Tatil & Seyahat Güneşte kolay bronzlaşır mısınız, yoksa kızaranlardan mısınız? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ankara da suya girmeden gezerken bu kadar yanmışım. Tatilde simsiyah olurum ☺️ Güneşte kolay bronzlaşır mısınız, yoksa kızaranlardan mısınız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bronzlaşmıyorum. beyaz tenli iyiyim 1 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk gün kızarmış gibi olurum sonra kurumus gibi olur yanaklarım burnum sonra bi bakmışsın esmerlesmisim 2 0 Yorumla
Deli_Dolu_Patron Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Çok fazla durursam bronzlaşırım yoksa kızarıyorum bir günlük olursa 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 303 cevap paylaştı. Beyaz ten laneti, kızarmış tavuk gibi oluyorum 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ten rengim beyaz benim kolay bronzlasmam 1 0 Yorumla
Wporkazlm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Araplar gibisin 1 3 Yorumla Oksitosin +1 yıl Iraklılara benzetiyor yabancılar Yorumla Wporkazlm +1 yıl Belli oluyor sen bu yasa kadar neden bekar kaldın Yorumla Oksitosin +1 yıl Rahatıma düşkünüm, evlilik çok sorumluluk getiriyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok çirkin olmus 1 3 Yorumla Oksitosin +1 yıl Üzülmedim ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi de üzülmen için demedim. ki. üzülecek bı durum da yok halbuki Yorumla Oksitosin +1 yıl Cirkin demişsin ya, Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Bronzlaşırım 2 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Helal dayı oğlu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bronzlaşmıyorum. beyaz tenli iyiyim
İlk gün kızarmış gibi olurum sonra kurumus gibi olur yanaklarım burnum sonra bi bakmışsın esmerlesmisim
Çok fazla durursam bronzlaşırım yoksa kızarıyorum bir günlük olursa
Esmer yakışıklım benim
Teşekkür ederim
Beyaz oldgm icn kızarırim
Beyaz ten laneti, kızarmış tavuk gibi oluyorum
Ten rengim beyaz benim kolay bronzlasmam
Çok kolay bronzlaşmam ama kızarmam da
Araplar gibisin
Iraklılara benzetiyor yabancılar
Belli oluyor sen bu yasa kadar neden bekar kaldın
Rahatıma düşkünüm, evlilik çok sorumluluk getiriyor.
esmerim zaten..
Çok çirkin olmus
Üzülmedim ki 😂
İyi de üzülmen için demedim. ki. üzülecek bı durum da yok halbuki
Cirkin demişsin ya,
Bronzlaşırım
Önce kızarıyorum
Kızarıyorum
Bronzlaşırım
Kolay
bronz
Kızarip beyaza donen