinden
er ya da geç o bikiniyi giyip, şezlonga uzanacaksın. Biliyorum :D
çünkü artık sende bunaldın ve bedenin de o görünüme kavuştu. Daha fazla geç kalma :D
yaz esintisini tam anlamıyla bu fotoğrafta hissettim sayende :D
Benim de var ancak birazdan poliklinikte laf anlatamaya çabalıyacağım
tatil ama 5 yıldız pls
Sınırsız tatile ve eğlenceye
Benimle evlenir misiniz hanımefendi
@Konya_Beyefendisi42 evlenmeyi yazmamıştım, ihtiyacım olan şeyler arasında yok :D
Hayır, hayır, hayır.. 🥹
🙂🙂
Ben de tatil istiyorum ya çok
Çeşme, alaçatı ve çevresinde güzel bir tatil
Tatil cok pahalanmis yaa
Benim de tatile ama deniz kum falan değil memlekete gidip yatasım var aralıksız
Huzura ihtiyacım var izne çıktın mi
Stresli bir işin mi var
Tatilini yaptın mi
Bir sana bir biraya birde sahile
İyii bir Sekse ihitiyacım var
Gidelim tatilr gel
Gel götüreyim seni nereye istersen
Masaj spa deniz kum güneş.
Tatils
Uykuya ihtiyacım var
Sen olsan fena olmazdı, yaş doğru mu
Keske yazsan bana :/
Sana yürüyordum deli 😂😂 o vucut sana aitse en fazla 27 sin diye
Zaten onun yaşı 25. Onunla kavga ediyorduk sana yürüyorum diye :/ valla sananyazdim. Hic yarı yaşında gibi değilim dedim. Sen benden genc duruyon
Hatta 18 mis yaşı. Ve onun fotosu farkli bi fotom senin ki reel yani sana yazdim ben :/
Evet o foto sensen gercekten benden genc duruyorsun. Cok seksi ve harika duruyor gencecikkk. Yasa bakmamak lazim ama :) yazsana ya seni tanimak istiyorum
Yasa bakılmaz bazi seylerde ;)
Bende eglence icin diyorum. Sevgili mi olak dedim deliye bak. Sohbetin eglenceli. Takılırız iste
Ufacık bir tanışma istiyor bu polisin senden lütfen kırma..
Deneme falan yok. Sadece tanımak istedim kötü amacım yok. Bil. Bekliyorum.
Yazmayacaksan ya yazmayacagim de. :/ lütfen
?
Amacım gerçekten sadece tanışmaktı sohbetin hosuma gittiydi neyse
Bi bilsennnn
Paraya neye olacak
Tatil gidecek birini bulamıyom
Sekse ihtiyacım var
kesinlikle tatil
Kafa iznine
İyi dostlara
Bayram tatlili 9 gün
Tatile ihtiyacım var