Tatil & Seyahat Tatil yolunda hangi aktivite sizi daha çok eğlendirir? Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Başka hangi aktiviteler tatil yolunda sizi eğlendirir? #Cassie Yol boyunca yaz şarkıları dinlemek Kalınacak otel vs. hakkında hayaller kurmak Yol için hazırlanan yollukları tüketmek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tatil yolunda hangi aktivite sizi daha çok eğlendirir? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Otobüste isem Kesinlikle yolu izlemek.. Eğer kendi arabamda isem de müziği açmak.. Uçakta cam kenarında isem de aşağı izlemek. Koridorda isem de hostes arkadaşlar ile muhabbet etmek. 😂 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hostesler olmazsa olmaz 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Müzik dinlemek 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. Yolda giderken istediğim her yerde durup dinlenip keyif yapıyorum.Beni en heyecanlandıran tatilde bu yolculuk oluyor valla ne yalan söyleyim...😄 2 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ben de yolculuğu tatilden çok seviyorum.😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Her çeşme kenarında sende durur musun en büyük hobim.😄 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Aa evet 😄 serin serin akarlar ama Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 368 cevap paylaştı. Yolda tatil aktivite planları ara sıra yol kenarı dinlenme alanlarına terlikle inip bir şeyler içmekyolda alkol falan almak güzel şeyler 1 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Yolda giderken şarkı dinlemek öyle bir keyif veriyor ki bana. 2 1 Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Hmm :) @melis_aktas Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 490 cevap paylaştı. kesinlikle tren yolculuğu yataklı olacak ama, tek başıma olmayı nedense çok seviyorum 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Radar derdi olmasa eğleneceğiz de 🤔 şarkı dinlemek diyorum ben 😇 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Tatil yoluna gitmek bile güzel..aktiviteye gerek yoko yol bile eğlenceli gelir:) 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yol boyu hayallerim 💜ben 1 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şoför içemediği için bol bol dalga geçmek ✅ 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Evett Yorumla Demonist34 +1 yıl Ayyy, pist tayipçi 😒 Yorumla
Emircanx33 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Plansız olan güzel şeyler güzel oluyor genellikle ya 1 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Otostop yapacak güzel kızları düşünmek 😂 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Tatilden daha keyiflidir 😄 Yorumla PromisedLand +1 yıl Ben pratik bile yapıyorum, direksiyonu bırakıp arka koltuğa geçiyorum 😂Çok heyecanlı oluyor 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yol boyunca yaz şarkıları dinlemek 🤞🏻😌 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı. Arkadaşlarım ile sohbet ya da müzik. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. En güzeli bence şarkı dinlemek 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hepsi 1 0 Yorumla