Tatil & Seyahat Tatil için Çeşme mi, Bodrum mu? Diferente_05 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yaz tatili icin sessiz ve huzurlu bir yer ariyorum sizce Cesme mi Bodrum mu? sizin planlar ne? ☺️ Bodrum Cesme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tatil için Çeşme mi, Bodrum mu? Cevapla Tatil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İkisi de olabilir 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Bodruma git şimdi su buz gibi ırmağa mı giriyosun denize mi belli değil tavsiye etmem taşlık plajları antalyanın yanında hikaye bodrum 1 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Havadan bi yorum değil, gitmiştim bodrum sea side beach otele kimse dizden sonrasına suya sokmuyor kendini 😅😅 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Marmaris Akyaka Datça Şirince taraflarına gideceğim 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl maalesef ikisode artık sessiz değil. Sessiz yer ariyorsan gökçe ada.. 1 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl eskiden olsa çeşme derdim çünkü giden kitle belliydi genelde izmir-istanbul kitlesiydi ama şimdi her yer karışık ve bodrumun ortamı eğlencesi daha güzel o yüzden bodrum 0 1 Yorumla Diferente_05 +1 yıl Evet haklisin canim simdi cok karismis heryer Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Bodrum olabilir sessiz huzurlu serin karanlık biraz ama çeşme güneşin altında felan insanlar geçiyor vızır vızır olmuyor pek. 0 0 Yorumla
Heryer_heryerde Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Buralar sessiz sakin değil ki. İnsanların üst üste olduğu iğrenç yerler 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. bodrum gereksiz pahalı olduğu için,çeşme ise çok sakindir gidecek yeri bilecek isek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abla ben evden dışarı zar zor çıkıyorum. Buralarda tatil yapmak zaten ayru bir servet demek bana göre yani no ama ikisi de sessiz değil onu diyeyim 0 0 Yorumla
gibigidi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkisi de sessiz sakin değil 😁 0 7 Yorumla Diferente_05 +1 yıl Gercekten mi😂 otellere gore degisir diye dusunmustum ben Yorumla gibigidi +1 yıl Düşünme, yanılırsın 😁 mülteci dolu oralar. Hemen rotanı değiştir 😁 Yorumla Diferente_05 +1 yıl Haklisin ama luks oteller peki orayadami geliyor bu suruler Yorumla gibigidi +1 yıl Her yerdeler. Tek mi gidiyorsun tatile? Yorumla Diferente_05 +1 yıl Yok arkadaslarimla, ay allahim ne zaman gidecek bunlar kurtulsak keske Yorumla gibigidi +1 yıl İmza kampanyası başlatalım mı? 😁 Yorumla Diferente_05 +1 yıl Cok iyi olurdu😂 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Ankara 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bodrum gel buraya seversin bodrumuu 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sessizlik ve huzur icin ikiside yanlış tercih 0 0 Yorumla
Alevi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bodrum 0 1 Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Sen alevimisin bana birkaç bilgi verirmisin Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Bodrum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İkisi de olabilir
Bodruma git şimdi su buz gibi ırmağa mı giriyosun denize mi belli değil tavsiye etmem taşlık plajları antalyanın yanında hikaye bodrum
Havadan bi yorum değil, gitmiştim bodrum sea side beach otele kimse dizden sonrasına suya sokmuyor kendini 😅😅
Marmaris Akyaka Datça Şirince taraflarına gideceğim
maalesef ikisode artık sessiz değil. Sessiz yer ariyorsan gökçe ada..
eskiden olsa çeşme derdim çünkü giden kitle belliydi genelde izmir-istanbul kitlesiydi ama şimdi her yer karışık ve bodrumun ortamı eğlencesi daha güzel o yüzden bodrum
Evet haklisin canim simdi cok karismis heryer
Bodrum olabilir sessiz huzurlu serin karanlık biraz ama çeşme güneşin altında felan insanlar geçiyor vızır vızır olmuyor pek.
Buralar sessiz sakin değil ki. İnsanların üst üste olduğu iğrenç yerler
bodrum gereksiz pahalı olduğu için,çeşme ise çok sakindir gidecek yeri bilecek isek.
Abla ben evden dışarı zar zor çıkıyorum. Buralarda tatil yapmak zaten ayru bir servet demek bana göre yani no ama ikisi de sessiz değil onu diyeyim
İkisi de sessiz sakin değil 😁
Gercekten mi😂 otellere gore degisir diye dusunmustum ben
Düşünme, yanılırsın 😁 mülteci dolu oralar. Hemen rotanı değiştir 😁
Haklisin ama luks oteller peki orayadami geliyor bu suruler
Her yerdeler. Tek mi gidiyorsun tatile?
Yok arkadaslarimla, ay allahim ne zaman gidecek bunlar kurtulsak keske
İmza kampanyası başlatalım mı? 😁
Cok iyi olurdu😂
Ankara
Bodrum gel buraya seversin bodrumuu
Bodruma gel denize girelim🤣
Eşme ve daha çok alternatifi var.